Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני חושב שהגיע הזמן להחליף את האוטו. התקציב הוא סביב 20-30 אלף.

לאור הניסיון הטוב שלי עם רנו - רנו מגאן שנת 1998 והנוכחי מגאן 2, ולאור שאני כבר מכיר את היצרן על שטויותיו, חשבתי להתקדם לרנו פלואנס.

אשמח להמלצות\דיס המלצות, המלצות על אופקים אחרים חוץ ממגאן. כמו כן אשמח לשמוע בהמלצות על מה לשים דגש בבחירת האוטו - פלואנס או אחר - ובבדיקה שלו.

תודה

פורסם

מה הדרישות מהרכב? מה הנסיעה הצפויה, ובאיזה תוואי (עירוני / בין-עירוני, מישורי / הררי? מה חשוב לך ברכב (נוחות, אמינות, ביצועים, מרווח, עיצוב)? לכמה זמן אתה מתכנן להחזיק אותו?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
מה הדרישות מהרכב? מה הנסיעה הצפויה, ובאיזה תוואי (עירוני / בין-עירוני, מישורי / הררי? מה חשוב לך ברכב (נוחות, אמינות, ביצועים, מרווח, עיצוב)? לכמה זמן אתה מתכנן להחזיק אותו?

הרכב משמש כרכב משפחתי למשפחה עם 5 נפשות. ביום יום נסיעות של כ-20-30 ק"מ לעבודה לכל צד. נסיעות של כל המשפחה מידי פעם לטיולים, חגים וכד'.

חשוב לי ברכב אמינות, עלות טיפולים לא יקרה וצריכת דלק נמוכה.

אני מתכוון להחזיק את הרכב למשך 3-4 שנים.

פורסם

הפלואנס להבנתי הצנועה די סבירה בתחומים האלו (אם כי כנראה לא מהמצטיינות קטגוריה) ומרווחת ונוחה יחסית למתחרות. ה-1.6 קצת איטית, וה-2 ליטר כנראה תהיה קצת פחות חסכונית. לק"מ כמו שלך זה כנראה די שולי, אני הייתי מעדיף את ה-2 ליטר.

אלטרנטיבות אחרות יכולות להיות קיה פורטה או מיצובישי לנסר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...