Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208 רובוטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים/ות

אני בתהליכים של סקר שוק לפני רכישה, ויצא לי להיתקל בהצעה ל- 208 1.2 גיר רובוטי 2015.

חיפשתי בפורום ואין יותר מדי ההערות על הדגם הספציפי הזה עם הרובוטי.. האם מומלץ יחסית לתחרות (נגיד אל מול סוויפט או פיאסטה משנתונים טיפה יותר ישנים), האם יש תקלות מוכרות?

(רוב הנסיעות שלי יהיה בצפון, בעירוני/בין עירוני, לרוב למרחקים די קצרים של כ-25קמ ביום, ופעם בשבוע לערך נסיעה ארוכה יותר של 70קמ הלוך ואז חזור. מתכוון להחזיק ברכב לתקופה- 3 שנים או יותר.)

תדוה רבה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי uwi
פורסם

בוקר טוב. save, בהחלט יש פיז'ו 208 עם מנוע 1.2 אטמוספרי 82 כ"ס וגיר רובוטי. זה שהיא לא נפוצה, זה משהו אחר.

פותח השירשור, תחפש ביקורות על פיז'ו 301 עם מנוע 1.2 רובוטית, המערכת אמורה להיות זהה.

פורסם

היא נפוצה יותר במגרשים של סוחרים.

צריך להתרגל לפעולת המצמד שלו. לאחר שמשלימים עם העובדה שזה לא רכב אוטומטי אמיתי, לומדים להנות ממנו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לדעתי יש לרכב הזה שלושה חסרונות:

1. מנוע קצת חלש

2. העברת הילוכים פחות נעימה מגיר פלנטרי רגיל

3. המכירה העתידית תהיה די קשה, כשהאוטומטיות הרגילות יהיו זולות יותר.

הייתי מציע לך לעשות נסיעת מבחן. אם שלושת החסרונות האלו לא מפריעים לך זו יכולה להיות קניה סבירה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה על התשובות

באמת מהסתכלות על מחירונים ותחזיות של עלות, נראה שערך הרכב מתרסק במישור די תלול (מניח שזה קשור גם להיותו צרפתי, וגם לגיר)

כשאתה כותב 'מכירה די קשה', זה להיתקע עם הרכב ולבכות, או משהו שיכול להיפתר ע"י הורדה של כמה אלפים (בודדים?) מהמחיר?

פורסם

אי אפשר לדעת.

היום, כשיש (אולי) הפרש משמעותי בין הרובוטי לאוטומטית (כי האוטומטית עדיין יקרה) יש לרובוטית יתרון משמעותי בדמות המחיר.

בעוד כמה שנים, כשהאוטומטית תהיה זולה יותר, ההפרש במחיר יצטמצם, ויהיה קשה יותר למכור את הרובוטית, לדעתי.

מצד שני, אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב ל-4-5 שנים, אולי זה לא כזה משנה לך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...