Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שאני לא רואה טעות וזה באמת הקלריון...

מכשיר מעולה ברמת 9835 של אלפיין נדמה לי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

במחיר הזה הייתי לוקח את האלפיין 9835 בעיקר בזכות החיתוכים הרבים שיש לו ופיצרים נוספים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמעתי את המכשיר, ובתור חסיד של קלריון (קניתי לפני שבוע את ה-646 של קלריון) אני ממליץ עליו אך מסתייג.

שקלתי בהתחלה לקנות את המכשיר הזה אבל בסוף לא קניתי אותו מכיון שהוא לא מצדיק את המחיר, וגם אם היה עולה 3000 שקלים עדיין לא הייתי קונה אותו, רק בגלל הפונקציה של הטאץ' (מסך נגיעה) שדבר כזה עדין במיוחד ויכול לההרס מכל נגיעה חזקה של איזה חבר או מישהו לא עדין בוא נקרא לזה ככה.

מבחינת השמע במכשיר, שומעים נהדר אבל אם אתה מתכוון לצרוב mp3 מהאנטרנט, לא מומלץ כל כך מכיון שבנט השירים רובם הם או 128 kbps או 192 לkbps, ועקב זה שהמכשיר קורא דיסקים ב-24 ביט לעומת שאר המכשירים שהם 1 ביט, הוא כאילו קורא פי 24 טוב יותר את הדיסק וב-mp3ים שתאזין להם הם פשוט ישמעו לך לא טוב, זה פשוט עולה על הפאקים הכי קטנים בשיר ואתה שומע קולות רקע מעצבנים (כךךך כזה).

המכשיר הזה מושלם פשוט בשביל דיסקים מקוריים וזה יתרון, אך זה חסרון אם אתה מתכוון לשמוע איתו לרוב דיסקים צרובים ו-mp3ים. בקיצור, לפי דעתי, היום כשרוב המוסיקה שיש על דיסקים לקוחה מצריבות ומהאנטרנט, לא תצדיק 4000 שקלים לערך בשביל מכשיר כזה. המכשיר הזה הוא למקצוענים בלבד שיש להם עודף כסף לבזבז על דיסקים מקוריים ואיכותיים, שמעתי את המכשיר הזה בצרובים והוא לא היה נשמע טוב, שמעתי אותו עם דיסק מקורי - הסאונד היה פשוט מושלם.

מסקנה: תעשה את השיקולים שלך ואז תחליט, אני אישית לא הייתי משקיע בכזה מכשיר.

ליאור.

פורסם

לגבי ההבדלים באיכות,אם אני צורב דיסקים,לעומת המקוריים,ממש ירגישו בהבדל?

הריי האמפי3 כולם הם צרובים בעצם לא?אז כל האמפי3 יישמעו באיכות ירודה? אז למה עשו את המכשיר הזה אמפי3 בכלל?

תודה.

פורסם
ועקב זה שהמכשיר קורא דיסקים ב-24 ביט לעומת שאר המכשירים שהם 1 ביט, הוא כאילו קורא פי 24 טוב יותר את הדיסק וב-mp3ים שתאזין להם הם פשוט ישמעו לך לא טוב, זה פשוט עולה על הפאקים הכי קטנים בשיר ואתה שומע קולות רקע מעצבנים (כךךך כזה).

כל מה שכתבת כאן הוא שטות גמורה. לא קורא פי 24 יותר טוב את הדיסק, לא ישמע יותר טוב מאחרים ולא יגרום לMP3 להשמע גרוע יותר.

אני מציע שתקרא ותעשה קצת חיפוש בנושא בפורום.

כמו כן פניה למשתמשים בפורום, תעלו את רמת הכתיבה שלכם. תיאורים כמו "בן זונה", "ליגה", "אחושרמוטה" וכו' לא יתקבלו. תנסו לכתוב ברמה גבוהה יותר מדיבור יום יומי, זה לא נעים לקרוא.

פורסם
תנסו לכתוב ברמה גבוהה יותר מדיבור יום יומי, זה לא נעים לקרוא.
אני חושב שכל בן אדם שמכבד את עצמו ואת הסובבים אותו לא מדבר כך ביום יום.

לא רק שזה לא נעים לקריאה גם לשמיעה זה לא משהו,כי האוזניים שלנו 24 ביט אז הם רגישים פי 24 יותר לשפת רחוב.

לילה טוסט לכולם.

• תוכן חדש...