Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. אתה מבצע 'השלכה': מחליט שהדעה/העדפה שלך היא בהכרח הדעה/העדפה של X. אני מקווה שעכשיו שאתה קורא את זה בשנית אתה מבין שזו שטות.

2. פתרון קל: אל. אל תהיה צבוע. זה לא שווה את זה (זה לא סוסטיינבילי, דורש תחזוקה מיותרת, וסתם עלול לייצר משקעים בטווח רחוק)

3. שוב השלכה, אבל מוכרח לתת לך חיזוק על המודעות העצמית - אתה לפחות מזהה את הצביעות המובנית (לא מובן מאליו)

4. אנחנו יצורים שיתופיים וחברתיים, ככאלו רובנו נהנים משיתוף וחברה...

אני לא יכול להעיד מה עובר לך בראש כי אני לא דוגל ב(1), אני יכול להעיד על עצמי: כשאני מעלה תמונות מטיול (/חוויה) אני עושה את זה מכמה סיבות:

א. קודם כל בשביל עצמי, זה אחלה תיעוד, זה נוח מאוד. בניגוד לקשקשנים כאן שהחליטו שמה שהם עושים כולם צריכים לעשות, הממשק של פייסבוק סופר נוח ברמת התיעוד כי הוא זמין, מתוייג, פסאודו-אוטומטי וכו'. כיום, תמונות שהעלתי לפייסבוק לפני 5 אנשים אני מוצא בקלות, תמונות ששמרתי באיזושהי תיקייה - פחות (הרבה מהן איבדתי, לדוגמא אלו שהיו בשירות הענן copy ששכחתי לגבות כשנפל)

ב. ברור לי שיש אנשים שזה כן מעניין אותם, נהנים 'לקחת חלק' וירטואלי גם מרחוק. כמו שכיף לדבר בטלפון, גם לשתף תמונה מחוויה זה מעין סאבסט של שיחה / קשר.

ג. כמו שאני נהנה לספר לחבר על הטיול כשאנחנו נפגשים, אני נהנה לספר לחברים שמעניין אותם דרך האינטרנט, למה מה שנכון למדיה X צריך להיות שגוי למדיה Y?

ד. סקיילינג: קל יותר לחלוק עם הרבה אנשים במכה אחת, מאשר לספר את אותו סיפור פעם אחר פעם אחר פעם...

ה. זכרון: אני שם לב שדברים שלא העלתי בכתב נוטים להשכח, כל פעם שמישהו שואל אותי על הטיול ליפן אני מקלל את עצמי שלא סיימתי לכתוב אותו ולהעלות רשומה פרופר, כל פעם שמישהו שואל על קרואטיה אני זוכר הכל פיקס וגם נותן לינק לרשומה הרלוונטית.

האם זה אומר שכולם צריכים להעלות הכל לפייסבוק?

מה פתאום!

יש אנשים שהסעיפים הנ"ל לא מעניינים אותם בשיט, יש כאלו שזה פשוט לא נכון עבורם, יש כאלו עם העדפות שונות... למה שיעניין אותי מה הם עושים? זה לא מעניין אותי, ולכן לא תמצא אותי פותח שרשור "מישהו כאן עדיין בלי פייסבוק!?" ועף שם על מי שבוחר לשמור הכל בזכרון נדיף בראש כי who the fuck cares

העלת נקודות די טובות חייב לציין

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...