Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבודת יד בטיסת Low Cost של חברת UP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חבר'ה,

אני מקבל מסרים מעורבים בנושא ורציתי לוודא אם יש למישהו מודיעין מעודכן.

האם בטיסת Low Cost של חברת UP ניתן לעלות למטוס עם טרולי וגם עם תיק גב?

באתר החברה מצויין שלכל נוסע מותר להעלות פריט אחד של כבודת יד, אנו לוקחים איתנו טרולי כ"א, האם תיק גב נחשב לעוד פריט ועליו נחוייב? לצורך העניין סוכנת הנסיעות שלי אומרת שאכן או טרולי או תיק גב..

פורסם

תודה אבל לא כל כך עוזר, משם הבאתי את המידע הזה מלכתחילה ולכן שאלתי האם יש למישהו מידע אמיתי מהשטח

פורסם

כתוב "כל הנוסעים יכולים לקחת עמם לתא הנוסעים שבמטוס - ללא עלות - פריט אחד של כבודת יד. "

כתוב פריט אחד, מה יש להסתבך?

לשאלתך, כן , יהיה חיוב נוסף אם תבוא עם 2 פריטים.

"

סלע

פורסם

הסיבה שאני שואל היא שבגיגול מהיר, הרבה ששאלו את השאלה הזו נענו ע"י אנשים שעלו לטיסות עם טרולי אשר לא נמדדו מידותיו כלל ועם תיקי גב באופן חופשי.

אני קצת יותר סומך על משתמשי הפורום מאשר על אנשים רנדומליים שעונים לפורומים שמצאתי בגוגל ולכן מחפש אישור שהנ"ל אכן נכון.

פורסם

לא זכור לי שבאפ חיפשו אנשים בזכוכית מגדלת גם כשבאו עם 2 פריטים כמו באיזיג'ט למשל.

אבל, בתאוריה אסור - אז לא תוכל להיות מופתע אם כן יחליטו לאכוף.

פורסם

אני עליתי עם טרולי ותיק גב. אבל זה היה ב-UP Smart אני חושב, אז אולי היחס הוא שונה.

בכל מקרה, זה גם די תלוי בעומס על המטוס ובגודל של תיק הגב. יש תיקים קטנים ויש תיקים שהם יותר גדולים מטרולי...

פורסם

תודה חברים, מדובר בתיק גב סטנדרטי, לא באמת משהו שאפשר להעמיס עליו, הוא די משמש לצורך.. ובכן, תיק גב... כזה שתמיד צריכים כשטסים לחול, בין אם זה בשדה עצמו או במשך הטיול. בכל אופן, לאחר שיחה עם נציג UP גם התשובה שלו היתה שזה נושא "אפור", יש מצב שיעלו ויש מצב שלא (שזה כבר מראה את מה שהחברה חושבת על עצמה ומה שהחברה שווה באמת.. במילה אחת - שכונה) אני פשוט אוודא שיש לי קילו פנוי בטרולי ואעביר אותו לתוכו לפני הטיסה.

פורסם

טסתי לפני מספר שבועות עם WOW, שנחשבים די נוקשים, וגם שם הבדיקות לא היו הכי קפדניות. ברייקיאויק החליקו לי איזה 1-2 ק"ג. כמובן שמי שהופיע עם מזוודה שלא היתה רשומה מראש שילם 150% ממה ששילם מי שהזמין מראש, אבל היה מדובר בהבדל בין אפס מזוודות לאחת, לא תיק של 30 ס"מ לעומת תיק של 25 ס"מ.

חוץ מזה, אלעל מכירה את הישראלים ונוהגת בתהאם. אבל לא הייתי בונה על כך. הדברים האלה תלויים מאד בנמל התעופה, אולי אפילו בתדריך שמקבל הצוות לפני הטיסה.

ואחרי "טיסת היין" היום אלעל מתגלים כרחמנים בני רחמנים. באיזה חברה אנגלית היה לא מזמן מקרה דומה שהסתיים בהסטת הטיסה ובחיוב השיכור לשלם לה פיצויים של קרוב ל-100,000 ליש"ט - עלות הסטת הטיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
(שזה כבר מראה את מה שהחברה חושבת על עצמה ומה שהחברה שווה באמת.. במילה אחת - שכונה)

יש לי הרבה דברים לא נחמדים להגיד על אל-על, אבל דווקא הדוגמה הזו מראה גמישות שירותית יפה, והיא ההפך המוחלט משכונה. במקרה הזה אל-על משאירים את שיקול הדעת הסופי לצוות הקרקע בשדה על מנת שאם הטיסה חצי ריקה והתיק שלך בגודל סביר, הם יאפשרו לך לעלות איתו ולא יתעקשו סתם כי "בהוראות כתוב ש..." - הרי אם היו אומרים לך "אסור חד משמעית" והיית מגיע לטיסה ומגלה שהיא חצי ריקה ושיש אינסוף מקום ריק בתאי המטען העליונים, היית מעלה כאן (או בפייס) פוסט זועם על כמה אל-על לא שירותיים כיון שהיה מלא מקום פנוי והתעקשו איתך על תיק קטן - אז במקרה הזה הם משאירים לעצמם את הזכות להחליט במקום בהתאם לתנאים שיתקיימו בטיסה הספציפית (יהיה מקום, תעלה עם שני התיקים, לא יהיה מקום, תצטרך לעלות רק עם תיק אחד כדי שלכולם יהיה מספיק מקום).

פורסם

בטיסה מהארץ, רוב הסיכויים שיאפשרו לך. גם אם הטרולי מעט חורג במשקל/גודל.

בטיסה אל הארץ, מקפידים הרבה יותר ולא נותנים. מקפידים גם הרבה יותר על משקל וגודל הטרולי ביחס לארץ.

מנסיון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
יש לי הרבה דברים לא נחמדים להגיד על אל-על, אבל דווקא הדוגמה הזו מראה גמישות שירותית יפה, והיא ההפך המוחלט משכונה. במקרה הזה אל-על משאירים את שיקול הדעת הסופי לצוות הקרקע בשדה על מנת שאם הטיסה חצי ריקה והתיק שלך בגודל סביר, הם יאפשרו לך לעלות איתו ולא יתעקשו סתם כי "בהוראות כתוב ש..." - הרי אם היו אומרים לך "אסור חד משמעית" והיית מגיע לטיסה ומגלה שהיא חצי ריקה ושיש אינסוף מקום ריק בתאי המטען העליונים, היית מעלה כאן (או בפייס) פוסט זועם על כמה אל-על לא שירותיים כיון שהיה מלא מקום פנוי והתעקשו איתך על תיק קטן - אז במקרה הזה הם משאירים לעצמם את הזכות להחליט במקום בהתאם לתנאים שיתקיימו בטיסה הספציפית (יהיה מקום, תעלה עם שני התיקים, לא יהיה מקום, תצטרך לעלות רק עם תיק אחד כדי שלכולם יהיה מספיק מקום).

מקבל את התגובה שלך, הסתכלות מעניינת ונכונה.

בטיסה מהארץ, רוב הסיכויים שיאפשרו לך. גם אם הטרולי מעט חורג במשקל/גודל.

בטיסה אל הארץ, מקפידים הרבה יותר ולא נותנים. מקפידים גם הרבה יותר על משקל וגודל הטרולי ביחס לארץ.

מנסיון.

בדיוק מה שהבנתי גם בעצמי.. תודה

• תוכן חדש...