Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 XSI - חשד לשלדה/קצה שלדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום הלכתי לראות פיג'ו 106 XSI, שנת 93, אורגנלית לחלוטין, בצבע אדום, נמצאת בגבעתיים, יש לאוטו סאנרוף מקורי, מבחינתי זה פלוס גדול...

כמובן שלא בגלל סאנרוף אני קונה אוטו, הגעתי לשלב של לבדוק שלדה:

מתכופף מתחת לרכב מאחורה, ע"מ לראות את הקורה, נראתה כאילו שעברה טיפול, קמתי, פתחתי מכסה תא מטען, ורואים שיש ריתוך, והגשר של התא מטען (סמוך לגומיות האטימה, אני פשוט לא יודע את השם המקצועי), קצת עקום עדיין.

אמרתי למוכר החביב "יש לרכב נגיעה בשלדה ???" (שואל בטון תקיף בפעם ה-4 כבר), הוא טען שלא.

כאשר הראיתי לו את העיקום, ושאלתי לפשר הדבר, נענתי ב"לא יודע".

אולי נפל משהו כבד על הקורה ומעך אותה ? :lol:

שאלתי אותו מתי אפשר לנסוע לחולון, לבדוק את הרכב.

ואז הוא כבר אמר "תשמע, בוא נחסוך את הנסיעות האלו, יש לרכב נגיעה מאחורה".

לי זה יותר נראה כמו פצצה רצינית כי גם הפנסים שם הוחלפו שתיהם.

מה נראה לכם ? להמשיך הלאה, נכון ?

אגב, הוא דורש בתוקף רב 3 מעל המחירון, שזה היה סביר אם לא הייתה המכה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

השאלה היא האם הרכב מוצא חן בעיניך?

אם כן קח אותה לבדיקה -וקנה אותה!

אם אתה לא רוצה להוציא 450 ש'ח על בדיקה אתה יכול ללכת לפחח שיבדוק מה בדיוק ישלו שם מאחורה.

אם אפילו אחרי שיש לה מכה בשילדה אתה עדיין מעוניין ברכב(איש איש ושיקוליו:) )

תוריד לו מהמחיר וקנה אותה

בהצלחה.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם
מה נראה לכם ? להמשיך הלאה, נכון ?

אגב, הוא דורש בתוקף רב 3 מעל המחירון, שזה היה סביר אם לא הייתה המכה.

אתה הרי שואל שאלה שאתה כבר יודע את התשובה עליה. אז בוא נמשיך כולנו הלאה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אני אחזור שוב:

אמרתי לו, שנלך למומחה שלי, נראה מה חוו"ד על המכה, ונסתדר על המחיר, הוא הדגיש שהוא לא יורד באגורה, אז אני ממשיך הלאה, לפחות בשלב זה.

אלא אם מישהו יאיר את פני שאין זו מכה חמורה שיש טעם בויכוחים עליה.

פורסם

תשובה של "לא יודע" מצד המוכר בקשר לתקינות הרכב => פשוט לא לקנות,חבל על הכסף ועל הזמן.

אני לא מבין למה צריך לשלם על אוטו לא מטופל/לא שמור/תאונות מעל מחירון .

לכל מחפשי ה-xsi אל תשלמו מחירים מופרזים על רכבים מוזנחים.

רכב ללא היסטורית טיפולים הוא מקור לצרות.

עדיף לחפש 106 משנתון 1995 מנוע 1600 ,אם בכל זאת מנוע 1400 עדיף

שנתון 94' עם מזגן מקורי ולא 93'.

בהצלחה

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אורן, מי שמכיר את ההסטוריה שלי עם ה-106 יודע שאני לא ממהר לשלם עליהם מחירים מופרזים, ומחפש אחת כזו שקשה מאוד עד בלתי ניתן להשגה (ק"מ & בעלים קודמים נמוך ככל האפשר, וללא תאונות שלדה או תאונות חמורות אחרות).

