Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 1.4 ידני 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חתמנו זכרון דברים (לא מאמין באמונות תפלות לכן מעדכן).

המחיר לא כמו שהייתי רוצה במצב אידיאלי אבל סביר ביחס למה שרציתי.

מקווה שיום שישי נעשה העברת בעלות ואקח את הרכב.

הוצע לי לקחת את הרכב היום אבל העדפתי שלא לקחת לפני העברת בעלות.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לומר שהךכתי עם הלב, פיאט 500.

זה אחרי שכבר הייתי מוכן לרכוש את היונדאי ובאה ירידת מחיר מכיוון הפיאט. כמו שאמרתי לא בדיוק הסכום האידיאלי אך משהו שאוכל להסתדר איתו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תתחדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה!

תמונות ורשמים בשישי.

דבר ראשון נקיון יסודי מבפנים כי כנראה שבעלת הרכב עישנה בו את החיים במשך 8 שנים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב הרכב בבית, הנסיעה הביתה הייתה מהנה ועם זאת מעט קשה לרדת מרכב משפחתי נוח בגודל מלא לפיאט קטנטנה וקופצנית.

היה חיוך במרבית הנסיעה הביתה, הצבע האדום והרכב מעט הורידו לי את הגבריות אבל גם זה בקטנה.

כשהגעתי הביתה אשתי הצהירה שאשכח ממנה ואלך להרכיב כסאות תינוק בפיאט לראות אם זה אפשרי וכמו בעל טוב רצתי לרכב.

לאחר נקיון פנים בסיסי + (הסירחון של הסיגריות נוראי) הרכבתי כסא של הילדה בת השנתיים ושלוש ואת הסלקל של הילד בן שלושה חודשים וזה התאפשר, את הנוחות נבחן בימים הקרובים ונראה אם זה סביר לעשות זאת וכל זה בתנאי שאשתי לא תצא מהעיר עם הרכב (בטיחותית עם הילדים מעט מרתיע אותי למרות שהכסא והסלקל מהבטיחותיים ביותר).

תודה לכולם על היעוץ!

ad4db82f5bfa3752953052786b1213ae.jpg0d9c7f2f40bbc2688a5a10b3e87d45ff.jpgde497f0ba5564354cb614e1652a3c762.jpg1ac35f4a9b38818617b2f94e96217412.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...