Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע משתמש בלוג'יטק G700s בן 3-4, ולאחרונה הכפתור השמאלי מתחיל לזייף עם לחיצות כפולות כשאני לוחץ רק פעם אחת. אז אני מתחיל לחשוב על להחליף אותו. אממה, אני מחפש סט של תכונות שאני פשוט לא מצליח למצוא.

השימושים:

משרדי ומשחקים

מה אני רוצה:

1. אלחוטי.

2. חיישן טוב (אופטי, ל"גיימינג"). DPI לא משנה, אבל חשוב שהוא יהיה מדויק.

3. מלאאאאאא כפתורים. ל-G700s יש 7 כפתורים יעודיים בנוסף לגלגלת שנלחצת (mouse3) וזזה ימינה/שמאלה, אז לפחות כמות כזו. אם ממש חייבים, אפשר להתפשר על 1-2 פחות, אבל אני ממש מעדיף שלא. כל הכפתורים אצלי משוייכים לפונקציות וכולם נמצאים בשימוש יומיומי.

4. זה ה-kicker, שסוגר לי כל חיפוש בתסכול גמור - גלגלת עם פונקציה חופשית. זה משהו שלא הצלחתי למצוא אצל אף יצרן אחר חוץ מלוג'יטק. יש ליד הגלגלת כפתור שמשנה את מצב הגלגלת - מקליקי עם שלבים מובחנים לחופשי וכמעט חסר חיכוך. הנה סרטון שמסביר את זה.

מה לא חשוב:

גודל/משקל. כן חשוב לי שיהיה ארגונומי במידה, כלומר עדיף לא אמבידקסטרי, כי אני משתמש בו בערך 15 שעות ביום, אבל חוץ מזה קודם נמצא אחד שמכיל את כל התכונות האלה, אחרי זה נתחיל לברור.

פיצ'רים אידיוטים כמו תאורה, טעינה אלחוטית, מבשם אוויר או מאווררים למיניהם.

למה לא לקנות עוד G700s? כי הוא כבר מיושן, ויש היום חיישנים הרבה יותר טובים ומדוייקים.

מה התקציב? לא משנה. ממש לא אכפת לי. זה שווה את זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

לוג'יטק MX Master הוא העכבר הכי טוב שאפשר לקנות. יש לי שניים, אחד בעבודה ואת השני קניתי למחשב בבית אחרי שהתלהבתי ממנו כל כך.

אין אף עכבר אחר שמגיע לרמה שלו

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

ה-MX מאסטר חביב, אבל אין לו את כמות הכפתורים שאני צריך, וגם אין לו "פרופילים" שמאפשרים לך לשנות את התפקידים של הכפתורים. לא ציינתי את הדרישה הזאת כי עד כמה שראיתי היא קיימת בכל עכברי הגיימינג.

פורסם

תרשום תרשום

עם חוט

Logitech G600

Corsair Vengeance M95 או COSAIR SCIMITAR Pro RGB

ROCCAT Nyth

Razer Naga Chroma

אלחוטי

Logitech G903

Razer Naga Epic Chroma

Logitech G602 האגדי

Logitech MX Master 2S כפי שהוזכר כבר

Roccat Leadr

חיישנים אופטיים או לייזר צ'יפ של OMRON או של Pixart .

פורסם

אני כבר שנתיים עם ה-Corsair M65, נדמה לי בעקבות איזה מבצע שפרסם אייל, זקן קנייני הפורום.

חוטי אמנם, אבל עמיד - השמנוניות של האצבעות אצלי הורסת עכברי גומי מצויים במהירות.

יש לו רק שני כפתורים נוספים שהם ארגונומיים לתפעול, הגדרתי אותם כ-back/forward ומאז החיים שלי דבש.

שאר הכפתורים פחות נוחים ולכן לא שידכתי להם הגדרות.

מבחינה ארגונומית - פנינה.

לשימושך כנראה כדאי לחפש corsair המכיל יותר כפתורים, ששומר על אותה צורה ארגונומית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ראשית, לMX Master יש כפתור מחוות שמרחיב מאוד את מספר הפונקציות שניתן לבצע איתו.

אני משתמש בMX Master דור ראשון לפרודוקטיביות וG502 למבצעים מיוחדים (קרי גיימינג), כמנהג אבותינו לא לערב ביזנס ופלז'ר. אם אתה בכל זאת מתעקש לערב בין השניים, הG903 משלב את שניהם בעכבר אחד לא רע בכלל.

