Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביומיים האחרונים התחיל לי רעש בעת הפעלת מזגן.

יש לציין שהרעש לא מתחיל מיידית, אלא רק לאחר חצי דקה-דקה כשמדליקים מזגן.

ממה ששמתי לב - אם אני מכבה את כפתור AC והמדחס כבוי - אין את הרעש אבל אני לא סגור על זה.

פתחתי מכסה מנוע והראש מגיע מכיוון רצועת האביזרים. האם יכול להיות שזה הגורם לבעיה?

במידה וכן - כמה צריכה לעלות רצועה + עבודה במוסך פחות או יותר?

תודה רבה לכולם

פורסם

יש לי רכב כזה 2004.

בפעמים שהיו רעשים בהפעלת מזגן זה היה:

1. פולי מנוע תקול. מה שקורה נפולי מחובר מ 2 חלקים והוא נפרד ואז נוצר רעש.

2. אלטרנטור תקול. חופש במייסבים. בעת הפעלת מזגן נוצר עומס על רצועת האביזרים ואם יש חופש במיסביים של האלטנרנטור מתחיל רעש .

החלפת פולי זו עבודה שצריך לדעת לעשות היות ומדובר בהרכבה עם כיוון טימינג.

אלטרנטור יותר פשוט. במוסך החברה לקחו לי 1800 שח. אםשר לסגור אצל חשמלאי ב 1000 שח. אני העדפתי בחברה כי בחברה בדקו עם סטטוסקופ את מקור הרעש ושהוא אמר לי אלטרנטור לא האמנתי ואס הוא אמר לי אם חא נפסק הרעש לאחר ההחלפה מחזיר לך את הישן ללא עלות כלל. אז לא רציתי ללכת לחשמלאי לקחת סיכון שאולי זה לא האלטרנטור ואני סתם מחליף. בסוף זה באמת היה האלטרנטור והרעש נפסק (רעש חזק של דפיקות כאילו הלך מנוע בעיקר בעת הפעלת המזגן)

פורסם

אלטרנטור 1400 שח. עוד 400 על פולי אלטרנטור מיוחד שלא היה מורכב אצלי. תפקידו למנוע מצבבו האלטרנטור כבה מידית עם הפסקת פעולת המנוע ולתת לו שיכוך בכיבוי. לא הסכימו להרכיב בלי הפולי המיוחד הזה בכנראה בכבר בעת החלפת אלטרנטור בטלו אותו להרכיב פולי פשוט.

פורסם

לגבי הילפת פולי מנוע התחלתי את העבודה המוסך כללי לא מורשה. חשבתי שזו עבודה פשוטה אבל ראיתי שהוא מתחיל להתייעץ בטלפון איך לכוון את הפולי עם גל הזיזים העליון אמרתי לו תסגור הכל ונסעתי למוסך המרכזי. עלה כפול אבל לא רציתי לקחת סיכון עם מי שחסר נסיון ברכב הזה

פורסם

מצרף ברשותכם סרטון קצר שעשיתי הממחיש את הרעש:

https://youtu.be/I02HBBacpsM

כמה דברים ששמתי לב אליהם היום.

הרעש מפסיק לחלוטין כאשר אני מכבנ את המדחס.

הרעש נשמע בעמידה ובנסיעה עד 20 קמ"ש. מעל 20 קמ"ש לא נשמע הרעש כלל.

מה זה יכול להיות?!

פורסם
מצרף ברשותכם סרטון קצר שעשיתי הממחיש את הרעש:

https://youtu.be/I02HBBacpsM

כמה דברים ששמתי לב אליהם היום.

הרעש מפסיק לחלוטין כאשר אני מכבנ את המדחס.

הרעש נשמע בעמידה ובנסיעה עד 20 קמ"ש. מעל 20 קמ"ש לא נשמע הרעש כלל.

מה זה יכול להיות?!

רצועות כנירא,שים עלהם מים ותבדוק שוב אם רעש נעלם.ראה אם אין חוטים שבולטים מרצועות

פורסם

אם הרעש מופיע רק כשאר המזגן מופעל, אז כנראה מדובר ברעש פנימי בתוך המדחס מזגן.

כנס למזגניסט לבדיקה והצעת מחיר לתיקון.

• תוכן חדש...