Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני חודש סיאט לאון 2015 מנוע 1200 גיר DSG7, עם 90,000 ק"ם האוטו עבר טיפול בדיוק לפני שקניתי אותו. כל כמה זמן צריך לעשות לו טיפולים?

הבנתי גם שיש לרכב אחריות מורחבת לגיר ומנוע עד 2020 לכן אני מעוניין לעשות טיפולים במוסך מורשה, אשמח להמלצות אני גר באזור השרון, שמעתי על מוסך סיידון בהוד השרון, למישהו יש חוות עדת על המוסך הזה?

תודה לעוזרים

פורסם

הייתה לי כזאת אבל ידנית.

בגדול זה ככה:

טיפול ראשון שנה או 15 אלף

טיפול שני שנה או 30 אלף

טיפול שלישי שנה או 45 אלף

טיפול רביעי שנה או 60 אלף

טיפול חמישית שנה או 75 אלף

טיפול שישית שנה או 90 אלף...

מאמין שיש עוד דברים שצריכים לעשות פעם ב30/40 אלף ולא כל טיפול (כמו הפלאגים שאני כותב יותר למטה, לא זוכר הכל בעל פה)

אני מאוד מקווה בשבילך שלקחת את הרכב לבדיקה כי בשלוש שנים (תלוי בתאריך עליה לכביש של הרכב) היו אמורים להיות 6 טיפולים...

טיפול ראשון: שמן - פילטר ולא זוכר מה עוד, לא משהו גדול

טיפול שני: פילטר שמן , שמן (עדיף קסטרול), פילטר אוויר ופילטר מזגן.

אם הגיעו ל30 אלף ק"מ באמת, בחולון במוסך השחר, אמרו לי שברכב הזה צריך להחליף פלאגים (אני פשוט אחרי שנתיים הייתי על 21 אלף אז לא החלפתי) אם לא הגיעו ולא עשו את זה בטיפול שאחריו (שנה שלישית או 45 אלף ק"מ) צריך לבדוק שכן החליפו.

אם אתה מ המרכז, אתה יכול ללכת למוסך רון בתל אביב שיעשה לך אישור קו (להחליף משהו שאולי לא החליפו כי לא היה כסף או אמרו "לא עכשיו אחר כך" ולא עשו) מאוד ממליצים עליו בפורום פה ובעוד כמה מקומות.

פורסם

לדעתי עדיף להתייחס לשנים כמו לק"מ. למשל, בהתאם לדוגמא שניתנה בהודעה מעלי: אם הרכב הגיע לטיפול שני יש להחליף את הפלאגים גם אם הרכב לא נסע 30 אלף ק"מ.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מוסך השחר בחולון של צפיונס אמרו שאם לא הגעת ל30 אלף ק"מ, בשנתיים, לא צריך להחליף, אולי אם לא תגיע ל30 אלף ב3/4 שנים, באמת עדיף, אני לא יודע את האמת, אמרו לי "תחליף ב30 אלף, ופשוט חיכיתי, חח.

בכל מקרה מכרתי את הרכב כבר, כל המעידה עברה לקונה.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...