Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30K לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוכנות בנתניה זה כמו עורכי דין: 99% מהם מוציאים שם רע לכל השאר. סתם, אפילו עורכי דין לא כל כך גרועים.

אם אתה לא חייב מימון, עדיף לדעתי לקנות מאדם פרטי. אם אתה חייב מימון, תחסוך כמה חודשים ותקנה גטס ב-10,000₪.

אם יש לך את הכסף ואתה לא מוצא פיאסטה, סיריון או i20 במצב סביר הייתי שוקל ברצינות קליאו (דור 3) או 207. מסיבה כלשהיא, חלק לא קטן מהרכבים האלו נוסע פחות מסיריון ו-i20 ומתוחזק טוב יותר.

האלטו מאוד ספרטנית, לא בטוחה כל כך ועם תיבה רובוטית. רכב מאוד בסיסי לנסיעות עירוניות למי שחייב הכי זול שאפשר. לא יודע אם הייתי ממליץ עליה, בטח לנסיעות בין עירוניות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
סוכנות בנתניה זה כמו עורכי דין: 99% מהם מוציאים שם רע לכל השאר. סתם, אפילו עורכי דין לא כל כך גרועים.

אם אתה לא חייב מימון, עדיף לדעתי לקנות מאדם פרטי. אם אתה חייב מימון, תחסוך כמה חודשים ותקנה גטס ב-10,000₪.

אם יש לך את הכסף ואתה לא מוצא פיאסטה, סיריון או i20 במצב סביר הייתי שוקל ברצינות קליאו (דור 3) או 207. מסיבה כלשהיא, חלק לא קטן מהרכבים האלו נוסע פחות מסיריון ו-i20 ומתוחזק טוב יותר.

האלטו מאוד ספרטנית, לא בטוחה כל כך ועם תיבה רובוטית. רכב מאוד בסיסי לנסיעות עירוניות למי שחייב הכי זול שאפשר. לא יודע אם הייתי ממליץ עליה, בטח לנסיעות בין עירוניות.

דהייטסו סיריון שנת 2008 בסביבות ה 16/17 אלף 2010 ב 22 השאלה אם היא תהיה יותר טובה מסוזוקי אלטו 2014 כי עוד כמה אלפים אני יכול להביא אותה.

או שעדיף לי לזנוח את כולן ולהעדיף את ה I20 אם יש אפשרות או I10 ?

הגטס בעייתית כי כולן עם הרבה ידיים וקילומטר גבוה אין לי מושג איך להבדיל איזו תהיה טובה ואיזה לא ואני מחפש משהו חסונכי בדלק

כל שאר הרכבים 207 והאחרות אמרו לי שהן שותות דלק יחסית ואני מחפש משהו לעיר מקסימום נסיעה בין עירונית פעם ב.

הנה הקישור למודעה של נתניה :http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=3763376&t=1520357996&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars

עריכה אחרונה על ידי dreamline
פורסם

כמה אתה מתכנן לנסוע שהחיסכון בדלק משמעותי כל כך?

אני מסכים איתך

פורסם

הסיריון גם רכב טוב, יהיה מרווח וחזק מהאלטו, אבל האלטו חדשה יותר וחיסכונית יותר- העדפה שלך.

בתכלס לעיר? האלטו תהיה אחלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב אחרי לבטים רבים ראיתי שמימון זה יקר בטירוף דיברתי עם מישהו שאמר לי שמימון נניח של 50 אלף אני אצטרך להחזיר 60 אחרי כמה שנים,חשבתי על שברולט ספארק שגם נראתה לי נחמדה וגם עם מערכת מולטמדיה אבל יקרה מדי בשבילי לצערי

מצאתי משהו טוב במחיר סביר דעתכם ?

http://www.ad.co.il/ad/7062524

תודה רבה שוב פעם לכל מי שטורח ועונה ועוזר תבורכו

פורסם

הגסט זה סבבה של רכב ומתאים למי שמחפש בעיקר להגיע מנקודה א לנקודה ב במינימום עלויות.

מודעה לא תגיד לנו הרבה על המצב של הרכב כי בכול מודעה הרכב בובה ומלוקק כמו חדש רק שבמציאות זה לרוב לא נכון.

צריך לראות את הרכב בפועל ואת ההיסטוריה שלו יש בפורום מדריך לקניית רכב מפורט אם תלך לפיו בטוח לא תיפול על גרוטאה

פורסם

הכי חשוב זה לא להתבייש ולהתמקח. השוק היום קשה באופן גורף, לדעתי יש פה הרבה לאן לרדת.

אני מסכים איתך

פורסם
הגסט זה סבבה של רכב ומתאים למי שמחפש בעיקר להגיע מנקודה א לנקודה ב במינימום עלויות.

מודעה לא תגיד לנו הרבה על המצב של הרכב כי בכול מודעה הרכב בובה ומלוקק כמו חדש רק שבמציאות זה לרוב לא נכון.

