Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Partner TV - למי יש?

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשמוע חוויות משתמש וכן מספר שאלות:

א. אינטרט יציב? על איזו תשתית? (לנו יש בזק, כיום מאוד קרוב ל- 100Mb).

ב. הטלפון - אפשרי גם על תשתית בזק או שזה רק IP?

ג. הקופסה -מתחברת גם לקיר או רק WIFI?

ד. אם כבר יש לי חשבון NETFLIX, כיצד מתבצע?

אני והילדים מודים מראש :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

א. תלוי באיזור שלך. בבניין אצלי התשתית של בזק על הפרצוף (וזה בניין חדש). התשתית של HOT מעולה. אינטרנט יציב זה עניין מאוד נקודתי ולא כללי.

ב. אין לי טלפון אך להבנתי זה רק IP.

ג. יש WIFI (זה מכשיר אנדרואיד לכל דבר) ויש גם חיבור קווי.

ד. זו שאלה שכדאי לשאול אותם ישירות.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ביום ראשון אמורים לבוא לחבר לי אינטרנט של פרטנר 100 מגה. אם תרצה לחכות כמה ימים אוכל לבצע בדיקות ולעדכן אותך.

אצלי מדובר בבניין חדש אבל גם אני לא בטוח שהתשתית כאן טובה, אני מקווה שכן כי בבית הקודם (דירה שכורה בשכונה ישנה) היה לי תשתית של בזק וחוויתי מלא ניתוקים ומהירות איטית להחריד.

פורסם

תודה לכולם. אני גר ברמת גן אבל באזור אחר :-)

אכן זיכוי על הנטפליקס.

כרגע חסרים להם טלפונים, אז בבאנדל קצת זול יותר, עד שיביאו שוב. מצד שני ממשיך לשלם לבזק על הטלפון...

הם מנתקים לבד את בזק, את yes צריך לנתק בעצמי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ביום ראשון אמורים לבוא לחבר לי אינטרנט של פרטנר 100 מגה. אם תרצה לחכות כמה ימים אוכל לבצע בדיקות ולעדכן אותך.

אצלי מדובר בבניין חדש אבל גם אני לא בטוח שהתשתית כאן טובה, אני מקווה שכן כי בבית הקודם (דירה שכורה בשכונה ישנה) היה לי תשתית של בזק וחוויתי מלא ניתוקים ומהירות איטית להחריד.

גם אצלי ביום ראשון מתקינים אינטרנט+TV של פרטנר, אמנם אני מתחבר ל100 מגה אך התשתית שלי מבוססת בזק מוגבלת ל40 מגה

זה נכון

• תוכן חדש...