Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30K לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה מתעקש לקנות מסוחרים? ועוד מהשכרה? כאילו אתה מחפש בכח איך להידפק.

הבדיקה נראית הרבה יותר מדי טוב לרכב השכרה מ-2013, וגם 50,000 ק"מ נשמע מעט מדי. מעבר לזה, איזו חברת השכרה מחזיקה רכב מ-2013? לרוב רכבים כאלו נמכרים אחרי שנתיים-שלוש, בטח לא חמש. כל הסיפור נשמע הרבה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי.

לגבי פירוק גלגלים - בשום בדיקה לא יפרקו אותם. זו הבעיה הכי קטנה פה.

לא רואה שום סיבה לקנות את הרכב הזה. בהרבה פחות מזה תוכל למצוא פיאסטה שמורה מ-2012, למשל:

http://yad2.co.il/s/c/w2ne9f

(אני לא מכיר את הרכב הספציפי כמובן, ותהיה חייב לקחת אותו לבדיקה).

אחרי שתבדוק, אם מצבו סביר, תתמקח איתו ל-25, וכבר חסכת מעל 15,000₪ (וגם קיבלת רכב מוצלח יותר, לדעתי).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה אתה מתעקש לקנות מסוחרים? ועוד מהשכרה? כאילו אתה מחפש בכח איך להידפק.

הבדיקה נראית הרבה יותר מדי טוב לרכב השכרה מ-2013, וגם 50,000 ק"מ נשמע מעט מדי. מעבר לזה, איזו חברת השכרה מחזיקה רכב מ-2013? לרוב רכבים כאלו נמכרים אחרי שנתיים-שלוש, בטח לא חמש. כל הסיפור נשמע הרבה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי.

לגבי פירוק גלגלים - בשום בדיקה לא יפרקו אותם. זו הבעיה הכי קטנה פה.

לא רואה שום סיבה לקנות את הרכב הזה. בהרבה פחות מזה תוכל למצוא פיאסטה שמורה מ-2012, למשל:

yad2.co.il/s/c/w2ne9f

(אני לא מכיר את הרכב הספציפי כמובן, ותהיה חייב לקחת אותו לבדיקה).

אחרי שתבדוק, אם מצבו סביר, תתמקח איתו ל-25, וכבר חסכת מעל 15,000₪ (וגם קיבלת רכב מוצלח יותר, לדעתי).

היי חייב להגיד שלא מתעקש בכלל לקנות מסוחר, אבל בגלל שאין לי במזומן את הכסף אני לא יכול לשלם צריך לקחת הלוואה לרוב הכסף אז הרבה יותר נוח כשיש לי הצעה ניגש לבנק ולוקח הלוואה.

הבנתי שיש תאונה ברכב מעדיף לא לגעת במיוחד שאין לי מושג לגביו.

ראיתי שהמליצו לי על ספייס סטאר וראיתי אחד שנת 2014 עם 72 אלף קילומטר הוא סביר? המחיר שלו גם זול יחסית לכיס שלי.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חטפו להם את הרכב אבל שמתי עליה עין היא נראית לי הכי טובה מכל המיני ויחסית זולה

שווה לגעת בספלאש או לנסות לחפש רק אותה?

פורסם

הספלאש יחסית לא זולה, לכן אין טעם להעדיף אותה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הספלאש יחסית לא זולה, לכן אין טעם להעדיף אותה.

מיצובישי ספייס שנת 2015 ב39 אלף נסעה 75 אלף קילומטר משתלם ? המראות לא היו משהו מבחינת הזזה והיא סבבה כזה עשיתי נסיעת מבחן עליה,הבעיה שאין לה טסט הוא אומר טסט עליהם

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

הק״מ גבוהה מהממוצע.

לא הבנתי מה הבעיה במראות בדיוק, הם לא מתכוונות?

לגבי המחיר תבדוק את המחירון משוקלל וכמו כן בכמה מוכרים את הרכב מאותו שנתון ביד 2.

יש היסטורית טיפולים?

פורסם
הק״מ גבוהה מהממוצע.

לא הבנתי מה הבעיה במראות בדיוק, הם לא מתכוונות?

לגבי המחיר תבדוק את המחירון משוקלל וכמו כן בכמה מוכרים את הרכב מאותו שנתון ביד 2.

יש היסטורית טיפולים?

המראה הימנית נראית לי נמוכה ניסתי להגביה אותה אבל זה פשוט נתקע ולא נהפך לגבוה יותר כנ''ל לצד שמאל שהיה קרוב מדי,

היינו צריכים לעצור ולהרים את זה ידנית,חוץ מזה היא חמודה וקטנה אבל לא בוטח בסוחרים האלו יותר מדי זה בעיה יש היסטוריה של טיפולים אבל אין טסט למרות שהם אמרו שאני אשלם את האגרה והם יכניסו את הרכב ויעבירו אותו.

פורסם

אה אתה עוד זה שצריך לשלם טסט, יפה.

ואם יהיו ליקויים גם אתה משלם? לא נשמע טוב.

חפש ספייס ביד 2.

פורסם
היי חייב להגיד שלא מתעקש בכלל לקנות מסוחר, אבל בגלל שאין לי במזומן את הכסף אני לא יכול לשלם צריך לקחת הלוואה לרוב הכסף אז הרבה יותר נוח כשיש לי הצעה ניגש לבנק ולוקח הלוואה.

