Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.pelephone.co.il/digitalsite/heb/abroad/global-sim/

על פניו מחירים סבבה לגמרי.

עבורי אישית כל חופשה בחול - דבר ראשון, אפילו לפני איסוף הרכב המושכר - סים מקומי.

לפעמים זה די בלבול מוח [לדוגמה בוינה לא היתה אפשרות לקנות סים של ממש בשדה תעופה אלא רק תוכניות במידה ויש לך סים]

החלק הכי טוב פה זה שזה נשאר לך לחופשות הבאות.

מה שאני מעוניין לדעת זה המהירות גלישה והאם יש שימוש בדור רביעי...

פורסם

אני תמיד נוסע עם הסים והמספר שלי. לנסיעות קצרות של יום או יומיים אני מסתפק בחבילה הכי קטנה ובנסיעות יותר ארוכות חבילת שיחות בלבד וסים מקומי לגלישה בלבד במכשיר ישן שנותן הוטספוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תלוי מאד בארץ היעד.

יש לי אוסף של כרטיסי סים מאיזה 20 מדינות. העניין הוא שיש מדינות בהן הסים זול מאד (פינלנד - 5 אירו שהקנו לי חבילת דקות וגם 5 ג"ב מעולים בדור הרביעי), ויש שבו הן יקרות מאד (אירלנד - 30 אירו לכרטיס + חבילת דקות וגלישה). ויש מדינולת שבהן האקטיבציה היא בלבול מוח לא קטן, החוק הגרמני השתנה לפני כשנה וכיום הליך הרישום של סים פריפייד מסורבל מאד עד פרוהיבטיבי, למרות שהשירות עצמו ממש לא יקר.

ככל הנראה צפון אמריקה היא סיפור שונה, שירותי הסלולר כל כך יקרים עד שהחבילה הישראלית יותר זולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגלל שהטיסות שלי הן לרוב של יום-יומיים במסגרת העבודה, החלטתי לקנות כזה, יש לי אותו כבר מעל לשנתיים, פשוט יושב רדום בטלפון וברגע שאני נוחת אני מרדים את הסים הרגיל ומפעיל את זה. עובד מעולה, מספיק בהחלט לניווט או גלישה, ותלוי בארץ היעד, גם לצפייה בסרטוני וידאו. אחת הרכישות הכי טובות שעשיתי בתחום הזה ואין לי ספק שאחדש אותו כשייגמר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...