Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוגמא אני מתכנן לקנות את היונדאי טוסון החדשה

באתר 0 קמ זה

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1812/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%9F-open-sky-plus-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2000-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-5-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-2018

באתר של יונדאי

https://www.hyundaimotors.co.il/models/tucson/

יש להם שיטת תמחור אחרת של קניית הרכב לאחר 30 חודש ב50 אחוז מהמחיר

השאלה מה יותר משתלם בסופו של עסקה?

פורסם

שאתה קונה רכב דרך ליסינג אתה נהפך להיות יד 2 אבל מקבל הנחה משמעותית, ממליץ לבדוק גם מבחינת שנות אחריות כי יש הבדלים גם בזה לפעמים.

פורסם

הם עדיין לא חזרו אליי

בנוגע לליסינג , נגיד והחלטתי לקנות דרך יונדאי עם עסקת המימון שלהם

הם בעצם מציעים להחליף רכב כל 30 חודשים או לקנות ב50 אחוז מהשווי

מישהו מבין בזה ויכול לעשות לי סדר?

מה עדיף לקנות את הרכב ולמכור? או לחדש אבל בעצם אני מפסיד את כל הכסף ששילמתי עד אותו רגע?

פורסם

בחודשים האחרונים מגיעים אליי לבנק לקחת הלוואה לרכבים, ואני רואה שאנשים מקבלים הנחות מפליגות על רכבים יד 0

יותר ויותר יבואנים עובדים עם סוכנויות משנה , שנותנות הנחה והיבואן ממשיך למכור במחירי מחירון.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בחודשים האחרונים מגיעים אליי לבנק לקחת הלוואה לרכבים, ואני רואה שאנשים מקבלים הנחות מפליגות על רכבים יד 0

יותר ויותר יבואנים עובדים עם סוכנויות משנה , שנותנות הנחה והיבואן ממשיך למכור במחירי מחירון.

כלומר מה שאתה אומר בעצם שבכל העסקאות 0 ק"מ האלה מקבלים מחירים טובים יותר?

פורסם

אני מתכוון לומר שמקבלים רכב חדש לא מה שמכונה יד ראשונה 0 קילומטר בהנחות גדולות.

זאת שיטה ישנה בשיווק שהיבואן לכאורה לא מוריד מחיר אבל סוכנות משנה כן

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אני מתכוון לומר שמקבלים רכב חדש לא מה שמכונה יד ראשונה 0 קילומטר בהנחות גדולות.

זאת שיטה ישנה בשיווק שהיבואן לכאורה לא מוריד מחיר אבל סוכנות משנה כן

באילו סוכנויות משנה מדובר לדוגמא ? נשמע שעשוי להיות משתלם.

פורסם

לפני מספר שבועות אחותי רכשה רכב בעסקת ליסינג 0 ק"מ במחיר שמגלם הפחתה של 13% ממחירון היבואן כמקובל בחברות הליסינג.

במסגרת הקשרים שלה בחברת הביטוח היא ביקשה לדבר עם שמאי רכב מטעמם שהסביר לה כי בחישוב שווי רכב שמקורו הוא ליסינג 0 ק"מ יש צורך להוריד 13% עבור סוג הבעלות הוקדמת (חברת הליסינג) וכן 4% נוספים עבור היד הנוספת (01).

כלומר, הפחתת ה-13% אינה מגלמת בתוכה גם את העברת היד אלא רק את סוג הבעלות הקודמת.

כאשר היא פנתה עם המידע לחברת הליסינג ממנה קיבלה את ההצעה, הסביר לה הנציג כי הדבר נכון וכי 4 האחוזים הינם הרווח של חברת הליסינג מהעסקה.

גם כאשר נראה לנו שההנחות שמקבלים בחברות הליסינג הינן מפליגות, הן לא תמיד מגלמות את מחירו האמיתי של הרכב.

פורסם

ההנחות האלה הן לא לשווא,

אתה מקבל הנחה על רכב בהתאם לסחירות שלו, רכב שיש לו שוק יקבל הנחה של 5- 10 אחוזים לא יותר, רכב עם שוק מת, כ30% ויותר.

