Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שמאי מעריך נזק מתאונה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים הייתה תאונה בין הרכב שלי(אופטרה) לסקודה פאביה 2016

הוא נכנס בדלת האחורית ימנית שלי במהירות לא גבוהה בכלל(הוא בדיוק יצא מהרמזור ונסע אולי 10 מטר)האופטרה קיבלה עיקום לאורך הדלת,הוא קיבל שיפשוף בקצה של הטמבון מצד שמאל ושבר בגודל 2 ס"מ בפנס השמאלי.(יש תמונות אם מישהו רוצה)

אתמול קיבלתי בדואר הודעה מחברת הביטוח שלי שהנזק שלו הוא 29,860 ש"ח , מעניין אותי איך השמאי מגיע לכזה סדר גודל של מחיר ?

זה כמעט חצי ממחיר הרכב שלו

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם (נערך)

חברת הביטוח שלי שלחה לי מכתב שבו מצויין הנזק שלו ,ואם אני מאשר להם לשלם או מתנגד לטיפול בתביעת צד ג.

לי יש ביטוח צד ג אצלי כל הנזק הסתכם ב500 ש"ח.

הוא טוען שאישתי עברה באדום, יש הוכחות שלא רק מה ,להוציא אותן ע"י עורך דין וללכת למשפט יעלה לי יותר מהשתתפות עצמית

עריכה אחרונה על ידי sami saviv

פורסם

אותיות האלף בית מסודרות לא סתם

ר ואחריה ש

רמאי ואחריו שמאי

הוא קיבל את הדו"ח כי אולי השני מאשים אותו בתאונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה בטוח בחפותך תדרוש מהם ללכת לבית משפט ואתה במקום לתקן בפירוקיה הייתה צריך להזמין שמאי שהיה עושה לך טוטאל לוס על הדלת.

פורסם (נערך)
חברת הביטוח שלי שלחה לי מכתב שבו מצויין הנזק שלו ,ואם אני מאשר להם לשלם או מתנגד לטיפול בתביעת צד ג.

הוא טוען שאישתי עברה באדום, יש הוכחות שלא רק מה ,להוציא אותן ע"י עורך דין וללכת למשפט יעלה לי יותר מהשתתפות עצמית

אם החלטת לא להילחם ולקחת את האשמה, אז תגיד לחברת הביטוח שלך לשלוח שמאי מטעמה לתת הערכה נגדית אם היא רוצה להגן על עצמה כדי להפחית לעצמה מגובה הנזק אם קיים.

אגב, במידה ותילחם ותצא הצודק במין השניים, הוא ישלם לך את הוצאות המשפט שציינת.

עריכה:

לפי התמונה בוודאות עושים כאן סיבוב עליכם.

יש כאן שלושה דברים:

פנס להחלפה

טמבון פחחות וצבע

ירידת ערך

אין מצב ששלושת אלה יגיעו לסכום שנדרשת לשלם.

יש לך תמונת הנזק יחד עם לוחית הרישוי של הסקודה מהרגע שאחרי קרות המקרה?

עריכה אחרונה על ידי Giladben.zaken

אופנוען

פורסם

אם הוא יצא מעצירה ברמזור, במהירות איטית, ונכנס לך בדלת האחורית, יש 3 תרחישים אפשריים: אתה ניסית לגנוב אדום מאוחר מידי, הוא החליט באמצע האדום להתחיל לנסוע, תקלה ברמזורים. אחד מהתרחישים בסבירות גבוהה משמעותית מהשאר, רק אומר.

קח בחשבון שהעלות עליך היא לא רק ההשתתפות העצמית, אלא גם עלייה בפרמיה ל3 השנים הבאות, גם אם תעבור חברת ביטוח. הדבר עלול להיות משמעותי במיוחד אם תקנה רכב חדש עם ביטוח מקיף.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

מה?!?!

אם אתה תובע אותו וזוכה - כי לטענתך יש לך הוכחות - זה לא יעלה לך שום דבר כי הנתבע ישלם את הוצאות המשפט כולל עלות יום חופש.

אם יש לך ביטוח צד ג' בלבד (ללא מקיף) ואתה "מודה באשמה", אתה משלם השתתפות עצמית ומתקנים את הרכב שלו, אבל על התיקון שלך אתה צריך לשלם מכיסך, וכל זה בטוח יצטבר ליותר מ-500 שקל. כי בנוסף לשני אלה אתה גם תשלם על התייקרות הפוליסה בשלוש השנים הקרובות.

בקיצור, חשב מסלול מחדש.

אה, ולשאלה המקורית - השמאי רואה אילו חלקים ניזוקו והאם אפשר לתקן או חובה להחליף. הוא יודע/בודק את המחירים של אותם חלפים/עבודה ומוציא הערכה. לא כזה מסובך. אה, אחרי זה הוא לפעמים גם מוסיף 300-400% על ההערכה בשביל האפקט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

התיקון שלי עלה לי רק 500 ש"ח , השתמשתי באפלקציה גלגלים, ומצאתי בפרוקיה דלת עם אותו הצבע של הרכב שלי והחלפתי לבד,

האופטרה הוא רכב שני , הוא ישאר איתנו עוד המון זמן , כמה תעלי לי הפרמיה שנה הבאה? גם צד ג

פורסם
התיקון שלי עלה לי רק 500 ש"ח , השתמשתי באפלקציה גלגלים, ומצאתי בפרוקיה דלת עם אותו הצבע של הרכב שלי והחלפתי לבד,

האופטרה הוא רכב שני , הוא ישאר איתנו עוד המון זמן , כמה תעלי לי הפרמיה שנה הבאה? גם צד ג

ומה עם עלות ההשתתפות העצמית שאתה צריך לשלם כדי שיתקנו את הפאביה?

בכמה תעלה הפרמיה אני לא יודע, את זה אתה צריך לבדוק מול חברת הביטוח שלך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...