Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע באקס-טרייל כג'יפון 5 מקומות?

הכוונה למה אני כרוכש פוטנציאלי לג'יפון יעדיף לרכוש את ה-7 מקומות ולא את ה-5?

פורסם
מה רע באקס-טרייל כג'יפון 5 מקומות?

הכוונה למה אני כרוכש פוטנציאלי לג'יפון יעדיף לרכוש את ה-7 מקומות ולא את ה-5?

אין שום דבר רע. פשוט היום משום מה כל מי שקונה רכב ביד 2 מעדיף שיהיה לו 7 מקומות במקום 5, למה? אין סיבה מדויקת.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אבל אם לרוכש הזה אין באמת צורך ב-7 מקומות וגרסת ה-5 מקומות זולה יותר,

אני דווקא חושב שיש ל-5 יתרון על ה-7. אפשר להסתכל על זה גם ככה.

פורסם
אבל אם לרוכש הזה אין באמת צורך ב-7 מקומות וגרסת ה-5 מקומות זולה יותר,

אני דווקא חושב שיש ל-5 יתרון על ה-7. אפשר להסתכל על זה גם ככה.

רוב מוחלט של מי שקונה את הדגם הזה קונה אותו בגלל מספר המושבים, אכן יש אנשים שיעדיפו את האקס-טרייל 5 מושבים בגלל תא המטען ובסיס הגלגלים הגדול יותר מקבלים 150 ליטר תוספת לתא המטען ב-3000 ש"ח.

האבסורד הוא שהאדם הממוצע שיחפש קשקאי דיזל משומשת בכלל לא יסתכל על אקס-טרייל למרות גירסת 5 המקומות שנותנת קצת יותר בתוספת זניחה, וכך בעליו של אקס-טרייל 5 מקומות כנראה ימכור את האקס טרייל מחומש המקומות בפחות כסף ממה ששכנו יקבל על הקשקאי דיזל המקבילה שעלתה פחות כחדשה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. אין לי ממש צורך ב7 מקומות, אין לי ילדים קטנים, מעדיף 5 מושבים+ תוספת יפה לתא המטען שזה בהחלט שימושי לי.

2. חוץ מהגג נפתח גרסת ה5 מושבים יותר מאובזרת מהאסנטה גרסת השבע לכן לשלם עוד 12 אלף רקקקק לגג נפתח ממש לא נראה לי.

3. הוצאתי אותה במחיר ממש פצצה,מתחת ל160 אלף ועוד הטבות- רכשתי בשבוע המכירות שהיה.

4. מתכון להחזיק את האוטו לפחות 5 שנים ככה שלחשוב מה יהיה ביום שאמכור ממש לא מעניין אותי מה גם לא חושב שתהיה לי בעיה, לא כל אחד צריך 7 מושבים, רק משפחות עם ילדים.

פורסם

בלי קשר למושבים, רכב מעולה אני נהנה ממנו בכל נסיעה, חסכוני נוח מאובזר. תתחדש וחג שמח.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הרכב מצוין ואתה תהנה ממנו. בהצלחה.

המענה שניתן לגבי ה - 7 מקומות היה לנוכח היכרות עם השוק ועם העובדה שבסופו של יום רוב האנשים שבכלל מחפשים אקסטרייל, מחפשים אותו רק בגלל צורך/רצון ב- 7 מקומות, ולפיכך יתאכזבו לשמוע שמדובר בדגם ה - 5.

בכל מקרה, בחרת טוב.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...