Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30K לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייבת להיות בעיה רצינית כדי למכור את הרכב במחיר הגיוני, השוק היום די קשה ואם הרכב שלך לא מבוקש מאוד או מדגם נדיר מאוד ובמצב מעולה, ייתכן ותצטרך למכור מתחת למחירון.

מעבר לכך המחירון הקובע הוא לא יד 2, רוב המוכרים וכל חברות הביטוח עובדים לפי המחירון של לוי יצחק.

לקנות i10 1.0 בת 3 ב-42 אלף ש"ח זאת לא מציאה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא שמעתי על בעיות במנוע הספייס סטאר, על איזה בעיות שמעת?

המנוע חזק משמעותית ממנוע ה 1.0 של היונדאי.

למיצובושי מנוע 3 צילנדרים, בעמידה מרגישים את הרעידות אבל ברגע שהתחלת לנסוע הרעידות לא מורגשות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שמעתי שהמנוע לא חזק מספיק ורועד ויש איתו בעיות אחרי כמה שנים אני עדיין חושב עליה בתור אופציה במיוחד שיש ביקורות טובות והיא במחיר טוב אבל הנה דוגמא שאני לא הכי מבין

מחיר מחירון בלוי יצחק לספייס סטאר אוטמטי instyle 1200 הוא 41 אלף

והנה הצעה של שלמה סיקס

https://www.shlomo.co.il/car/%D7%99%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/35281/%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8/

רכב עם 70 אלף קילומטר ב 32 אלף לא נראה קצת מוגזם? וזה עוד לפני דיבור על מחיר והורדה שלו

לא חייבת להיות בעיה רצינית כדי למכור את הרכב במחיר הגיוני, השוק היום די קשה ואם הרכב שלך לא מבוקש מאוד או מדגם נדיר מאוד ובמצב מעולה, ייתכן ותצטרך למכור מתחת למחירון.

מעבר לכך המחירון הקובע הוא לא יד 2, רוב המוכרים וכל חברות הביטוח עובדים לפי המחירון של לוי יצחק.

לקנות i10 1.0 בת 3 ב-42 אלף ש"ח זאת לא מציאה.

הרכבים האלו הקטנים מבוקשים יחסית גם הI20 למרות שהמחירון שלו 44 הכי זול ביצחק לוי אנשים מבקשים עליו הרבה ז כשאני מוצא משהו נמוך אני מנסה לקפוץ על המציאה

החשיבה שלי כרגע היא ללכת על או סוזוקי אלטו/ספלאש(הם הכי זולים) או ספייס סטאר או I20 מה שהצליח למצוא במחיר שפוי ושנתון טוב.

תסתכל על הצעה של הספייס סטאר שפרסמתי פה עכשיו זה לא נראה לך חשוד קצת?

פורסם

הרכב שוקל 850 קילו, לא מקובר על רכב חזק אבל מרגיש נמרץ למדי בקטגוריה, למעשה מעט מהיר יותר גם ממנועי ה 1.2 של היונדאי ופיקנטו לפי המבחנים.

לגבי רעידות ציינתי את הנושא בעמידה.

אצלנו יש ספייס סטאר כמעט 4 שנים עם 68 אלף.

0 תקלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שמעתי שהמנוע לא חזק מספיק ורועד ויש איתו בעיות אחרי כמה שנים אני עדיין חושב עליה בתור אופציה במיוחד שיש ביקורות טובות והיא במחיר טוב אבל הנה דוגמא שאני לא הכי מבין

מחיר מחירון בלוי יצחק לספייס סטאר אוטמטי instyle 1200 הוא 41 אלף

והנה הצעה של שלמה סיקס

https://www.shlomo.co.il/car/%D7%99%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/35281/%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A8/

רכב עם 70 אלף קילומטר ב 32 אלף לא נראה קצת מוגזם? וזה עוד לפני דיבור על מחיר והורדה שלו

הרכבים האלו הקטנים מבוקשים יחסית גם הI20 למרות שהמחירון שלו 44 הכי זול ביצחק לוי אנשים מבקשים עליו הרבה ז כשאני מוצא משהו נמוך אני מנסה לקפוץ על המציאה

החשיבה שלי כרגע היא ללכת על או סוזוקי אלטו/ספלאש(הם הכי זולים) או ספייס סטאר או I20 מה שהצליח למצוא במחיר שפוי ושנתון טוב.

