Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מצערת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בכל הקשור לניקוי בית מצערת ראיתי 2 שיטות.

אחת היא פירוק בית המצערת וניקוי שלא מחוץ לרכב כולל פתיחת הפרפר (בעדינות) וניקוי השוליים מסביבו

שיטה שניה מדברת על הכנסת הרכב למצב חצי סוויץ ולחיצה על דוושת הגז בשביל פתיחת הפרפר וניקוי שלו בעדינות.

הרכב המדובר הוא C4 2008 סיטרואן(מנוע NFU) , מה המלצה שלכם , לפי מה שאני הבנתי אופצייה 1 היא המועדפת/מתאימה?

בנוסף ראיתי בכמה פוסטים שצריך לקנח את הטיפול בניתוק המצבר לכמה דקות שיעזרו לרכב ללמוד את המצערת מחדש?

הייתי גם שמח אם מישהו יכול לשתף שעשה בתנאים בייתים את הטיפול הזה למנוע המדובר .

תודה

פורסם

אחד המנועים הפשוטים והנוחים לעבודה ותחזוקה עצמאית.

מדוע אתה רוצה לנקות מצערת? ישנן תופעות כלשהן? אם החלטת לנקות אז פרק את המצערת מהסעפת, השאר אותה מחוברת לשקע שלה ואז שמישהו ילחץ על הדוושה מתוך הרכב בחצי סוויץ ושהפרפר פתוח נקה אותה בריסוס נדיבותי. בסוף התהליך וההרכבה נתק מצבר חכה מספר דקות והחזר. תניע ותן לרכב לעבוד קצת וצא לנסיעת מבחן.

פורסם

אני ביצעתי ניקוי מצערת בבית (קורולה 06).

קודם כל הייתי מציע לך לקנות תרסיס יעודי לניקוי מצערת, אני קניתי של ליקווידמולי.

אתה מפרק את צינור יניקת האוויר מהמצערת ואז נותן חצי סוויץ', אתה לוקח מקל מטאטא ולוחץ את דוושת הגז לכיסא הנהג.

בשלב זה הפרפר אמור להיות פתוח לרווחה.

אתה מרסס בנדיבות (אבל לא להיסחף) לתוך המצערת ועם מברשת שיניים מנקה מסביב לפרפר, לי לא היה אומץ לגעת בפרפר וגם לך אני לא ממליץ.

מחזיר את צינור האויר ומנתק את המינוס מהמצבר לדקה.

ככה אני ביצעתי ועבר בשלום

פורסם

ניתן בלי סעיה להשתמש בספריי קרבורטורים לניקוי...לא צריך ספריי יעודי לעניין. בקשר לניקוי עצמו אם בעת פתיחת הפרפר מיתגלות תעלות נוספות עוקפות פרפר אז כבר כדאי לפרק את המצערת מסעפת היניקה ולנקות אותה כמו שצריך בחוץ. הרבה פעמים ניקוי שיטחי של המצערת שהיא מחוברת מחמיר את מצב סלד הסרק.

• תוכן חדש...