אולי תרצה למכור לי את שלך ? (מופיע בחתימה).

אייל, גם אני חושב שהרכב עבר כמה מכוני בדיקה, או שפשוט בעל הרכב מחכה לאותו הילד הפראייר שיבוא ויקנה בלי בדיקה בגלל המחיר הנמוך וכולי וכולי...

ואותו הילד יבוא ביום מן הימים, זה ברור הרי, אח"כ הוא גם יבוא וישאל פה בפורום מה ניתן לעשות עם אותו בנאדם שדפק אותו.

מה גם שהוא טוען שהרכב עבר פאקונג לפני 5 חודש, ועוד טוען כי הרכב נמכר לרגל ירידה מהארץ.

פורסם
זה בסדר אייל, לבחור יש גם VR6 94

(מישהו אמר סוחר ?)

הוא לא סוחר...

הוא בסה"כ בן אדם עם 17 גיסים שכולם בחו"ל ,וכולם בדיוק רוצים למכור רכבים אחרי תאונות שלדה...

הכל סטיגמות

:-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך אפשר לקנות רכב ממישהו שמשקר לך בפנים.

שאלת אותו 4 פעמים אם יש לאוטו מכות - הוא אמר שלא

אמרת לו בוא למכון והוא ענה לך ש"עזוב, לאוטו יש קצה שלדה"

יש מצב שהייתי מעיף לבחור כזה סטירה.

ככה מבזבז לאנשים את הזמן, משקר להם בפנים ואחר כך עונה ביובש ש"כן, האוטו קיבל מכה".

כזה דבר יכול להרתיח אותי.

אתה כנראה באמת אדם מאוד מאוד סבלני אם ספגת כאלה שקרים בפנים מהחוצפן הזה ולא עשית עם זה כלום.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא יודע לשמו של הבחור, אבל יודע איך הוא נראה, איפה הוא גר במדוייק, והטלפון...

רון, קנ"מ:

גם כשהוא אמר שיש לאוטו מכה, אז הוא אמר את זה בנוסח הבא:

"זה בכלל לא קשור לשלדה, אני לא יודע למה זה מוגדר שלדה, זה לא משפיע על כלום באוטו"

או במילים אחרות: ניסה למכור לוקשים לבנאדם הלא נכון.

למה לא עשיתי כלום ?

האמת עמד לי על קצה הלשון לבקש ממנו 20 ש"ח על הדלק שהתבזבז, אבל חבר שהיה איתי גרם לי לסתום.

אני גם לא בנאדם שנוטה להתרגז מהטמבלים האלו...

מראש אני יוצא מהבית בידיעה שזה או סוחר או שלדה או מנוע מת, כי ככה זה פיג'ו 106.

חשבתם שזה הכל ?

היום הלכתי לראות "106 XS אדומה, שנת 94, ידנית, מזגן, במצב מעולה, בלי שום תאונות שום צביעות בפח"

מגיע לבנאדם, ההוא יוצא מהאוטו "אתה מוכר לי מאיזה מקום", רוצים לדעת למה אני מוכר לו ?

הוא סוחר, והוא קנה את הרכב מחבר שלי, עכשיו הקטע היפה יותר: אני לא מרבה בדיבורים עם סוחרים, נכנסתי לרכב, ואמרתי לחבר שלי להכנס גם, נסעתי משם, הוא שאל אותי למה, אז הסברתי לו ככה:

הרכב בכלל XR 1400 שנת 95, ועבר יותר מפעם אחת צבע בחיים. הרכב הוא רכב של חבר טוב, אני הורדתי אישית לאוטו הזה בעבר את הפסי קישוט שהיו, כיום הרכב עם פסים של XS, וטאסות (כשהוא היה בבעלות חבר שלי היו מגנזיום דומים מאוד לאלו של XSI).

מה תגידו עכשיו על החוצפה של האנשים ?

• תוכן חדש...