ואכן, כשמתרגלים לFree Spin קשה להסתדר בלעדיו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
חוטי אמנם, אבל עמיד

NOT GOOD ENOUGH!!!!

ראשית, לMX Master יש כפתור מחוות שמרחיב מאוד את מספר הפונקציות שניתן לבצע איתו.

מה זה כפתור מחוות כזה אתה מדברת?

תרשום תרשום

עם חוט

Logitech G600

Corsair Vengeance M95 או COSAIR SCIMITAR Pro RGB

ROCCAT Nyth

Razer Naga Chroma

אלחוטי

Logitech G903

Razer Naga Epic Chroma

Logitech G602 האגדי

Logitech MX Master 2S כפי שהוזכר כבר

Roccat Leadr

חיישנים אופטיים או לייזר צ'יפ של OMRON או של Pixart .

אלה שעם חוט לא עוברים את הרף. אני חייב אלחוטי כי הוא כל הזמן איתי בתיק וכי אני מפונק :)

לגבי האחרים:

G903 הכי קרוב, וכרגע באמת האופציה הכי טובה, אבל אני לא שלם איתו. שני הכפתורים למעלה די חסרי תועלת בגלל מיקום ממש מחורבן, והוא אמבידקסטרי, מה שעושה לי כאבים קשים בפרק כף היד. אם הוא היה זול אז הייתי מוכן להמר, אבל 150$ זה הרבה מידיי בשביל לנסות.

רייזר קקה כלשהו - לא נוגע בשום דבר שלהם יותר לעולם. יש לי זוג אוזניות שלהם ולא רק שהן התפוררו לאבק יותר מהר מאלפא של שנות ה-80, גם התוכנה שלהם היא סרטן.

G602 - תיקו למקום הראשון עם ה-903. עדיף בגלל יותר כפתורים, אבל נופל בגלל חיישן לייזר שלא שונה מזה שיש אצלי. אז למה להחליף?

MX מאסטר - כאמור, לא מספיק כפתורים, וחבל.

לידר - על פניו נראה כמו פתרון מעולה, צריך לבחון יותר לעומק את עניין הגלגלת.

פורסם (נערך)

במשטח עליו מונחת האגודל יש כפתור. לוחצים עליו ומזיזים את העכבר בכיוון מוגדר (להלן 'מחווה') ומפעילים פונקציה מוגדרת.

LOGI.jpg

אבל למרות היותו עכבר מדהים, הוא חסר תועלת לגיימינג.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אל תשלול חוטי כל כך מהר. אני סוחב חוטי יום-יום בתיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה מרוצה מהעכבר, וללא התקלה לא היית מחליף אותו.. צור קשר עם Logitech הבינלאומי, תאר את התקלה ואולי תופתע מהתשובה.

שמעתי לא מעט סיפורים(וחוויתי חלק) שהם שלחו עכבר חדש גם מחוץ לאחריות, נתנו 50% הנחה על עכבר חדש וכו' וכו'.

הסיבה היא שזאת חברה עם מוניטין מעולה, המוצרים שלהם אמינים מאוד וטובים, ו3-4שנים לעכבר High-end בזמנו זה פשוט קצת מידי בשביל שיתקלקל.

פורסם

בדיוק מה שאני עשיתי עם עכבר אלחוטי שהתקלקל לי אחרי 5 שנים. פניתי לשירות לקוחות שלהם במייל, ואחרי כמה בדיקות זריזות לוג'יטק שלחו לי על חשבונם עכבר חדש מדגם משופר.

פורסם

חייב להגיד שסקרנתם אותי עם הפניה הזו ללוג'יטק. יאללה, ננסה, למה לא.

במשטח עליו מונחת האגודל יש כפתור. לוחצים עליו ומזיזים את העכבר בכיוון מוגדר (להלן 'מחווה') ומפעילים פונקציה מוגדרת.

האמת? נראה מגניב-על-גבול-החולני! אבל כן, באסה לי שהוא אכן חסר תועלת לגיימינג. אני מספיק חסר תועלת as is, אני לא צריך עוד דברים שיורידו אותי. מצד שני... זה יכול להיות אחלה תירוץ ללמה אני מחורבן בזה...

אל תשלול חוטי כל כך מהר. אני סוחב חוטי יום-יום בתיק.

giphy.gif

giphy.webpgiphy.gif

• תוכן חדש...