Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לגנות אף אחד, זה לא שהוא ביקש לבחון את הרכב בשטח והם בתגובה אמרו לו למצוץ. בסך הכל מדיניות לא חכמה במיוחד שפוגמת במוניטין של המוצר שלהם. לרכב המבחן לא יקרה כלום אם הוא יסע כמה דקות בשביל עפר. זה לא שהוא ביקש לעשות טיול בסופ"ש למכתש רמון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפ.ש. דאסטר זה חיה שטח ,ברב הכתבות ווידאו מקבל כפיים.

דאסטר רוקד ריקוד סביב סוזוקי בשטח :lol:

[video=youtube_share;kiT5GNZ2UqU]

לא נראה לי שהסרטון הזה משקף משהו. נהג הויטרה הלך למרכז הביצה, איפה שהבוץ העמוק ביותר ונתקע. הדאסטר עבר בשולים, היכן שהבוץ לא היה עמוק במיוחד. גם לאחר מכן ה"ריקוד" היה בקטע היכן שהבוץ לא עמוק כמו במרכז.

בכל אופן, עד כמה שזכור לי לדאסר מרווח גחון קצת יותר גדול מהגראנד ויטרה.

פורסם (נערך)
לא צריך לגנות אף אחד, זה לא שהוא ביקש לבחון את הרכב בשטח והם בתגובה אמרו לו למצוץ. בסך הכל מדיניות לא חכמה במיוחד שפוגמת במוניטין של המוצר שלהם. לרכב המבחן לא יקרה כלום אם הוא יסע כמה דקות בשביל עפר. זה לא שהוא ביקש לעשות טיול בסופ"ש למכתש רמון.

לא בטוח שאתה צודק ובטוח לא התכוונו למין.

דבר ראשון נותנום רכב ואומרים לא לרדת לשטח מכמה סיבות כמו ביטוח ,תאונות וחילוץ.

דבר שני ואני כן מבין את דאצ׳יה זה שמגיע קליינטים לסניף רוצים רכב שטח ואין להם מושג איך לנהוג ולהתנהג נכון בתנאי שטח וזה רובם.

דבר שלישי לא ניתן להרגיש רכב איך הוא מתנהג בשטח ב15 דקות שנותנים לך להרגיש את הרכב.

סוכנות דאצ׳יה הם לא גנון שלאחר כל נסיעה שטח יצטרכו לתקן את הרכב מנזק שיגרום נוסע לא מאומן.

יותר מזה לשטח יוצאים מסודר עם מספר רכבים ולא לבד.

תחשבו איזה כאב ראש יכול להיות אם הם יתנו אור ירוק לכל אחת להיכנס לחולות או שטח,אחרי יום כל רכבים יהיה במוסך וקלינטיים בבית חולים.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
לא נראה לי שהסרטון הזה משקף משהו. נהג הויטרה הלך למרכז הביצה, איפה שהבוץ העמוק ביותר ונתקע. הדאסטר עבר בשולים, היכן שהבוץ לא היה עמוק במיוחד. גם לאחר מכן ה"ריקוד" היה בקטע היכן שהבוץ לא עמוק כמו במרכז.

בכל אופן, עד כמה שזכור לי לדאסר מרווח גחון קצת יותר גדול מהגראנד ויטרה.

תראה עד הסוף, הדאסטרים עברו גם במרכז, כפי הויטרה.

נהג הויטרה לא ניגש טוב, ומה גם בעל צמיגים לא מתאימים.

בכל מקרה הדאסטר נהנה מחוסר משקל לעומת הויטרה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

תודה למגיבים. אני עדיין טוען שרכב שטח צריך לבחון לפחות שתי דקות בדרך עפר. חבל שיש לקוחות שמוותרים על זה, וכך יבואנים יכולים להמשיך למכור חתול בשק. ביקורות רכב אינן רלוונטיות מספיק, דווקא כי אני יודע בדיוק מה אני מחפש ברכב המחליף. זה עניין של טעם וסדרי עדיפויות. אם היה אפשר לשכור כזה, אז הייתי מנסה. דרך אגב, לפני שנתיים הדגמתי לחבר שהיה לו ייטי איך הגרנד ויטארה שלי מטפס סלעים ברוגע. אז הוא עשה טרייד וקנה גם. זו גם דרך לשכנע, כאשר יש לך סחורה טובה.

פורסם

אם נלך לפי שיטת חלק מהכותבים פה אז רכב משפחתי לא צריך לבחון על הכביש כי אולי אתה לא יודע לנהוג.

