Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני (וגם אשתי) קמים בבוקר עם כאבי גב.

יש לי הרגשה שהמזרון שלנו (SEALY) סיים את חייו אחרי כ- 12 שנים. הפכנו אותו סובבנו אותו ועדיין לא טוב.

בקיצור, השאלות הן כאלו:

אם באמת המזרון הוא הגורם לכאבי הגב (בנוסף לגיל כמובן):

1. האם לקנות מזרון קשה או רך?

2. קפיצים או ספוג? משהו אחר?

3. אין צורך להחליף את הבסיס נכון?

4. המלצות על מזרונים ומקום לקנות באזור המרכז יתקבלו בשמחה.

תודה

פורסם

1. אני חושב שזה מאוד אישי, העניין של איזה מזרון מתאים/נוח. אני אוהב שקשה. מאוד. (כן, בדיחות צפויות ב-3...2...1...).

3. יכול להיות שהבסיס לא נותן מספיק תמיכה למזרון.

4. תעשה חיפוש, היו המון שרשורים על מזרונים בפורום

ולגבי כאבי גב, זה גם עניין של גיל, ומה שצריך זה... פעילות גופנית מתאימה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

4. המלצות על מזרונים ומקום לקנות באזור המרכז יתקבלו בשמחה.

תודה

איזור המרכז הוא איזור גדול

בבת ים יש לך חנות גדולה עם שטח תצוגה גדול עם מבחר מזרונים שתוכל להתנסות בהם.

חנות המפעל פולירן ( אלה מאיך אומרים מיזרן או מיזרון), החנות בנינסבאום 33 בת ים - קניון בת ימון.

גם אני מעדיף מזרון קשה ולא כזה ששוקעים בו, כפי שנאמר עניין של העדפה.

פורסם

היום החברות נותנות מזרון הביתה לניסיון במשך חודש.

בטח שבדקות ספורות בחנות אי אפשר לדעת כלום, אך עדיין אפשר לקבל מושג בערך אם נוח לך מזרון קשה או רך ולהתרשם מסוג החומר שממנו עשוי המזרון מבחינת נוחות.

פורסם
מה זה "להתנסות"? לשכב 5 דקות לא יתן לי אומדן לכלום לדעתי...

TRUE.

זו בעיה בלי פתרון... אלא אם נותנים לך את המזרון הביתה להתנסות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם לנו זה קרה - המזרנים שישנו עליהם היום פשוט גמורים כבר.

בסוף קנינו זוג מזרנים של פולירן כאשר צד אחד הוא בקשיחות דרגה 3 והצד השני בדרגה 4

אתה רוצה לישון על מזרן קשיח - אתה שם אותו על הצד של דרגה 4

רוצה קצת רכות (ממש קצת רכות) אתה שם אותו על הצד של דרגה 3

כל כמה חודשים הופכים את המזרנים.

אלו שקנינו לא היו יקרים במיוחד - נוחים לנו מאוד, קנינו אותם באזור תעשיה רמת השרון

לטקס וספוגים ללא קפיצים.

מגיעים עם אחריות ל15 שנים.

אני בפועל אוהב יותר את המזרנים הרכים אבל מזרן רך שתומך בך נכון אורטופדית ובמקביל גם איכותי לשנים רבות - מאוד יקר בד"כ

המיטה היא 1.8 על 2 עם שני מזרנים של 0.9 על 2 ככה שאם אני זז, לא מוצא את עצמי בנסיון להרדם - אשתי חורפת ולא מרגישה את זה - וכן הבדיחות תיכף יתחילו להגיע...

זה גם קל יותר ככה להחליף את המצעים כי אתה לא צריך להרים משקל של מזרן שלם וגם אם אני רוצה דרגת קושי אחת והיא אחרת - כל אחד עם המזרן שלו\ה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן - המזרנים שישנו עליהם כבר היו בני 20 בערך.

שמתי לב לפני החלפת המזרנים שאני מתעורר בבקרים והגב כואב ובמקביל גם אשתי התלוננה בדיוק על אותה התופעה, טסנו לחו"ל לנופש וישנו שם על מזרן ששנינו העדנו עליו כי היה הנוח ביותר שיצא לנו לחוות - משהו של סימנס אם אני זוכר נכון - זה היה מזרן רך דווקא - אבל החשוב הוא ששנינו כמנו כמו חדשים לאחר לילה אחד.

זה היה ברור שהמזרנים שלנו כבר סיימו את חייהם.

בארץ כשחיפשתי מזרן דומה לזה שישנו עליו בחול המחיר היה בסביבות ה12K שקלים והתקציב היה חצי מזה.

מזרן רך או מזרן קשה שניהם יכולים לתמוך בך היטב הבעיה היא שהמזרנים הרכים בכדי שהם יהיו גם מוצר איכותי, גם מתוכננים נכון לתמוך בשלד שלך וגם נוחים - יקרים!

מזרנים עם דרגת קושי גבוה לעומת זאת זולים בהרבה.

אלו שאני קניתי אם אני זוכר נכון עלו 3800 שקלים לאחר כל ההנחות והמבצעים שהיו שם באותו הרגע והם נוחים מאוד, יש לך אפשרות לבחור בין שתי דרגות קושי שונות וכאבי הגב נעלמו מאז (כמובן אם אני הולך לאימון בעומס גבוה הגב גם יכול להתפס אבל זה לא משהו שנובע מהמזרן) לחלוטין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מזרן קשה או רך אן באמצע זה עיניין אישי מאד, החברות המוכרות

(לפחות עמינח) נותנות חודש התנסות בתנאי שלא הסרת את הניילון.

גם חודש זה לא אינדיקציה מספקת לעיתים,

ככה,

אני ואשתי היינו קמים בבוקר כמו שני גריאטרים עם כאבי גב, בתחילת הנישואין

כאשר ישננו על מזרן זול,מאז שאנחנו עם עמינח (כרגע השני הראשון נקרע בטעות

עקב ניקוי רשלני שלי) אנחנו לא מחליפים את החברה הזו.

אבל חשוב לי לציין שהמזרן עמינח הנוכחי הינו קשה מהקודם ובהתחלה היו לי קצת

תחושת יקיצה לא נוחה בעיקר בגב אבל מתרגלים למזרן וממש נהנים.

• תוכן חדש...