Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סוף סוף רכשתי זוג סאבים חדשים של קנווד דגם KFC-W3009 נשמעים מצויין רק מה כמה שאלות

יש לי ברכב תיבה של 75-80 ליטר-חשוב לציין שאני לא יכול לשנות את הגודל שלה יש בנייה ברכב.

במפרט של הסאב רשום שהוא צריך להיות בתיבה של כמעט 64 ליטר (63.93) פורטד.

האם כדאי לי לעשות פורט?...אני מפחד להרוס סתם את התיבה מכיוון שאם אחר כך זה לא ישמע טוב ואפילו יגרע מעכשיו?

קחו בחשבון שכרגע יש לי תיבה של 80 ליטר

אני צריך תיבה של 130 ליטר!!!

כרגע הסאבים נשמעים לי חנוקים מדי הבוסט במגבר עד הסוף וניסיתי גם להוריד אותו זה לא עוזר רואים שהסאב רוצה לתת יותר אם יהיה בפתוחה.

צירפתי את דף הנתונים אם מישהו כן יוכל לעזור לי ולחשב בתוכנת הWinISD את התיבה הנכונה.

תודה רבה לעוזרים

אייל אם תוכל גם אתה להגיב אני יודה לך

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אתה טיפה לא מובן.

יש לך תיבה של סך הכל 80 ליטר ? התיבה אטומה ?

כמה ליטר האלמנטים דורשים בתיבה אטומה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן יש לי תיבה של 80 ליטר אטומה.

אני לא מצליח להעלות לאתר את הדף שסרקתי

אני ינסה בכל זאת להסביררשום לי בדף VOLUME ACOUSTIC COMPLIANCE---VAS LITER63.93 CU.FT 2.259

מקווה שתבינו תיבה אטומה נראה לי זה 47 ליטר כי יש מידות של תיבה עם שרטוט אז חישבתי יצא לי 47 ליטר

תודה

פורסם

לפי הנתונים שהבאת.

ניתן להבין שהגודל המינימלי שהאלמנט יעבוד בו, עומד על 0.8 קוב.

משמע לא תהייה לך בעיה לתת להם לפעול בתיבה הנוכחית שלך, אלה אם כן הבאס שהם יפיקו לא ימצא חן בעינייך ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז השאלה היא האם הם יתפקדו טוב בתיבה פתוחה שמכוונת לתדר של 38 הרץ???

שלא ילך ויגרע מהמצב שקיים כרגע

כרגע הם דופקים אבל רואים שהסאבים רוצים לתת עוד כאילו נחנקים אני לא רוצה סתם להרוס את התיבה אני לא כול להחליף אותה באחת אחרת זאת בנייה

מה אתה אומר MIKMIK??

דעתכם חשובה לי

פורסם

מבחינת מה יתפקדו טוב יותר ?

אם כרגע אתה לא אוהב את הצליל, קשה לי להאמין שבתיבה פתוחה תאהב אותו ..

אבל כל אחד והעדפות שלו ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שאמרתי יתפקד יותר טוב התכוונתי מבחינת עוצמה, אני מחפש לנצל אותם, בתיבה פתוחה הם אמורים לנוצל טוב יותר לא?..אמורים להשמע חזק יותר אבל אני פוחד שזה מס' קטן מדי של ליטרים בשביל תיבה פתוחה לכן אני שואל כדאי לחורר את התיבה? זה מספיק ליטר בשביל תיבה פתוחה? שבמקרה ואני ישים פורט זה ישפר את השמיעה

לפי התוכנה של הWIN אפשר לשים את הסאב בתיבה פתוחה של 42.5 ליטר

פורט של 7.6\17.8

או שבתיבה אטומה של 28.3 ליטר

היום מדדתי את התיבה ויצא לי שיש 74.85 ליטר

פורסם

אם יש לך 74.8 ליטר.

זאת אומרת שיש לך 2.64 קוב.

אכן תיבה פתוחה תנצל אותם יותר מבחינת עוצמה, היתי בטוח שדיברת על טיב הצליל ולא העוצמה שתקבל.

ההמלצה של החברה זה 3 קוב, כימעט 85 ליטר...

זה אומנם הבדל של 10 ליטר סך הכל, אבל חריגה של 5 ליטר עבור כל אלמנט, אני יכול לנחש שלא יגרם נזק כתוצאה מחריגה מסוג זו מההמלצה, (בכל אופן הסקאלה עומדת מ1 קוב, עד ל2 קוב)

אז לך על זה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין בעייה, תודה לך שי עזרת לי אני יחזור עם תשובות

פורסם

רק תקח לתשומת ליבך, לפי מה שהבנתי מדובר בתיבה לא מופרדת.

אם תחליט לעשות פורט אחד, תוכל לחסוך בנפח שהפורט יתפוס.

זאת אומרת, אם תעשה פורט אחד הוא יתפוס X נפח.

אם תעשה שני פורטים, הם יתפסו 4X נפח.

(בשני כיוונים זהים)

אם שני האפליקציות יהיו מכוונות לתדר X, שני הפורטים יתפסו פי 4 מקום.. ולכן היתי ממליץ לך בשל החיסכון במקום לעשות פורט אחד מספיק רחב, שלא יצור לך בעיה מבחינת זרימת אויר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז מה כדאי מהשניים?

פורט של 4 צול על 14 ס"מ

או פורט של 2 צול על 20 ס"מ

(תדר של 37-38 הרץ)

פורסם

בשני המקרים הצעת פורט אחד,

אני דיברתי על דילמה בין שימוש בשני פורטים, לעומת שימוש בפורט יחיד.

בכל אופן, היתי אני הולך על הפורט הרחב מביניהם.

ואינני בטוח לגבי המלצת החברה לגבי שני אלמנטים בתוך תיבה אחת. (רוחב פורט)

היתי מנסה ליצור איתם קשר ולוודא.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...