אם לכתבי רכב נותנים את הרכב לירידה לשטח אין שום סיבה בעולם שגם לקהל הצרכ(ח)נים לא יתנו.

מפחדים, שישכרו נהגים "מומחים" לשטח כדי להדגים את יכולותיו לצרכן המתעניין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
אם נלך לפי שיטת חלק מהכותבים פה אז רכב משפחתי לא צריך לבחון על הכביש כי אולי אתה לא יודע לנהוג.

אם לכתבי רכב נותנים את הרכב לירידה לשטח אין שום סיבה בעולם שגם לקהל הצרכ(ח)נים לא יתנו.

מפחדים, שישכרו נהגים "מומחים" לשטח כדי להדגים את יכולותיו לצרכן המתעניין.

מה זה קשור למשפחתיות?כאן מדברים על נסיעות בשטח ולא כביש רגיל.דרך אגב דאצ׳יה נותנים רכב לניסיון נהיגה ללא נציג שלהם ברכב וזה מה שנותן להרגיש יותר חופשי ולהרגיש טוב יותר את רכב.

איזה יבואן משכיר מומחה ונותן רכב שלו לנסיון שטח ?

דאצ׳יה נמצאים בפתח תקווה ,איפה יש מקום הכי קרוב כדי לנסות איך דאסטר מתנהג בשטח?

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

אבל הוא לא אמר "שטח".

הוא אמר שביל עפר.

גם מאזדה 3 עושה שביל עפר ודרך כורכר.

לא צריך תיקונים ולא צריך כלום אחרי נסיעה כזו.

ומעל הכל - יבואנים אחרים נותנים, אז כן אפשר אחרת.

דאצ'יה בוחרים שלא לתת. בעיניי באופן לא מוצדק, או לא חכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את האמת דאצ'יה בדרך כלל דווקא ממש בסדר בנסיעות מבחן - לא נתקלתי בעוד הרבה יבואנים שמשחררים רכב לנסיעת מבחן עם מפתח לבד, ללא נציג פטפטן לצידך אלא לתת לך להרגיש את הרכב אחד על אחד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מצטרף למגיב מעלי. מה גם שאני לא מבין מה אפשר ללמוד מנסיעה בשביל עפר... אם זה באמת שביל עפר, קח את הרכב וסע בשביל עפר (כמו שכתבו, אתה יכול לקחת את רכב לבד). אני יכול לעשות לך ספויילר שצריך קצת יותר משביל עפר כדי לאתגר את הדאסטר...

פורסם

בינואר אני נוסע עם 13 דאסטרים 4*4 לטיול בירדן . אני בעלים של 2דאסטרים לא 4*4, אבל יכול להגיד לך שזה אחד הרכבים הכפיים

במיוחד עכשיו שנתנו אישור לשינוי הבולמים והקפיצים

פורסם
מה זה קשור למשפחתיות?כאן מדברים על נסיעות בשטח ולא כביש רגיל.דרך אגב דאצ׳יה נותנים רכב לניסיון נהיגה ללא נציג שלהם ברכב וזה מה שנותן להרגיש יותר חופשי ולהרגיש טוב יותר את רכב.

איזה יבואן משכיר מומחה ונותן רכב שלו לנסיון שטח ?

דאצ׳יה נמצאים בפתח תקווה ,איפה יש מקום הכי קרוב כדי לנסות איך דאסטר מתנהג בשטח?

ירקון. לא שהייתי נכנס לשם עכשיו כשיש גשם- הבוץ שם דביק בטירוף ומסוכן להיכנס לשם לבד (מסוכן כי פשוט אם אתה נתקע אז אכלת אותה עד שמגיע רכב חילוץ. לא תשתחרר לבד).

באופן כללי לא רואה למה לקחת את הרכב לדרך עפר בכלל. זה לא יתן שום אינדיקציה לשטח ובגלל שזה פתח תקווה יש מספיק בורות בסביבה להרגיש את נוחות הנסיעה:lol:

פורסם

יקירי, לא מכיר יבואן שמאפשר לרדת עם רכבי שטח שהם - לשטח.

בצ'מפיון לא נותנים אישר שכזה, ביוניון מוטורס לא נותנים אישור שכזה וגם בקרסו אין אישור כזה.

מדוע? פשוט וקל - מחשש לנזקים לרכב. בלקסוס לקוח לקח RX הדגמה חדש לשטח, גרם נזקים כבדים ונתבע על סך עלות התיקון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...