Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווי שימוש רכב היברידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש למישהו מושג מה קורה עם ההנחה בשווי שימוש ברכב היברידי?

התקנה תקפה עד סוף דצמבר, ולא ראיתי בשום מקום שמדברים על הארכתה או אי הארכתה.

תודה

פורסם

פות"ש מחפש לדעת מה יקרה מ 1.11.18

דרך אגב אם זו היברידית נטענת בחשמל ההטבה היא 990 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

shlomub, את זה אני יודע, תודה.

אבל התקנות בתוקף רק עד סוף השנה, ולא ראיתי אפילו רמיזה למה הולך לקרות אחר כך. השפעה מהותית על בחירת הרכב.

עריכה:

ישה,

אין בתקציב רכב היברידי נטען מהחשמל, וגם אין לי בית פרטי להקים עמדת טעינה :(

פורסם

סליחה שאני מתערב בשיקוליך

אבל הפרש של 200 שח בנטו בשביל זה לבחור רכב היברידי.

אלא אם יש לו יתרונות נוספים על הדגם "הרגיל"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האוטו הכי פרקטי בשבילי שאני גם רוצה, c4 פיקאסו יקר מאוד בליסינג ומחוץ לתקציב. אמרתי נזמין עוד סקודה אוקטביה, הפעם 1.0 בדרגת האבזור הכי גבוהה. אפשר להזמין, אין מלאי, אין צפי ליבואן ואין בכלל הקצאה מהיצרן ליבואן. דברו איתנו מתישהו ב 2018. אופציה נוספת שאפשר לחיות איתה למרות תא המטען המצומצם ובידוד הרעשים הפחות מוצלח היא קיה נירו. אמנם חיסכון של 3,000 שח בשנה זה לא המון אבל ממתיק את הגלולה.

אבל אם מתכוונים לבטל או לצמצם בהטבה, אולי אחכה עוד כמה חודשים למלאי של אוקטביה.

מרוב חיפוש אופציות עדיפות, עברה כמעט שנה מתום החוזה. אין שום דבר רע באוקטביה הנוכחית שלי, אבל מרגיז שגם החברה וגם אני משלמים מחיר של רכב חדש על רכב בן ארבע. צריך כבר להזמין משהו.

פורסם

חבר שהיה במצב החלפה דומה - אהב מאוד את הc4 פיקאסו 5 מקומות אבל הייתה יקרה מידיי בליסינג, הזמין את האוקטביה 1.0 ברמת הגימור הפשוטה לפני כחודש ונאמר לו שהוא יקבל אותה בינואר - מעניין למה דווקא המאובזרת חסרה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
התקנה לגבי רכבים היברידיים הוארכה בשנתיים נוספות

יש מקור למידע הזה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

בלי קשר לשווי שימוש, ממש מוציא אותי מדעתי שרושמים שהמדינה מפסידה מהמהלך כך וכך מיליוני שקלים. ברור שהרכבים האלה לא יימכרו כמעט אם לא תהיה הטבת מס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...