Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואשתי חיפשנו בילוי מעט שונה, נמאס ממסעדות,נמאס מסרטים שהמון זמן לא נפלנו על משהו טוב, נמאס סתם להסתובב או לשבת על בירה בבית אז קבענו שמארגנים בייביסיטר ועושים משהו שונה (לא, אין מין בסיפור) ומחפשים בילוי מסוג אחר.

חיפשתי והתייעצתי ב''פאפאזון'' בפייס והופה צצו כמה המלצות על מקום שנקרא tlv2048.

יעוץ קל עם האישה והצגת האופציות והחלטנו לנסות (אציין שחדרי בריחה למשל מעולם לא משכו אותי ולא ניסיתי), הרדמנו את הילדודס, הבאנו בייביסיטר ובשעה 8 + בערב יצאנו לכיוון תל אביב.

סיבוך קליל בחניה ומצאנו את המקום, העיצוב פנים ישר גרם לי לסקרנות, העיצוב מזכיר לי משחקי דום של פעם, ירידה לפרטים מטורפת! באמת מגניב רק להיות שם!

תדריך קצר,לבישת מגנים, הורדת שטויות מעצמנו ללוקר והתחלנו!

סה''כ העסק נמשך שעה, ישנם 7 חדרים עם סוג שונה של פעילות, משלב עבודה פיזית ושכלית + עבודת צוות של זוג או יותר אנשים.

אני לא רוצה לספר על מה יש בכל חדר אבל אני אציין שמאוד נהננו, לא זכור לי מתי פעם אחרונה הזעתי ככה! אני יחסית בכושר ועדיין היו דברים מאתגרים שם מבחינת סיבולת על מנת לצבור נקודות.

שורה תחתונה מאוד נהננו, אשתי אמרה שנחזור לשם שוב! מומלץ לכלל ובמיוחד לזוגות עם ילדים בשגרה יום יומית.

קישור לאתר שלהם: https://www.tlv2048.com/

סקירה על המקום: https://www.geektime.co.il/tag/%D7%97%D7%93%D7%A8-%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94/

גם לא חסר סרטונים ביוטיוב.

עלות לזוג הייתה 290 ש''ח, האמת היה שווה את הכסף.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...