צריך לראות את הרכב בפועל ואת ההיסטוריה שלו יש בפורום מדריך לקניית רכב מפורט אם תלך לפיו בטוח לא תיפול על גרוטאה

אני אשתדל ואנסה אני יודע שאי אפשר לראות אבל רציתי חוות דעת מקווה שאני לא אפול בקטע הזה לא חושב שאני אקח את הרכב למוסך יש לי דרכים לגלות בלי? מה אני צריך לדעת מבחינת רישיון רכב וכאלו? אני אסתכל עוד במדריך

הכי חשוב זה לא להתבייש ולהתמקח. השוק היום קשה באופן גורף, לדעתי יש פה הרבה לאן לרדת.

אני אנסה להוריד אותו כמה שיותר כי אין לי בעצמי יותר מדי בתקווה שאצליח ושהרכב לא יגנב ממני לפני

פורסם (נערך)

סליחה על הקפצה אבל אחרי בירורים הבנתי שאין ליונדאי גטס ספר טיפולים ואלוקים יודע מה הלך איתו,בנוסף הבנתי שהצריכת דלק שלו די גדולה 1/9

אני כנראה אקנה רכב מאיזה סוכנות במקום פרטי ואני חושב לקנות בטווח 30/40 כזה עם חריגה אני אקח הלוואה כנראה הרעיון טוב?

דעתכם על igo/picanto/i10/swift/polo מה הכי עדיף מבחינת צריכת דלק שתחזיק מעמד ? יש עוד מעומדים במחיר הזה? איזה שנתון כדאי ואיזו אחת עדיפה על השנייה מבחינת שנתון אבזור בטיחון תחזוקה ודלק

המטרה לנסוע איתה הרבה בעיר ולפעמים נסיעה ארוכה כזו או אחרת.

תודה שוב לעוזרים

פורסם

האייגו הכי חיסכונית, הפיקנטו ויונדאי יהיו חזקות יותר בגירסאות האוטומטיות אך פחות חיסכוניות, אבל בעיר יהיה להם יתרון מבחינת הגיר- לאייגו גיר רובוטי אשר בעיר פחות נעים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
האייגו הכי חיסכונית, הפיקנטו ויונדאי יהיו חזקות יותר בגירסאות האוטומטיות אך פחות חיסכוניות, אבל בעיר יהיה להם יתרון מבחינת הגיר- לאייגו גיר רובוטי אשר בעיר פחות נעים.

מצאתי כל מני סוזוקי ספלאש 2013 איך הם ? והם קצת 110 אלף קילומטר זה לא יותר מדי כבר?

הבנתי שI10 דווקא בשנתון נמוך לא כאלו מוצלחות 2010/2012

וIGO קראתי הרבה חוות דעת רעות עליהם זה נכון או סתם? מאיזה שנתון הם סבבה או תמיד

פורסם

110 ל2013 זה מעטמעל הממוצע.

הרכב זריז יותר מהאייגו, נחשב גם לחיסכוני אבל פחות מאייגו.

מנגד לרכב יש גיר פלנטרי רגיל שזה בעיר נעים יותר.

היונדאי לא מוצלחת מבחינת הדלק אולי, מעבר לזה אין משהו בעייתי.

לגבי האייגו מאמין הביקורות הרעות נודעות באופי פעולה של בגיר.

פורסם
אני אשתדל ואנסה אני יודע שאי אפשר לראות אבל רציתי חוות דעת מקווה שאני לא אפול בקטע הזה לא חושב שאני אקח את הרכב למוסך יש לי דרכים לגלות בלי?

לא! אין דרך לגלןת בלי. אתה חייב, פשוט חייב לקחת לבדיקה מטעמך. ה500 שח בדיקה יחסכו לך בכסף ובמידת הצורך בחיים. הדבר תקף כפליים לקנייה מסוכנויות ומגרשים.

פורסם

חברים צריך את עזרה שלכם הייתי היום בחברת השכרה וחושב לקנות יונדאי I20

נסעה 50 אלף קילומטר שנת 2013

רוצים 41 אלף נשמע יותר מדי טוב והנה הבדיקה והרישיון אומר יד ראשונה ליסינג

הפחידו אותי קצת כי אמרו לי שהבדיקה קצת מכורה כי לא פירקו גלגלים לבדיקה אז אולי הוא עבר תאונה כנ''ל לגבי הפח בצד שמאל שרשום ותיקונים

דעתכם?

19kdYJt.jpg

Y1vcUbQ.jpg

פורסם

לרכב יש קצה שילדה לכן כן הייתה תאונה.

הבדיקה ניראית נקיה מידי- אופיני לבדיקה של מגרש.

לדעתי אם כבר פה יש קצה שילדה כניראה בבדיקה שלך יתגלה עוד.

• תוכן חדש...