הבנתי שיש תאונה ברכב מעדיף לא לגעת במיוחד שאין לי מושג לגביו.

ראיתי שהמליצו לי על ספייס סטאר וראיתי אחד שנת 2014 עם 72 אלף קילומטר הוא סביר? המחיר שלו גם זול יחסית לכיס שלי.

אז לא סוחר, לך למגרש טרייד אין מוכר ומסודר כמו קרסו טרייד אין, כלמוביל טרייד אין, אוטודיל וכדומה. תקבל תנאי מימון ויש שם לא מעט רכבים טובים. חבר רכש בטרייד מוביל לפני כמה חודשים אלטו 2014 ידנית עם 35 אלף ק"מ בערך תמורת 30 אלף ש"ח, ללא תקלות וללא תאונות.

אני יודע שידני לא רלוונטי עבורך, אבל אולי תמצא משהו במסגרת התקציב שיתאים לך.

גם רכישה מחברת ליסינג או השכרה יכולה לבוא בחשבון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אז לא סוחר, לך למגרש טרייד אין מוכר ומסודר כמו קרסו טרייד אין, כלמוביל טרייד אין, אוטודיל וכדומה. תקבל תנאי מימון ויש שם לא מעט רכבים טובים. חבר רכש בטרייד מוביל לפני כמה חודשים אלטו 2014 ידנית עם 35 אלף ק"מ בערך תמורת 30 אלף ש"ח, ללא תקלות וללא תאונות.

אני יודע שידני לא רלוונטי עבורך, אבל אולי תמצא משהו במסגרת התקציב שיתאים לך.

גם רכישה מחברת ליסינג או השכרה יכולה לבוא בחשבון.

כשהתכוונתי סוחר התכוונתי מגרש, הייתי באחד שהציעו לי את ה I20 אבל שכחו להגיד לי שהוא עבר תאונה רק אחרי שהתייעצתי עם אנשים לגבי הבדיקה הבנתי את גודל הבעיה.

יד 2 מלאה בסוחרים ואנשים גנבים רק עכשיו ראיתי מודעה על ספייס סטאר אותו רכב 3 מודעות שונות אחד מהם גם עם צבע שונה אבל הרכב נראה זהה לך תדע מה עבר עליו ואותו מוכר וקילומטר שונה.

ראיתי עוד I20 2013 של שלמה סיקס במחיר נמוך מה הסיכוי שלא ינסו לעבוד עלי שוב?

https://www.shlomo.co.il/car/%D7%99%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/27041/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94/

דרך אגב ירד לי מהמיצובישי טיפה חושב על ללכת על משהו בטוח כמו יונדאי I10 או אלטו למרות שהמנוע קטן

ראיתי מודעה של מישהו

יונדאי איי10 אינסייט, מנוע 1000, אוטומטי.

יד ראשונה.

הרכב עלה לכביש ביולי 2015 ויש לו 45,000 קמ.

רוצה עליו מחיר 42 אלף מאוד נמוך עוד אחד שמנסה לעשות תרגיל?

נ.ב

סליחה שאני משגע אני פשוט רוצה לעשות את הקנייה הכי טובה שלי במיוחד שזה אוטו ראשון ומעדיף לשמוע ולהתייעץ עם כולם

פורסם

במה היונדאי בטוחה יותר?

פורסם

במה המחיר נמוך גם? ה-i10 עם מנוע 1.0 וגיר אוטומטי נמכרה תמורת פחות מ-70 אלף ש"ח בתור מכונית חדשה, היום ב-70 אלף ש"ח אתה קונה את ה-1.25, שמגיעה די מאובזרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
במה היונדאי בטוחה יותר?

קראתי וראיתי שהמנוע עושה בעיות קצת כי הוא חלש(למרות שהI10 חלש יותר אם אני לא טועה) והוא רועד נונ סטופ

אין סיבה מיוחדת ה2015 שנסעתי בו הרגיש קטן ופשוט אבל אם אמצא space star או כל רכב אחר במצב טוב אני אלך עליו

במה המחיר נמוך גם? ה-i10 עם מנוע 1.0 וגיר אוטומטי נמכרה תמורת פחות מ-70 אלף ש"ח בתור מכונית חדשה, היום ב-70 אלף ש"ח אתה קונה את ה-1.25, שמגיעה די מאובזרת.

המחיר מחירון ביד 2 הוא 42,500 אז הוא מוכר פחות מהמחירון כשהאוטו כמו חדש? בדר''כ עוד הולכים לפי המחירון של יצחק לוי ולא יד 2, לא חסרים אנשים שמוכרים 2014 במחיר הזה אז 2015 נראה לי אפילו עוד יותר מוגזם למכור במחיר רצפה רק אם יש בעיה רצינית בו.

פורסם

אני לא שמעתי על בעיות במנוע הספייס סטאר, על איזה בעיות שמעת?

המנוע חזק משמעותית ממנוע ה 1.0 של היונדאי.

למיצובושי מנוע 3 צילנדרים, בעמידה מרגישים את הרעידות אבל ברגע שהתחלת לנסוע הרעידות לא מורגשות.

• תוכן חדש...