Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50,000 ק"מ רכב חדש או משומש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מבחינת האמינות עדיף חדש, מבחינת הפסד כספי על ירידת ערך עדיף משומש.

במקומך, תקציב של 120 אלף שקלים, הייתי קונה קיה סיד דיזל מליסינג 0 קילומטרים.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1455

ואם אין לך צורך ברכב משפחתי ויר אוטומטי, אפשר להסתפק ב C3\208 דיזל ידנית

ואם אינך מפונק, אפילו דצ'יה סנדרו סטפווי דיזל ידנית.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת מה?

חדש ייתן לך מעט יותר שקט נפשי, אחריות אבל גם ירידת ערך גדולה.

לטעמי המחיר שתשלם (תרתי משמע) בירידת הערך הוא גבוה מדי מכדי לרכוש רכב חדש, ורכב משומש דיזלי בן 3 שנסע באיזור הממוצע יהיה קנייה יותר חכמה מאשר רכב חדש.

אוטומט או ידני? סופר מיני או משפחתית?

פורסם

לדעתי עדיף כמעט חדש, אם אפשר למצוא. רכב בן שנה-שנתיים, שלא נסע המון (מקס' 20-30 אלף ק"מ) יחסוך לך לא מעט ברכישה, ואם תחזיק את הרכב 3-4 שנים גם ככה הערך שלו יהיה קרוב לאפס, בין אם הוא יהיה יד ראשונה או שניה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בדיוק בגלל זה, אם אפשר לקנות רכב בן שנה שנסע מעט (ויהיה לא רחוק מחדש מבחינת אמינות) וכמובן עדיין באחריות ב-20-25 אלף ₪ פחות מאשר חדש, לדעתי זו עסקה עדיפה משמעותית, בטח אם הכוונה היא להחזיק ברכב לכמה שנים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מי שנוסע 50 אלף קילומטרים בשנה, אני מניח שלא ירצה / לא יכול בגלל העבודה לבזבז זמן על תקלות . ויש הבדל, להתחיל את הנסיעות הרבות ברכב עם 0 קילומטרים או ברכב בן 3 עם 80- 90 אלף קילומטרים. לכן ההחלטה לא רק כלכלית בחישוב ירידת ערך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לך ב 100000 ש"ח חדש

קניתי ואני מרוצה בנתיים

בעיר 8 ליטר ל 100 ק"מ

מיחוץ לעיר 6 ל100ק"מ

יש אותו 10 ימים והרכב תודלק אחרי כמעט 700 ק"מ מהדילוק הראשון במסירה.

בנהיגה בקרוזקונטרול מיחוץ לעיר הצריכה אף טובה יותר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?639022-אופל-אסטרה-ברלינה-(סדאן)-חדשה

• תוכן חדש...