תסתכל על הצעה של הספייס סטאר שפרסמתי פה עכשיו זה לא נראה לך חשוד קצת?

המנוע בספייס סטאר אכן רועד אבל אין איתו בעיות והוא גם לא חלש בהשוואה לi10 או ספלאש.

אין סיבה להעדיף את הספלאש או אלטו או i20 על הספייס סטאר.

לגבי המודעה בלי לראות את הרכב אי אפשר להגיד כלום יכול להיות שזה רכב מוזנח שעבר מספר תאונות ויכול להיות שזה רכב מעולה שמתוחזק בצורה טובה (פחות סיכויים).

פורסם (נערך)
הרכב שוקל 850 קילו, לא מקובר על רכב חזק אבל מרגיש נמרץ למדי בקטגוריה, למעשה מעט מהיר יותר גם ממנועי ה 1.2 של היונדאי ופיקנטו לפי המבחנים.

לגבי רעידות ציינתי את הנושא בעמידה.

אצלנו יש ספייס סטאר כמעט 4 שנים עם 68 אלף.

0 תקלות.

אתה עושה לי חשק לקנות אותה למרות שהיא יחסית קטנה ולא מאובזרת אבל בתוספת קטנה אפשר לקנות לה מסך והכל ולהרכיב על הפאנל לא?

אין בעיות קיצר איתה נכון?

והגרסה שיש לך באה כבר עם מסך לא?

אין הבדל אם אני מביא 2014/2015 נכון? מבחינת בעיות וכאלה יש דברים שצריך לשים אליהם לב בחיפוש אחר אחת טובה?

המנוע בספייס סטאר אכן רועד אבל אין איתו בעיות והוא גם לא חלש בהשוואה לi10 או ספלאש.

אין סיבה להעדיף את הספלאש או אלטו או i20 על הספייס סטאר.

נ.ב

מתחיל לקרוא את הסיקור שלך על הרכב נראה ונשמע מעניין.

לגבי המודעה בלי לראות את הרכב אי אפשר להגיד כלום יכול להיות שזה רכב מוזנח שעבר מספר תאונות ויכול להיות שזה רכב מעולה שמתוחזק בצורה טובה (פחות סיכויים).

באמת לדעתך הספייס סטאר מנצח את הספלאש האלטו הI10 והI20?

המנוע שלה יחסית קטן לעומת ה I20 חשבתי שהוא יקח אבל הוא יקר יותר

עריכה אחרונה על ידי dreamline
פורסם

דווקא הספייס מאובזרת, מה חסר לך?

החל מסוף 2014 הרכב קיבל תוספת איבזור והרבה מהם הגיעו עם מולטמדיה.

היונדאי חזקה יותר אבל משמעותית פחות חיסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דווקא הספייס מאובזרת, מה חסר לך?

החל מסוף 2014 הרכב קיבל תוספת איבזור והרבה מהם הגיעו עם מולטמדיה.

היונדאי חזקה יותר אבל משמעותית פחות חיסכונית.

כמעט כל הרכבים שראיתי מגיעים בלי מסך וזה בסדר כי לא אכפת לי להתקין גם ליונדאי אין מסך

מקווה למצוא אחת טובה במחיר שפוי ושלא יעבדו עלי

עד כמה קילומטרים ל 2014/2015 נחשב לגיטמי לקנייה? עד 70/80 בא בחשבון נכון? או שזה יותר מדי

פורסם

ממוצע ק״מ לשנה הוא באזור ה 17 אלף.

אל תפסול רכבים עם ק״מ מעט מעל הממוצע ישר, תבדוק בין היתר היסטורית טיפולים.

פורסם
אתה עושה לי חשק לקנות אותה למרות שהיא יחסית קטנה ולא מאובזרת אבל בתוספת קטנה אפשר לקנות לה מסך והכל ולהרכיב על הפאנל לא?

אין בעיות קיצר איתה נכון?

והגרסה שיש לך באה כבר עם מסך לא?

אין הבדל אם אני מביא 2014/2015 נכון? מבחינת בעיות וכאלה יש דברים שצריך לשים אליהם לב בחיפוש אחר אחת טובה?

באמת לדעתך הספייס סטאר מנצח את הספלאש האלטו הI10 והI20?

