Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברימוס,

יש לי הצעה לרכוש אלפא 159 2.2 סלספיד יד 5, 140 אלף קילומטר, בלי שריטות ובלי תאונות, על פניו, חיצונית, האוטו נראה מאוד שמור, פנימית, עוד לא יצא לי להכניס אותו לבדיקה. אף פעם לא נהגתי ברובוטית, אבל שמעתי מחבר שנוהג על אחת כזאת שאפשר להיות רגוע. האוטו נמצא באחד המגרשים, הם מתחייבים לרכישה חוזרת בעתיד כשארצה להשתדרג, היד הגבוהה הזו קצת מדליקה לי נורה אדומה. חשוב לי שהאוטו יהיה איכותי, בלי בעיות, להיות עם ראש שקט, לטפל בו כמו שצריך ולהנות מחווית הנהיגה. אזז מה דעתכם עליה??:)

פורסם

אלפא קונים רק מאלפיסט ששמר וטיפל ברכב כמו שצריך , ידוע שהאלפות רגישות לתחזוקה מאוד, כרכב זה רכב פצצה ואני כרגע חוסך לדגם הידני 1.8 טורבו.

מסוחר לא הייתי קונה קלמנטינה רקובה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אין שום סיבה שבעולם שרכב כזה יחליף 5 ידיים תוך 8 שנים, אלא אם יש לו בעיה רצינית או כל הבעלים בדרך שיחקו איתו קצת וזרקו הלאה.

זה בהחלט רכב שדורש תחזוקה מדוייקת ואיכותית ואז הוא מחזיר אהבה (יש לי אחת מבציר 2008 כבר 6 שנים).

ממליץ להתקשר למיכאל אלפא (קל למצוא את המספר שלו) ולבדוק מי מהלקוחות שלו מוכר.

יכול להבטיח שמי שרכב שמטופל אצלו יהיה קניה מוצלחת ותדע בדיוק את מצבו.

אותו דבר אם תתקשר למוסך התלתן, אוטו איטליה או מוסך איציק.

בהצלחה

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

תברח מהסוחר כמו מאש!! הרכב נמכר לסוחר במחיר נמוך ממה שהוא מוכר בהרבה. וסביר שהמוכר לא הצליח למכור את הרכב מסיבה כלשהיא. למה לא לקנות רכב מאדם פרטי עם הסטוריה ויד נמוכה. גם כך קשה מאוד למכור את הרכב במחיר מחירון.

• אחראי פורום
פורסם

מציע להתרחק. גם מה שאמרו לך על הרובוטית, לא הכי נכון. יש רגישות במשאבה וזה סיפור לא זול.

בסה"כ אם זה רכב שטופל היטב, הוא יראה אמינות טובה למדי אבל לא לגמרי בלי בעיות.

רק תהיה מוכן לעלויות תחזוקה שהן בסקאלה הגבוהה יותר, אך לא שונה מבמוו ואאודי מקבילות.

ממליץ לך לחפש בקרב המועדונים השונים (וגם להתעניין בקרב המוסכים שהוזכרו לעיל, הם תמיד מקבלים מידע כזה מוקדם.

ככה גם אני יידעתי את חלקם כשמכרתי את ה-tbi שהיתה לי), מדי פעם צצה אחת טובה למכירה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא לגעת, אני בעלים של הגרסא הכי בכירה של ה-159, רכב שדורש אחזקה צמודה ושוטפת, 5 ידיים שנסעו עליו, אי אפשר לדעת איך טופל

• תוכן חדש...