Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינואר אני נוסע עם 13 דאסטרים 4*4 לטיול בירדן . אני בעלים של 2דאסטרים לא 4*4, אבל יכול להגיד לך שזה אחד הרכבים הכפיים

במיוחד עכשיו שנתנו אישור לשינוי הבולמים והקפיצים

אתה יכול להרחיב קצת?

בגרנד-ויטארה החלפתי לבד בולמים אחוריים מיד אחרי הקניה - משהו מתכוונן וראוי, במקום הסביר-בלבד שמגיע עם הרכב. זה היה חלק מההגבהה, אבל התגלה כדבר הכרחי גם לשבילים מהירים כדי למנוע נדנוד. דרך אגב, היום נסעתי באאוטלנדר של חבר, שאפילו בכביש המתלים שלו מביכים - המתלה האחורי נסגר במהירות 120 קמ"ש בכביש דו-נתיבי מהיר במעבר על קפל-אספלט. זה בדיוק סוג הדברים שאני רוצה לבחון בנהיגה לפני הקניה.

איזה בולמים/קפיצים אתם נוהגים להרכיב בדאסטר ולמה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הסרטון, הסוזוקי נכנס בבוץ עמוק הרבה יותר ממה שהדציה נכנס, רואים בברור את העומק שהצמיג יצר בבוץ, אז ככה שזה ממש לא אינדיקציה,

מה גם שהנהג של הסוזוקי נכנס עם הגה בכיוון ישר, כשקורה מצב שהרכב מתחפר, צריך פשוט להסיט הגה לצדדים כדי למנוע מצב שהגלגלים מתחפרים במקום,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...