Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות גיר leon 1.8 tsi 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי לכולם

קניתי לפני חודש בערך לאון 2011 יד שנייה

אחרי המון התלבטות וכו..

הרכב עבר החלפת מנוע והמנוע החדש עדיין באחריות

הבעיה היא עכשיו בגיר עצמו

לפעמים יש לי רעידות בהילוך ראשון ושני אבל מה שמטריד אותי ממש זה שמקודם שמתי רוורס והאוטו לא זז ואיפה שרשום רוורס בלוח שעונים הוא היבהב ואז ננתי טיפה גז והוא נסע

עכשיו אני מזה מפחד שילך לי המוח של הגיר אני יודע שזה תופעה יודועה בשנתון הזה הבנתי שלא ביצעו ריקול לכולם יש לי חבר שהלך לו המוח בגיר בגטה 2011 והחברה החליפה לו והוא רק שילם 1400 עבודה

נראה לכם במידה והגיר ילך או משהו יעזורו לי שמעתי שהם עושים לא מעט בעיות הרכב כרגע עומד על 75500 בערך

תודה לכולם

פורסם

אכן בעיה מאוד ידועה.

לך למוסך רון לאבחון, הרכב שלך מזמן לא באחריות כך שלממש אותה תהיה בעיה.

אבל, נסה . אולי בסוף זה עניין של תוכנה

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
אכן בעיה מאוד ידועה.

לך למוסך רון לאבחון, הרכב שלך מזמן לא באחריות כך שלממש אותה תהיה בעיה.

אבל, נסה . אולי בסוף זה עניין של תוכנה

היה לי את הרכב הזה לפני שנתים הוצאתי אותו מהחברה אחרי שנגמרה האחריות העדפתי למכור כי היו לי המון בעיות בגיר שהרכב היה באחריות לדעתי הלך לך הקלאשים תכין במינימום עשריה תלך למורשה אולי היה רצון טוב כי נתנו על הרכב הזה אחריות לגיר ל5 שנים אולי יעזרו לך קצת

פורסם

קודם תודה לכולם

דבר שני המצמדים לא עולים יותר מ5000 שאלה אחרת עדכון תוכנה לגיר יעלה כסף בחברה ?

נכון האחריות נגמרה מזמן אבל למה החליפו ברכב מנוע ? והוא כן באחריות ויש לי עליו אחריות עוד כמעט שנה

זה אומר שעדיין יש סיכוי להוציא מהם משהו לחבר הלך המוח בגיר ויש לו גטה 2009 או 2011 והחליפו לו את המוח בחינם הוא רק שילם עבודה אגב שמעתי שלא באמת מחליפים מוח לפעמים הם רק מעדכנים ושמעתי שזה מסתדר

פורסם (נערך)

תן לי לנחש: החליפו לו מנוע כי זו הסדרה הדפוקה של 1.8 (קוד מנוע CDAA ) ובגינה מתנהלת עכשיו תביעה ייצוגית. היבואן כבר מריח את הפאדיחה ולכן מתחיל לתקן בעצמו בדיוק כמו שיבואן הונדה (מאיר) התחיל פתאום לתקן (בחינם) את המנועים של הונדה שכבר לא תחת אחריות (תביעה ייצוגית אחרת) אחרת הפסק דין כנראה יהיה יותר כואב. לא תמצאו על זה ריקול.

זה סוג של רצון טוב עם לחץ מעו״ד...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
תן לי לנחש: החליפו לו מנוע כי זו הסדרה הדפוקה של 1.8 (קוד מנוע CDAA ) ובגינה מתנהלת עכשיו תביעה ייצוגית. היבואן כבר מריח את הפאדיחה ולכן מתחיל לתקן בעצמו בדיוק כמו שיבואן הונדה (מאיר) התחיל פתאום לתקן (בחינם) את המנועים של הונדה שכבר לא תחת אחריות (תביעה ייצוגית אחרת) אחרת הפסק דין כנראה יהיה יותר כואב. לא תמצאו על זה ריקול.

זה סוג של רצון טוב עם לחץ מעו״ד...

כן אני מאמין שזה בגלל הבעית בוכנות ורינגים עקב צריכת השמן הגבוהה אבל בלי קשר אני יודע שהייתה תביעה יצוגיית באיזור 2015 והפסק דין שהם קיבלו תיקון פלוס 1300 שקל פיצוי אם אני זוכר נכון אני יודע שתבעו אותם על 750 מיליון שקל

במקום להחליף ברצון טוב הם מעדיפים לעשות שיטת מצליח וחבל

היום נסעתי באוטו הוא מתנהג רגיל סה"כ כאילו עדיין יש רעידות וכו מקווה שלא יהיה לי בעית רוורס שוב

פורסם (נערך)

הפסק דין של 2015 שהזכרת הוא בכלל על גיר dsg7 . מה שמשותף זה שזה בדיוק אותו משרד עו"ד. התביעה הייצוגית על מנועי 1.8 התחילה ממש בחודשיים שלושה האחרונים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...