Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה FR - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט איביזה החדשה מבטיחה שיפור משמעותי לעומת קודמתה, אבל בפועל זה מרגיש שבמובנים מסויימים היא הלכה צעד אחד לאחור.

MAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי מרבית התלונות על נוחות הנסיעה נובעות מכך כי קיבלתם את גרסת FR עם מידות צמיגים מופרכות ביחס לסופרמיני לא באמת ספורטיבית (215X45R17).

נהגתי בגרסת הסטייל (עם 185/65R15 שפויים) והיא בהחלט נוחה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

גם לי יצא לבדוק את האיביזה החדשה בגירסתה האוטומטית, כאשר את הידנית הזדמן לי לבדוק בעבר.

מאוד מסכים עם דברי פבל.

מבחינת מנוע הרכב הרגיש זריז גם כאשר היינו שלושה אנשים ברכב, מנסיון עם המנוע הזה בכביש הררי- כוח זה הדבר האחרון שחסר לו.

מה שלי הפריע מעט זה צליל המנוע, הרכב בעל כיתוב fr וניראה צעיר/ספורטיבי אבל הצליל בסלד גבוהה די מנוסר ולא מזמין את הנהג לעלות סל״ד.

הגיר עצמו חלק מאוד ומרגיש טוב מאשר הרובוט שיש ברנו למשל, גם אני הרגשתי שהייה בין הורדת הילוכים בלחיצה בריאה על הגז, אך הסך הכול הגיר מתפקד בצורה טובה.

לא יצא לנסוע בפקק למעט קטע קצר מאוד של זחילה ושם הגיר התנהג בצורה טובה, בדיוק כמו בפקק שהייתי בו עם האיביזה הקודמת.

פחות אהבתי את התזוזה המהירה מידי בעת עזיבת הגז במצב של פקק.

הנוחות מתחלקת לשתיים- המושבים נוחים עם תמיכה טובה מאוד, מאחור בניגוד לאיביזה הקודמת יש שיפור רציני ובכלל, מדובר על מושב בין היותר נוחים בקטגוריה, מרווח ברכיים גם כן מרשים למדי דבר שהאיביזה הקודמת לא הצטיינה בו.

המתלים קשיחים, גם בגירסה הידנית הרגשתי זאת, במיוחד בנסיעה בעיר משובשת כמו חיפה.

מצד שני לנהג הדינמי היא תהיה עדיפה מאשר c3 למשל אך זו משמעותית יותר נוחה בעיר.

הרכב היה די שקט גם במהירויות גבוהות, אבל דווקא מאחור הורגשו יותר רעשי כביש.

חבל שאיכות החומרים ירדה ברמה לעומת האיביזה הקודמת במתיחת פנים באחרונה שלה, כעת איכות החומרים בתחתית הקטגוריה, לא לעניין.

גם אני חושב שהאיביזה היא בין הטובות שיש, האיבזור טוב ביחס למחיר וטוב כשלעצמו, בטיחות טובה מאוד, זריזה, מרווחת עם תא מטען גדול, ויכולה להיות מהנה לנהיגה.

מנגד חבל שאיכות החומרים לא עומדת בסטנדרט, ובעיר מרגישה נוקשה מידי, אך סך הכול האיביזה היא חבילה טובה מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

121d55h.jpg

2h6zfp4.jpg

k91g6.jpg

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה למערכת - יהיה מתישהו מבחן איביזה 1.5evo ?

לפי התמחור של צ׳מפיון נראה שהיא מתיימרת להיות תחליף לאיביזה קופרה

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
לדעתי מרבית התלונות על נוחות הנסיעה נובעות מכך כי קיבלתם את גרסת FR עם מידות צמיגים מופרכות ביחס לסופרמיני לא באמת ספורטיבית (215X45R17).

נהגתי בגרסת הסטייל (עם 185/65R15 שפויים) והיא בהחלט נוחה.

שי

גם אני נהגתי בסטייל והרגשתי נוקשות.

קח להשוואה את הסיטרואן ותרגיש את ההבדלים.

