Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-15K ש"ח

chuk3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב בתקציב של 15-17 א'. לפי מה שבדקתי עד עכשיו זה שנתונים 2005-2008.

אני מחפש רכב אוטומט, אמין ,צריכת דלק טובה וחלקי חילוף זמינים ולא יקרים. מטרת הרכב היא לנסיעות לא ארוכות ולא רבות. כיום אני עושה כ7 א' ק"מ בשנה ויש לי סקודה פליסיה שנת 98.

אני מחפש רכב שלא אצטרך להתעסק איתו ולכן גם לא מחפש מנועים גדולים,העצות מהירות וכו'. מטרת הרכב היא להגיע מנקודה A לB .

יש לכם המלצות לרכב כזה?

פורסם

דייהטסו סיריון לדעתי מתאים הדיוק לדרישותך.

זאת בעצם טויוטה יאריס עם פח וסלון של דייהטסו. היא אמינה מאוד והחלפים שלה זולים היא גם כן אוטומטית חסכונית וכבונוס דיי מרווחת.

תוכל למצוא אחת במצב טוב בתקציבך.

פורסם

ממליץ לחפש הונדה JAZZ 2004-2005. רכב סופר אמין, חסכוני, זול לאחזקה ולביטוח והכי חשוב נעים לנסיעה.

יש לנו אחת כזו 2004 שמטופלת באהבה וכבר נסעה 210K ק"מ אבל אם תיסע בה לא תאמין שזה רכב 2004 ולא 2014 (שקט, רגוע ומרגיש כאילו רכב חדיש).

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...