Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

זוג עם ילדה בדרך

רוב הנסיעות עירוניות

דרישות- אמין, שיהיה כוח שצריך, בגאז שיכיל עגלה פלוס קצת דברים, כיף לנהיגה.

תקציב 50K-60K

הכיוון קיה סיד האצ'בק 2013-2014 או מיצובישי ספורטבק 2015

דעתכם?

פורסם

מיצובישי תהיה יותר מתאימה לנסיעות בעיר בזכות הגיר הרציף, בשונה לגיר הרובוטי בקיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הנאה מנהיגה חשובה אז הייתי בודק את מאזדה 3, רצוי האצ'בק עם מנוע 2 ליטר. המרווח מספק לזוג עם ילדה, היא אמינה, זריזה ומהנה לנהיגה. המינוס הוא צריכת דלק לא מצטיינת.

אם מוותרים על הנאה מנהיגה טויוטה אוריס יכולה לתת מענה טוב לשאר הדרישות וכבונוס היא זולה לאחזקה וחסכונית. לא זריזה כמו המאזדה.

הלאנסר מרגישה קצת מיושנת לדעתי, האיכות בתא הנוסעים לא מצטיינת והביצועים לא מצטיינים. לזכותה רמת אמינות גבוהה, 7 כריות אוויר, תא מטען גדול ומרווח פנימי נדיב.

הסיד נוחה ונעימה לנסיעה, הביצועים סבירים וההתנהגות טובה אבל לא מהנה במיוחד.

פורסם (נערך)

כן, במיוחד בשביל קורולה. אפילו סיוויק עולה פחות ממנה.

מאזדה פחות מרווחת מכל הרכבים האחרים שעלו כאן.

אם יש לך 60 אלף שקלים וראית מיצובישי אאוטבק 2015 במצב שמור, לא תמצא דיל דומה משום רכב יפני אחר במסגרת התקציב. אולי סובארו אימפרזה שהיא באמת חלשה בכל מצב.

הביצועים של מיצובישי לא רעים, רק התאוצה ההתחלתית לא חזקה בגלל הגיר הרציף. אני לא הייתי מחפש ביצועים לנסיעות בעיר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שתיהן אופציות טובות. רק הרבה הנאה בנהיגה אין שם. אבל מתאימות בכל שאר הפרמטרים.

אם אין לך בעיות חניה הייתי בודק גם את הסיד סטיישן. בגאז' ענק, שימושי כשיש ילדים ועגלות.

דרך אגב - בדקתי עכשיו והסיד סטיישן יותר קצרה מאשר הספורטבק. נקודה למחשבה.

פורסם

תשמע אם אתה רוצה רכב יותר חזק טויוטה, מאזדה למיניהם אז תצטרך לרדת בשנתון בשנתיים, לדעתי קיה רכב סבבה עם צריכת דלק טובה יכול לעשות את העבודה וגם רכב יחסית אמין.

פורסם (נערך)

לא נהגתי בסיד, אבל לנסיעות עירוניות לא הייתי ממליץ על הלנסר ספורטבק, למרות שהיא עונה על הצרכים שלך. שדה הראיה מוגבל, יש תחושה כבדה בהתחלת נסיעה (מאוד מפריע בתוך העיר) וצריכת דלק גבוהה (מחוץ לעיר המצב טוב בהרבה). קח בחשבון שהמיצובישי כבר מאוד ותיקה, מ2008 היא איתנו, לעומת הסיד שהושקה (אם אני לא טועה) ב2012.

אבל כמו שאני תמיד אומר, הכי טוב לנהוג על כל האופציות שעולות, והתחושות שלך כבר יעשו את שאר העבודה.

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

תודה על התשובות חברים, העלתם נקודות חשובות..

כן הגודל הוא גם פרמטר, לכן הפורטה לא אופציה.

rolling, מעניין מה שאתה אומר העין מבלבלת והסיד סטיישן נראית יותר ארוכה. (דרך אגב אני בעד הסטיישן, האשה פחות והרכב בשבילה)

אני מתחיל להסגר לכיוון הסיד הקצרה רק שקשה למצוא אחת במצב ומחיר טוב.

אני מבין שיש אפשרות גם לI30 שכן היא וסיד דומות.. אבל נראה שבסיד אני אקבל יותר במחיר נמוך יותר, לא?

• תוכן חדש...