Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

סוגר קניה בימים הקרובים לגבי ניסן X-TRAIL ומתלבט בין צבעים שנשארו שחור או אפור,שניהם כמובן מטאליים.

מאוד אהבתי את השחור כי הוא מתלבש יפה על האוטו בגלל כל הפסי כרום שיש בו אבל חושש כי שמעתי שבצבע שחור ממש צריך להשתעבד לניקיון של האוטו וכל סימן או שריטה הכי קטנים רואים ויש גם את עניין הקיץ שהבנתי שהרכב ממש בוער יותר מרכב בעל צבע כהה.

אף פעם לא היה לי שחור לכן שואל, גם האפור נחמד אבל השחור יפה יותר לדעתי.

מה דעתכם לגבי השחור? תודה רבה!

פורסם

אישית לא אקנה רכב שחור לעולם.

בגלל כל הסיבות שציינת ובגלל שאני לא ממש מתחבר לצבע.

אקסטרייל יפה בלבן בעיניי.

אבל אם אתה אוהב את השחור אז לך על זה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

על רכב שחור רואים אבק בצורה בולטת מאשר לרכב לבן, וגם שריטות.

אבל להשתעבד? לי היה רכב שחור והקפדתי לשמור עליו נקי אבל לא להגזים.

מבחינת החום ביום חמסין יהיה חם בכול רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצבע האפור הוא המועדף עלי.

לא כהה מדי ולא משעמם ובעיקר אלגנטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מנסיון על רכב שחור אכן רואים כל גרגר. אם זה חשוב לך אז לך על האפור שלטעמי גם יותר אלגנטי.

חוץ מזה הצבע משפיע על חום הרכב ומבחינתי בישראל זה גם שיקול. ראה דוגמא:

פורסם

נעשו בארץ מס' מבחנים שבדקו את השפעת הצבע על הטמפרטורה ברכב בזמן חניה - ההשפעה די שולית, מכיוון שכל כלי הרכב בישראל מצוידים במזגן אוויר - מדובר בנתון זניח לחלוטין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה זמן המתנה לצבע אחר? לדעתי הכחול מהמם (לי יש כחול אפור מתלכלך מהר).

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כיוון ששאלת לדעתי:

שחור אפור ולבן כם כל גווניהם וגווני הביניים אינם צבע אלא חוסר-צבע.

לכלוך ושריטות נראים יפה על כל הגוונים חוץ ממספר מועט של גווני אפור-בז'. הבעייה היא שרכב עם גוון כזה נראה מלוכלך גם כשהוא נקי...

צבע הפנים הינו הרבה יותר משמעותי לגבי התחממות בשמש מהצבע החיצוני.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אז ככה לקחתי בסוף את האפור, רציתי לדעת האם יש מישהו שרכש את גרסת ה5 מושבים כמוני? אין אותה באולם אבל הבנתי שהיא דיי דומה לגרסת השבע עם כמה הבדלים, אשמח אם מישהו שרכש תחמש מושבים יעלה תמונה כדי לראות את האוטו, את שלי אקבל אחרי פסח רק.

פורסם

לקחת אקסטרייל חמישה מושבים זאת לדעתי טעות.

כשתרצה למכור את האוטו (ויום אחד בטח תרצה) כל מי שיחפש אקסטרייל יחפש אותו בגישה שהוא רכב 7 מקומות.

היה לי אותו סיפור בדיוק על אאוטלנדר 5 מושבים שלקח לי לא מעט זמן למצוא לה רוכש. השאלה הראשונה של המתעניניים היתה: "זה 7 מקומות?"

פורסם

כשתרצה למכור את האוטו (ויום אחד בטח תרצה) כל מי שיחפש אקסטרייל יחפש אותו בגישה שהוא רכב 7 מקומות.

היה לי אותו סיפור בדיוק על אאוטלנדר 5 מושבים שלקח לי לא מעט זמן למצוא לה רוכש. השאלה הראשונה של המתעניניים היתה: "זה 7 מקומות?"

מסכים לגמרי

פורסם

מחזק, מהצד של המוכר והקונה. כולם מחפשים 7 מקומות.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הפער יחסית קטן, ומבחינה מסחרית בהחלט עדיף לקנות את ה- 7 מושבים.

אלא אם זה רכב בליסינג ומה שמעניין אותך זה שווי שימוש נמוך, כאשר ממילא אתה לא אמור למכור בסוף התקופה.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...