Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

החיפוש הוא לרכב נוסף למשפחה, ולכן יכול להיות גם משפחתי וגם סופר מיני.

הנקודות החשובות:

אמינות

מרווח פנים (אשתי ואני גבוהים + יש מאחורה שני כסאות בטיחות)

שיהיה (יחסית) מהנה לנהיגה

הרכב מתוכנן להיות לטווח ארוך (5-6 שנים לפחות) לכן אמינות ועלויות תחוקה חשובות.

השאלה הגדולה האם לקחת משפחתי בשנתונים 13-15:

סוזוקי קרוסאובר, מאזדה 3 , קורולה

או לנסות להתאמץ קצת כלפי מעלה ולקנות רכב חדש:

איגניס, I20 (רכבים שהיינו בהם וראינו שמרחב הפנים מספק)

?

פורסם

יש צורך בתא מטען גדול או מספיק רק מרווח טוב מאחור?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיגניס יכולה להתאים, מבחוץ ניראית קטנה מאוד אבל בפנים די מרווחת באופן מפתיע, מוזמן לקרוא את המיני מבחן שלי עליה:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2813/סקירת-גולשים/סוזוקי-איגניס---מיני-מבחן

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתם בגיזרת הסוזוקי הייתי בודק את הבלנו, המרווח פנים שלה מפתיע יחסית לטובה.

לגבי הנוחות מהרווח פנים - לא לוותר על נסיעת מבחן! חבר שחיפש רכב ליסינג מצא מכונית שנוחה לו באולם התצוגה, כשעשה נסיעת מבחן גילה שכשהוא לוחץ על הגז עם הרגל(מה שלא עושים באולם תצוגה) הרגל שלו נכנסת בקונסולה המרכזית ויוצרת תנוחה נהיגה לא נוחה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...