Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני מחפש כבר תקופה רכב באזור ה10K לקנות לעצמי כרכב ראשון.

לאחר מספר חיפושים וראיית כמה רכבים ונהיגה על חלק מהם.

ראיתי לאחרונה רכב סובארו אימפרזה 2006 שמגיע עם כל מיני פיצ'רים מגניבים כמו סאן רוף ושמור במצב טוב יחסית..

אבל מה ששמתי לב בנהיגה עליו זה שהרכב מרגיש כאילו אין לו ממש כח ובמהירויות גבוהות קצת קשה לו להאיץ..

ולאחר קריאה פה קצת בפורום ראיתי שמדובר על משהו שקיים בהרבה רכבים מהסוג הזה.. וזה בגלל שהמנוע שלו חלש לעומת הנפח..

אז עכשיו.. לאחר שהסתכלתי על כל מיני רכבים ובגלל שאני פחות מבין בזה..

הייתי שמח לשמוע להצעה מכם המומחים על איזה רכב הכי הייתם ממליצים לי לרכוש זתומרת על איזה דגמים של רכבים הכי כדאי לי להסתכל ככה שאקבל את התמורה הכי גבוהה לכסף שלי.

מה שמעניין אותי זה נטו רכב שמביא אותי מא' לב' והוא אמין ולרוב ללא תקלות (שזה הבנתי שהאימפרזה מצויינת בזה למשל)

תודה רבה!

פורסם

אתה יכול לחפש אימפרזה עם מנוע 2000.

רכב נוסף שיכול להיות מתאים - מיצובישי לנסר קלאסיק. אבל הוא לא יותר חזק מאימפרזה 1.6.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השאלה אם זה באמת נכון הקטע הזה עם האימפרזה או שזה פאק ברכב שראיתי ולזה לא אמור להיות ככה..

בכל אופן יש עוד רכבים שהיית אולי ממליץ עליהם בטווח מחירים הזה?

פורסם

הייתי הולך על ידניות בתור קונה זה יתן לך הרבה יותר אופציות.

אם אתה לא בחור גדול, יונדאי I10 או סוזוקי אלטו. בעדיפות שנייה הייתי מציע גם פיג'ו 107.

כל אלו יכולות להגיע בשנתון די חדיש ולא צריכה להיות בעיה למצוא מציאות, השוק של הרכבים במחירים האלו בקרשים ויש לא מעט אנשים שגם אם דורשים 15 יתפשרו על 10 רק תיקח מהם את הרכב.

בתקציב הזה הייתי לוקח לבדיקה רק במוסך. מכון לא ייתן שוב דבר חיובי.

בשביל להגיע מא' לב' זה יספיק ויותר.

בתקציב הזה מחפשי םרכב שיניע יסע ויגיע. כח, טורבו, מנוע 2000 וכו', זה מיותר.

פורסם

רכב חלש - ידוע. עם הזמן הוא נחלש עוד יותר. אימפרזה 2000 סמ"ק מרגישה פחות חלשה.

מה שאתה צריך לחפש זה רכב יפני, שמור, עם טסט ותיעוד הטיפולים.

רצוי לקחת אותו למוסך מכונאות לבדיקה כדי לא ליפול על רכב שצריך להשקיע בו עוד עשיריה. זה יותר חשוב מסאן רוף.

וצריך להשאיר כסף בצד - רכב ישן זקוק להשקעה, כל רכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי הולך על יונדאי גטס.

מא' לב' במינ' בהוצאות.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

מה הסכום המינימלי לדעתך שצריך להיות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...