המנוע שלה יחסית קטן לעומת ה I20 חשבתי שהוא יקח אבל הוא יקר יותר

המנוע שלה אמנם יותר קטן אבל גודל מנוע זה ממש לא הכול (וגם לא כ"ס יבש). המשקל הנמוך יותר של הספייס סטאר וגם תיבת ההילוכים הטובה יותר מאפשרים לה גם להיות זריזה בצורה שווה אם לא יותר וגם לצרוך פחות דלק מהi20.

הi10 זה רכב מיני בכלל והוא קטן וצפוף יותר מהספייס סטאר כנ"ל לגבי האלטו שזה בכלל הדבר הכי בסיסי שיש על גלגלים.

הספלאש אולי היחידה שיכולה איכשהו להתחרות בספייס סטאר מכיוון שהיא באותה קטגוריית ביניים אך היא מיושנת יותר וגם יקרה יותר וגם בזבזנית יותר לכן לדעתי אין שום סיבה שבעולם להעדיף אותה.

ספייס סטאר היא האופציה בשבילך.

פורסם
ממוצע ק״מ לשנה הוא באזור ה 17 אלף.

אל תפסול רכבים עם ק״מ מעט מעל הממוצע ישר, תבדוק בין היתר היסטורית טיפולים.

חטפו את הספייס סטאר לצערי היום, ראיתי כמה ביד 2 עם 70 אלף קילומטר 2015 מחיר 42 אלף ,בשלמה סיקס דווקא יש אחריות שנה וחצי לפי מה שהוא אומר הציעו לי i10 2015 בלי כמעט קילומטר ב 45 כנל פיקנטו מיקרה ספלאש וקורסה מכל הדגמים לדעתך ספייס עדיין לוקחת ?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

תלוי במה.

לספייס יתרון בצריכת דלק לעומת הרכבים שציינת, ומאחור היא מרווחת יותר.

היונדאי שקטה יותר, סלון מודרני יותר.

הקורסה זאת כבר סופר מיני.

כלומר מרווחת יותר עם תא מטען גדול, מנוע חזק יותר. אבל כניראה תהיה ישנה יותר ולא ממש חיסכונית.

פורסם

אני עובד במגרש של כונסי נכסים ויש פה איזה סקודה citgo שמוצאת למכירה לדעתכם שווה לנסות להציע עליה בערך 30+-? שנת 2014/2015 עם 78 אלף קילומטר נראית מבחוץ טובה ושמורה אבל אי אפשר לדעת מה עברה כי אי אפשר לקחת לבדיקה.

איך האוטו?

אני פשוט מיואש מלקנות מאנשים רמאים ואולי יש לי הזדמנות לקנות חתול בשק אבל חתול מוכר יחסית

פורסם

בלי בדיקה לא רוכשים רכב.

פורסם
אני עובד במגרש של כונסי נכסים ויש פה איזה סקודה citgo שמוצאת למכירה לדעתכם שווה לנסות להציע עליה בערך 30+-? שנת 2014/2015 עם 78 אלף קילומטר נראית מבחוץ טובה ושמורה אבל אי אפשר לדעת מה עברה כי אי אפשר לקחת לבדיקה.

איך האוטו?

אני פשוט מיואש מלקנות מאנשים רמאים ואולי יש לי הזדמנות לקנות חתול בשק אבל חתול מוכר יחסית

אני חושב שבתור עובד במגרש אתה יכול למצוא קומבינה ולפחות לפתוח מכסה מנוע ולעשות בדיקה לרכב בתוך המגרש בעזרת חבר מתמצה ברכבים בנוסף אם תוכל לקבל את הרישיון של הרכב תוכל להוציא היסטוריית טיפולים והיסטוריה ביטוחית

פורסם

לקנות מכונס נכסים זה סיכון גבוה מהרגיל לחתול בשק, במיוחד שאתה לא יכול לבדוק את הרכב.

נתנו לך בשרשור עצות מעולות והמלצה על דגמים ספציפיים שמתאימים לצרכיך. לדעתי שווה לך להשקיע בחיפושים ביד 2, תוך שבוע / שבועיים גג אתה מוצא רכב בעל היסטוריית טיפולים מלאה שיעבור בדיקה עצמאית שלך. החיסכון בזמן ו/או "כאב ראש" בחיפוש רכב עלול להוביל להוצאות כספיות כבדות.

• תוכן חדש...