פורסם

נהגתי גם ב- C3 ולא הרגשתי שהיא נוחה יותר. אולי להפך.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מעניין, כי הפער ביניהם מורגש מאוד בכיול המתלים.

פורסם
שאלה למערכת - יהיה מתישהו מבחן איביזה 1.5evo ?

לפי התמחור של צ׳מפיון נראה שהיא מתיימרת להיות תחליף לאיביזה קופרה

Sent from my iPad using Tapatalk

התמחור של צ'מפיון זה דרך להשחיל לפראיירים.

פורסם

התמחור של צ'מפיון זה מה ששם את האיביזה במקום השני בקטגוריה במסירות (אחרי הקליאו. אם כישורי הסינון/מיון באקסל שלי נכונים), גרם ללובינסקי להוריד את המחיר של ה-208 הרגילה ל-80 אלף ואת ה-208GTI ל-140, הביא את הלאון הבסיסית למחיר של סופר מיני מאובזרת, ועוד כמה דברים שבעיקר משכו את כל המחירים של שוק הרכב בישראל למטה.

אני מבקש, אם אין לך משהו מועיל להגיד, עדיף לא להגיד כלום. טוב?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

*נמחקה הערה מתלהמת*

שנית - גם אם נקח את מה שאמרת ונחבר למה שטענתי, אין שום קשר לעובדה שהמחיר של ה- EVO כפי שהוא מוצג ואליו התייחסתי, הוא מחיר לפראיירים. גם לאיביזה FR אין מחיר אטרקטיבי במיוחד. אתה רוצה להיות פראייר? לך תקנה רכב עם 150 כ"ס ידני ב- 134 אלף שקל כשיש אופציה טובה ואיכותית יותר במחיר דומה (הקופרה עצמה עלתה פחות).

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

פורסם

במחיר של האיביזה fr אשר לפי מה שראיתי עולה כ 107 אלף, איזו סופר מיני מציעה משהו משתלם יותר?

פורסם (נערך)

לא יודע, כל סופר מיני אחרת עממית ומאובזרת היא בהכרח זולה יותר מהתג מחיר הזה. לפי הכתבה לא מדובר פה באיזו פריצת דרך מטורפת והאוטו הכי טוב בארץ על הכביש. מדובר בסופר-מיני טובה שלכל היותר התג מחיר הגבוה שנתנו לה "מצדיק" את שוויה. מחיר אטרקטיבי זה בטוח לא. אגב הם עדין נותנים שנתיים אחריות?

אני התייחסתי לגרסת ה- EVO, שבעיניי המחיר מטופש לחלוטין. חושבים שהמחיר מוצדק? סבבה. כל אחד וכספו.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

פורסם

כן, שנתיים.

יש רכבים זולים יותר מה fr אבל גם רובם יציעו פחות, בין זה מנוע חלש יותר או חוסר באיבזור אקטיבי.

הfr לא מוצעת אולע במחיר שובר שוק כמו ה am5 או הסטייל, אבל תמורת המחיר הזה אתה מקבל הרבה מאוד.

פורסם

המחיר הרשמי לא באמת מעניין אלא מה שקורה במציאות.

האיביזה החדשה בדיוק כמו הקודמת עם מנוע 1 ליטר וכמו ה-AM5 בזמנה מוצעת במבצע קבוע. הסטייל שמאובזרת היטב מוצעת ב-89K וה-FR מתחילה ב-99K וזאת תמורה מעולה למחיר ולמעשה זה זול יותר מרוב המתחרות שבכלל לא מציעות את אותו האבזור.

האיבו היא גרסת קצה שבאמת מתומחרת מעט גבוה אבל אני מאמין שכשמגיעים לרכוש אחת כזאת על אמת המחיר נמוך יותר.

הצעד אחורה באיכות החומרים באמת מאכזב והדגם הקודם מרגיש איכותי יותר.

אני חושב שהסיפור האמיתי של האיביזה החדשה מסתתר בארונה. אני מהמר שהוא הולך להימכר בכמויות דומות לאיביזה ואולי אפילו להביס אותה.

• תוכן חדש...