אני חושב שדרך היבואן תוכל לקבל הנחה קרובה לזה, אך משתלמת יותר מכמה סיבות: (וכל מה שאני כותב כאן הוא מניסיון עם רכב יד ראשונה מהיבואן בעבר)

1. הרכבים מ0ק"מ שוכבים להם תקופה די ארוכה מתחת לשמש עם אחריות לא מלאה, אצלי למשל קיבלתי את הרכב עם צמיגים יבשים יחסית, ואף אחד לא מוכן להחליף אפילו לא היבואן מבחינתם הרכב לא נקנה דרכם, והרכב כולל רעשים מוזרים ושריטות בצבע שאף אחד לא מוכן לקחת עליהם אחריות.

2. אין את רוב הצבעים, וסביר להניח שאת הצבע שתרצה לא תקבל, כמו שקרה לי, הזמנתי אפור כהה, קבילתי כסף, התשובה? "זה מה שנשאר" לא מתאים לך תבטל עסקה ותפסיד כמה מאות שקלים.

3. אין תוספות, רכב ישירות מהחבר'ה יאפשר לך לבחור אותו הכי קרוב למה שאתה רוצה כולל תוספות, כמו משענת ידף מובילאיי שבדר"כ מתנה, חיישני רוורס וכו...

4. אי אפשר למכור, אמנם קיבלת אותו עם 0ק"מ, אך חתום לו על המצח "יוצא ליסינג", אני מנסה למכור את הרכב שלי כבר תקופה די ארוכה בכ20 - 25 אחוז מתחת למחירון, ואין אפילו לא טלפון אחד, ועוד לא דיברתי אתך על טרייד אין, ששוחטים את הרכב עוד לפני שראו אותו.

5. המפרט שיש באתרים ממש לא מדויק, חלק מהתכונות אתה פשוט לא תמצא ברכב, ואין מה לעשות, תקח או תלך.

6. והכי חשוב בקניית רכב חדש, פשוט לא קיים, אתה אף פעם לא תרגיש שקניתה רכב חדש, אני קיבלתי את הפיג'ו שלי מלוכלכת, עם קצת פגמים בצבע (שריטות, אחת קצת רצינית על מכסה המנוע), אינסוף רעשים מהפרונט של הרכב, השמשה הקדמית מלוכלכת הכתמים שהלכו אחרי כמה חודשים שכללו לא מעט שטיפות, צמיגים יבשים ומרעישים, כיוון פרונט באחריות, יישור הגה, ומה לא

בקיצור, אני חושב שקלעתי למטרה, אני לא קונה שוב פעם רכב ליסינג 0 ק"מ לעולם, זה יהיה רק מהיבואן אפילו אם מדובר בתוספת של כמה אלפים, על הדרך למרות שאני מאוד אוהב רכבים צרפתיים, אני כנראה אקנה רכב לא מבית PSA, בגלל הסאגא האינסופית איתם עם הפרונט הזה, שאוטוטו נגמרת לי האחריות אך לא נגמרות לי הצרות.

פורסם

אתה לא מצליח למכור כי יש לך פיגו 208 רובוטית, זה לא הרכב הכי סחיר וכנראה שגם הנחה של 25% לא עוזרת, למעשה לא בטוח שאתה בכלל נותן הנחה של 25% מהמחירון אם גם קנית בהנחה דומה, תוריד במחיר ותמכור.

קיה סיד שנקנתה ב30% הנחה ביד 01 נמכרת די מהר עם מגלגלים את ההנחה לקונה הבא.

פורסם

עדכון לגבי הדיל של WHELL

הם הציעו לי את הטוסון באותו מחיר כמו כל אתר 0 ק"מ ובמקביל הפנה אותי ליונדאי כי יש להם שבוע מכירות.

הייתי אצלם המחיר ממש לא היה כמו עסקת 0 ק"מ אלה 10 אלף שח יותר .

לא אומר שזה לא שווה כי עדיין מקבלים יד 00 ועוד תוספות למיניהם אבל יקר לי מידי.

העסקת מימון שלהם נחמדה , 2.5% קבוע שזה יחסית עמלה טובה

אני מפספס משהו?

פורסם

כמו שמישהו כתב פה, צריכה להיות הנחה של 17 אחוז כדי ש 0 קמ יהיה כדאי. 10 אלף שח זה ממש לא 17 אחוז...

• תוכן חדש...