Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת מגן מסך לסמארטפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנקים טוב טוב ודואגים שלא יהיה פירור אבק הכי קטן על המסך לפני ההדבקה. בחלק מהמגינים מספקים מדבקות בכדי להסיר גרגרי אבק סוררים שנוחתים על המסך.

פורסם

עדיף שתתן כמה שקלים לחנות פלאפונים שידביק לך יש להם ציוד מתאים ונקי מאבק ויש להם ניסיון בדברים האלה.

אפשר לעשות גם לבד אבל צריך להקפיד על שטח סטרילי ותקח סלוטייפ ותעבור עליו על המסך כדי להוריד שאריות אבק אחרונות ותדביק בזהירות

פורסם

יש שיטה מעולה שעובדת לי תמיד, גם עוזרת להדביק בצורה מדוייקת (מיקום של החורים, לא עקום, לא בצד וכו').

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

למה להדביק מגן פלסטיק?

עם מגן זכוכית, כל עוד המסך עצמו נקי מאבק, כל מה שצריך הוא ליישר את המגן והוא נדבק מעצמו בלי בועות.

מקסימום לחיצה עדינה במרכזו לזירוז התהליך.

וכבונוס התחושה נשארת כמעט זהה למכשיר ללא מגן מסך כלל.

אלא אם כן, מדובר ב EDGE כלשהו. שם אני לא בטוח עדיין אם קיים מגן זכוכית נורמלי.

פורסם

השיטה שלי פשוטה:

1. לנקות עם מגבון.

2. לנקות עם טישו.

3. להדביק סולטפ שקוף על כל המסך.

4. להוריד במהירות, ולהדביק את הזכוכית.

אף פעם לא נכנס לי לכלוך במרווח זמן בין הורדת הסלוטפ לבין הדבקת המגן.

בהצלחה.

פורסם

כי מגן זכוכית זה פיקציה :)

כל מי שנפל לו המכשיר מהשולחן והתנפץ לו מגן הזכוכית בטוח שהוא הציל לו את המסך. אבל בפועל המגן הזה הרבה יותר שביר מהמסך, ולרוב הוא סתם נשבר. מגן פלסטיק מגן מצויין משריטות, ומנפילות הקייס מגן (כזה שגבוה יותר מפני המסך).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המגן פלסטיק נשרט, וזה החיסרון היחידי שלו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ומגן זכוכית נשבר, והרבה יותר מהר ובקלות. אני מחליף מגן פלסטיק פעם ב3-4 חודשים ולא מגיע למצב של מראה זוועתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היו לי מגיני זכוכית שהחזיקו שנתיים .

המגע שלהם כל כךיותר נעים מזה של הפילמים - שוה אפילו $8-10 למשהו יותר יקר (למשל נילקין).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר להמלצות שנאמרו פה,

כדאי להדביק כשהמכשיר כבוי.

כבר הרבה זמן שלא יצא לי להיתקל במגן מסך פילם. רוב מה שנמכר היום הוא זכוכית ולחלק יש גם מגן מסך "סיליקון".

העיצוב של המכשירים השתנה והמסכים היום כבר לא שטוחים כמו פעם. כתוצאה המגני מסך מזכוכית לא מגנים עד קצה המסך. בחלק מהמכשירים זה פחות קריטי ובחלק זה מאוד מורגש. למכשירים שזה יותר מורגש (האדג' למיניהם, LG G5 וכו) יש מגני מסך סיליקון. דומה למגני פילם של פעם רק שיותר עבה וגמיש והרבה יותר קשה להדביק.

אסף

פורסם

סיליקון זה קקה. אולי הם השתפרו, אבל פעם היה לי כזה (של ZAGG) והתחושה על המסך ממש גועלית ביחס לזכוכית המקורית.

פלסטיק נשרט, לא טוב.

זכוכית זה הכי טוב, יותר עמיד לשריטות, ותחושה הרבה יותר נעימה במגע.

מנפילה רצינית אף מגן מסך לא יעזור בחיים. הוא לא מספיק עבה כדי לספוג את האנרגיה מנפילה מגובה של יותר מ-30-40 ס"מ. מסכי טלפון בנויים היום מגורילה גלאס 5 שיותר עמידה מכל מגן זבל בדולר וחצי שאפשר לקנות באיביי.

הדבר היחיד שמגן מסך טוב בשבילו זה למנוע מהמסך להישרט מדברים שיש בכיס/תיק או מחפצים יומיומיים שהטלפון בה איתם במגע. וכשהוא נשרט אז הרבה יותר זול והרבה פחות מבאס להחליף אותו מאשר את המסך.

ולגבי הדבקה:

נכנס למקלחת*, מפעיל מים חמים לחמישה-שה דקות עד שיש אדים (האדים "נדבקים" לאבק שבאוויר ומורידים אותם לרצפה).

מעביר וויש עם אלכוהול ומדביק.

או, אם אני מרגיש מסוכן ובא לי קצת לחיות על הקצה, פשוט מעביר ניקוי זריז עם שפריצר חלונות בסלון ומדביק את המגן החדש.

חדר המקלחת. לא מתחת למים זורמים, יא דבילים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מגיני מסך זאת פיקציה. בעיקר אלה מזכוכית שמתנפצים תוך שבריר שנייה בלי להגן על כלום.

אם מתעקשים להרכיב את הפיקציה הזאת, עדיף מגן גמיש מפלסטיק, ולהחליף כשמצטברות השריטות.

לא משתמש בהם לעולם, מעדיף את המסך שלי בהיר וחד, עם צבעים מקוריים ומגע מתפקד.

מה שכן, מגיני ה״ספר״ החיצוניים הפופולריים הפכו שלא במקרה לברירת המחדל -

אלה באמת מגינים על המכשיר במהלך נפילות מכיסי מכנסיים וכיו״ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...