Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות, 80-100K ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מנסה לעזור לחבר להתמקד

מחפש 7 מקומות, אוטו', התקציב 80-100 אש''ח.

הבחור נכווה מפיז'ו סיטרואן, כך שפיקאסו ופיג'ו 3008 לא באים בחשבון.

עם מה נשארנו?

מזדה 5 ומיצו' אאוטלנדר?

טיפים וכיווני חשיבה נוספים יתקבלו בתודה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב ומה הגילאים שלהם? מה כמות הנסיעות השנתית?

אם נוסעים מעט, גרנד סניק בנזין אחלה רכב למשפחה. ומתחת למכסה מנוע עם סמל רנו נמצאים מנוע וגיר כמו בניסאן קשקאי.

יש גם קשקאי +2, טויוטה ורסו ופריוס פלוס .

מאזדה 5 בעייתית לשלושה בשורה השניה, גם באאוטלנדר אדם בוגר לא יכול לשבת באמצע השורה השניה בין שני מושבי בטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הם זוג עם 5 ילדים קטנים

לא מאמין שהוא יסכים לשמוע על רנו, אך אעלה גם את ההצעה הזאת

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

וכמה הם נוסעים בשנה? ל 7 נוסעים יותר נוח מיני וואן גדול יותר, שיש לו גם בגאז' מכובד לעגלה, בנוסף ל 7 מקומות ( מן הסתם זה יהיה רכב עם צריכת דלק גבוהה יותר ).

קיה קרניבל, טויוטה סיינה, סאנגיונג רודיוס, קרייזלר גרנד וויאג'ר. בקיצור, ספינות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הוא נוסע יחסית הרבה, אבל רוב הזמן לבד

נוסעים עם הילדים בעיקר לסופ''ש

סיינה יקר מדי לרכישה, קרייזלר יקר מדי לאחזקה.

לא מכיר את הקרניבל מספיק, האם בכלל תיכנס אחת ראויה לתקציב?

לגבי ניסאן קשקאי פלוס 2, דוקא נראה לי כוון נכון.

ראיתי כמה למכירה ביד 2.

מי שמחזיק או מכיר את הדגמים ורמות גימור השונות לאורך השנים, אשמח אם יוכל לפרט וללמד.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בדקתי השבוע יונדאי סנטה פה 2009-2011 רכב מפנק מאוד

2 מושבים אחוריים רחבים מאוד, יש מקום בקלות ל 2 כיסאות בטיחות או מבוגרים [בעיה במרווח לרגליים] כמו"כ מזגן עצמאי

עד 100 אלף נכנס בתקציב גם גירסת הדיזל האמינה החסכונית והיקרה יותר

גירסת ה 2.4 בנזין יש גם ב 80 אלף

שווה בדיקה..

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?ModelID=95&SubModelID=1500&FromYear=2013&UntilYear=2014&KM=140000

משיטוט ביד 2 ראיתע פערים עצומים של 30-40 אש''ח, לניסן קשקאי+2, שנים 2013-2014

מה מסביר את הפערים?

רק יד / מקוריות השכרה וכד' / ונסועה?

או שיש גם פערים משמעותיים ברמות הגימור?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש בארץ ביקוש רב מאוד לרכבי 7 מקומות, אתה רואה את זה בשוק של רוב הרכבים עם גירסא רגילה אל מול גירסאת 7 מקומות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא ראיתי הפרשים של 30-40 אלף שקלים באותו השנתון. מה שכן ראיתי, יש רכבים אשר נקנו מליסינג 0 קילומטרים ונמכרים בהפחתה של כ 10-15% מהמחירון ( למשל, האדום מנס ציונה, 2014 עם 67 אלף קילומטרים ). לדעתי, שווה לחפש משהו כזה, כי חוץ מרישום ליסינג בתור יד ראשונה, הרכב פרטי לחלוטין. כמובן, צריך לאמת את המקוריות ( למוכר צריך להיות חוזה רכישה עם חברת ליסינג, בו רשום שהרכב נקנה עם 0 קילומטרים ).

חוץ מזה, כל אחד רשאי לתמחר איך שמתחשק לו.

פורסם

קארנס החדשה, מסוף 2013. יש לי כזו. אמינות מושלמת, חזקה, מאובזרת. צריכת דלק 1:10. צפוף בדיוק כמו האחרים בקטגוריה. אני הוצאתי את המושב במרכז הרכב, והתחושה כמו בלימוזינה ל 6 נוסעים. נדירה על הכביש.

פורסם

הקארנס במידות של קשקאי+2?

משום מה הקשקאי נראית נפוחה יותר

לא בדקתי מספרים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בתקציב הזה אפשר להשיג פיאט 500 living עם מנוע טורבו דיזל חלש קצת אבל חסכוני. מודל 2014-2015 עם קילומטראז' נמוך מאוד. יש כמה כאלו ביד2 במגרשים.

זה רכב די נדיר ולא מוכר ולכן ניתן לרכוש כזה חדיש. היתרונות שלו חיסכון משמעותי בדלק, עיצוב מיוחד ולא שגרתי.

מה שכן, גיר רובוטי חד מצמדי, אמין אבל פחות נעים מגיר אוטומטי פלנטרי

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...