Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מופיע באתר של אופנועים אבל מתאים "אחד לאחד" לתחום המכוניות..

למעשה , אפילו יותר!

(בעיקר בגלל שנפח המכירות של הרכבים בארץ וכמות הכסף המתגלגלת בתחום , גדולה הרבה יותר)..

"..ההסבר (כמתבקש): הסיבה לאי קיום ספורט מוטורי בארץ ,מעבר לבעיית החוקיות והביטוח כביכול ,היא שהאנשים\הגורמים בעלי האינטרס הגדול ביותר לקידום הספורט המוטורי, קרי: יבואני הרכב (אופנועים ומכוניות כאחד) הם אלה שפועלים הכי מעט. עובדה: יצרני הרכב העולמיים הם אלה שמשקיעים ומקדמים את הספורט המוטורי העולמי למען האינטרס הכלכלי האישי שלהם ולמען פריחה והתקדמות הענף בו הם פועלים. בכל העולם הנורמלי שנמצא שם בחוץ, מתקיימים מרוצים לכל סוגי האופנועים והמכוניות. החל מ"מיני בייקס" ועד אופנועי ליטר כשכל המרוצים הללו מושכים את הענף במדינה בו מתקיימים המירוצים , לשגשוג. "

המשך..

http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-03/news/shahar-amrami.html

הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי ה"כיוון השונה" שמצביע עליו הבחור..

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תשמע, הבחור מצידו מתאר את המצב באופן שנראה לי די מדוייק ונכון. הבעיה היא שליבואני הרכב בארץ אין אינטרס כלכלי אמיתי בעניין הזה.

תבין: באירופה, דגמים ספורטיביים נמכרים בזכות עצמם, והמרוצים למיניהם משמשים להם כמקדמי מכירות. בארץ, הדגמים הספורטיביים (אם כבר מישהו טורח לייבא אותם) בקושי נמכרים, והם בעצמם משמשים רק מקדמי מכירות לדגמים הרגילים. לכן זה לא סביר לצפות מהם להשקיע במשהו שיקדם מכירות של מוצר שהוא בעצמו רק מקדם מכירות למוצר אחר...

אבל אם כבר, הייתי מנסה לזרוק את הרעיון ליבואן סובארו, היחידים היום (ככה נראה לי) שמוכרים יפה את דגמי הטורבו שלהם, וליבואן מיצובישי, שככל שהבנתי אמור להתחיל למכור בארץ דגמי איבו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...