Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי קיה פיקנטו 2014 באזור 45K הרכב עבר טיפול ביוני במוסך מורשה.

קניתי את האוטו לפני כ4 חודשים בערך עבר בדיקה הכל היה טוב ויפה.

התחלתי לשים לב לבעיה של גיר קופץ כלומר בזמן עצירה שאני מעביר ל D האוטו היה ממש נותן מכה חזקה כזאת שממש מורגשת כנל גם על העברה ל R.

התחילה לי נורת מנוע כתומה , כשבדקתי באנגי זה כתב לי את הדבר הבא :

קוד התקלה P-0707 הינו קוד המתייחס לבעיה בחיישן טווח שידור, מחשב הרכב מדווח על כך שקיים מתח נמוך בחיישן זה.

בנוסף לכל הבעיות האלו יש כמעט 7 מתוך 10 פעמים שאני מניע גם שחם וגם שקר רעש מאז הדשבורד כמוזמזום מתכתי מ ממש חזק וזה מפסיק לאחר דקה בערך או שעולים על במפר.

אני רוצה ללכת היום למוסך מורשה לבדוק את העניין למישהו יש מושג כמה עלול לעלות דבר כזה , או מה אלו הרעשים שבאים מאזור הדשבורד.

הנורת מנוע כל הזמן נכבית ונדלקת שוב.

אשמח לעזרה :)

פורסם

הרכב מפרטי או יוצא ליסינג?

אם קנית מפרטי הגיר והמנוע עדיין אמורים להיות מכוסים באחריות המורחבת של קיה( בהנחה וטופל במורשה כל ימי חייו).

פורסם
הרכב מפרטי או יוצא ליסינג?

אם קנית מפרטי הגיר והמנוע עדיין אמורים להיות מכוסים באחריות המורחבת של קיה( בהנחה וטופל במורשה כל ימי חייו).

קניתי מפרטי וכל הטיפולים שלו היו רק במורשה

לפי דעתך זה יכלול באחריות ?

פורסם

יכול להיות גם תושבות גיר או שמן גיר (לדעתי לא באחריות)

גש למוסך שטיפלת, בסה"כ האחריות של קאיה מאוד רחבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בקשר לאחריות, צריכה להיות אחריות 7 שנים על גיר מנוע ושילדה.

שים לב לי ליקנו בעבר נזילת שמן מהגיר ללא עלות מכוון שהרכב היה באחריות.

ברמת העיקרון רכב מאוד אמין,

בקשר לדשבורד, גם לי היו המון קירקושים בעיה ידועה.

מאחל לך בהצלחה במציאת מקור הזמזומים... תנסה להתרגל

פורסם
בקשר לאחריות, צריכה להיות אחריות 7 שנים על גיר מנוע ושילדה.

שים לב לי ליקנו בעבר נזילת שמן מהגיר ללא עלות מכוון שהרכב היה באחריות.

ברמת העיקרון רכב מאוד אמין,

בקשר לדשבורד, גם לי היו המון קירקושים בעיה ידועה.

מאחל לך בהצלחה במציאת מקור הזמזומים... תנסה להתרגל

הבעיה של הזמזום בדשבורד זה מוכר ? יש איזה משהו ידוע שעלול לגרום לרעש הזה שאפשר לתקן זה פשוט מעצבן ברמות

• תוכן חדש...