Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה FR - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שינוי זה נכנס לקו הייצור ב-7/11/2011. מנועים שיוצרו ממועד זה ועד 2015 לא סובלים מבעיות עם מערכת התזמון

מסכים לגמרי. להורים שלי הייתה פולו 2011 עם הבעיה האמורה שהוחלפה בקמפיין. הפולו שהחליפה אותה, ממודל 2013 נמצאת עדיין אצלנו (עד שנאתר מחליפה שתכנס לנעליה הגדולות) עם שרשרת מקורית וללא כל בעיה.

לגבי הנוחות - נטקאר עימתו את האיביזה סטייל (ולא ה- FR אותה קיבלתם, עם מידות הצמיגים המוגזמות) מול ה-C3 ומצאו שלכל היותר יש שווין ביניהן בנוחות הנסיעה העירונית, כאשר מחוצה לה היתרון עובר לאיביזה. ועם כל הכבוד לנוחות המתלים, אני לא חושב שניתן לקרוא נוח לאותו שרוטט בכל גלישת רמזורים כמו שה- C3 עושה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחוץ לעיר האיביזה מרגישה יציבה יותר כי היא לא מתנדנדת על המתלים כמו הסיטרואן אבל בעיר גם כשנסעתי על הגירסה הידנית הסיטרואן הרגישה לי נוחה יותר במעבר על בורות או פסי האטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
12345

אני חלילה לא מפקפק במה שאתה אומר, אלא שעצם העובדה שנכנסנו לכאלה דקויות בדיון, יחד עם פרשיית דיזלגייט, שמים את פולקסווגן בפוזיציה של "חובת ההוכחה עליהם". כאמור, נתקלנו בכמות דיווחים שלא ניתן לבטל במחי כף יד, לכן נכתב ה"דיסקליימר" בנושא.

לגבי הנוחות - נטקאר עימתו את האיביזה סטייל (ולא ה- FR אותה קיבלתם, עם מידות הצמיגים המוגזמות) מול ה-C3 ומצאו שלכל היותר יש שווין ביניהן בנוחות הנסיעה העירונית, כאשר מחוצה לה היתרון עובר לאיביזה. ועם כל הכבוד לנוחות המתלים, אני לא חושב שניתן לקרוא נוח לאותו שרוטט בכל גלישת רמזורים כמו שה- C3 עושה.

נוחות היא עניין מאוד סובייקטיבי, וקטונתי מלהחליט איזה רכב יהיה נוח יותר לאיזה נהג. לכן גם התייחסתי במבחן לכיול המתלים של האיביזה בצורה אובייקטיבית מבלי לחרוץ את דינו. הוא נוקשה, והכיול מרגיש מרושל מעט. האם זה נוח לך או לי או למישהו אחר? את זה יחליט כל אחד לעצמו. אני מזמין אותך לקרוא שוב את הפסקה שמדברת על כיול המתלים:

כיול המתלים של האיביזה מעט קשיח. יש שיאהבו את זה, ויש שלא. אבל את זה שהוא מרגיש מעט מרושל ומשוחרר, אני בספק שמישהו ימצא כיתרון. פני הכביש עוברים לתא הנוסעים כמעט תמיד, והמתלים מרגישים עסוקים כל הזמן. במעבר על שיבושים חדים המרכב נשלט היטב ולא רוכן או מתנדנד יותר מדי, אבל כל פתח ביוב מעביר מעין זעזוע קטן אך לא נעים למושב. כאילו מישהו שכח לחזק איזה בורג.

גילוי נאות: אני אישית מעדיף מכוניות קשיחות במידה, לכן לא מן הנמנע שאם הייתי מעמיד את האיביזה מול ה-C3, הייתי מעדיף את הראשונה. אבל להכריז שהיא "נוחה

יותר"? לא מתפקידנו.

פבל.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

שאלה שקשורה למובילאיי

גם בחו"ל יש את הקטע הזה ? הכוונה שמחייבים כל רכב משנת 2018 להתקין מערכות חיצוניות ? או שזה קורה רק בארץ?

אם זה בא ברכב מהמפעל ברור שלא צריך להתקין..

פורסם
אני חלילה לא מפקפק במה שאתה אומר, אלא שעצם העובדה שנכנסנו לכאלה דקויות בדיון, יחד עם פרשיית דיזלגייט, שמים את פולקסווגן בפוזיציה של "חובת ההוכחה עליהם". כאמור, נתקלנו בכמות דיווחים שלא ניתן לבטל במחי כף יד, לכן נכתב ה"דיסקליימר" בנושא.

ומה הקשר בין פרשת הדיזלגייט (מרמה והפרת אמונים של מנהלים בחברה) לנושא האמינות? אני מצטער אם אני מצטייר כטרחן, אך אני עימתתי אותך עם טענה ספציפית שהעלת במבחן הדרכים שמתייחסת לאמינות מנוע 1.2 מסדרת EA111 - מילא היית מתייחס לתיבת ה-DSG7 שבשנים 2010-2013 האכילה מרורים, לא היית שומע ממני חצי טענה, אבל מה אתה רוצה מהמנוע? לא חסרים טרולים בפורום שרק עם קריאת השם VW נכנסים לכוננות קרב היסטרית - אתה לא סתם יוזר והמידע שאתה מביא אמור להיות מבוסס.

אני יכול לשתף פרטים על כל מיני כשלים בכל מיני מנועים או גירים של יצרנים שונים (אף אחד לא נקי...) - זה לא אומר אוטומאטית שאותם מנועים/גירים סובלים מאמינות נמוכה, נכון?

שורה תחתונה, לדעתי הטיעון המקורי שלך בכתבה חסר בסיס במיוחד לאור העובדה שמנועים שיצאו מקו הייצור לפני יותר מ-6 שנים לא סובלים יותר מאותו כשל במערכת התזמון והמנוע עצמו מגלה אמינות טובה מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שאלה שקשורה למובילאיי

גם בחו"ל יש את הקטע הזה ? הכוונה שמחייבים כל רכב משנת 2018 להתקין מערכות חיצוניות ? או שזה קורה רק בארץ?

אם זה בא ברכב מהמפעל ברור שלא צריך להתקין..

לא. החובה הזו קיימת רק בישראל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תודה על הכתבה, אהבתי לקרוא.

עם כל ההשוואות לאחיות של האיביזה, מאוד מתבקש שיהיה גם מבחן השוואתי בין השלושה ברגע שהפולו החדשה תגיע ארצה.

• תוכן חדש...