Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 1.4 ידני 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחסית כן, נראה אם בעדינות ניתן יהיה לגלח מעט מהמחיר.

רק מפחיד אותי שהקלאץ' יהפוך ל 3000 ש''ח במקום 1500 וזה הפתעה לא נעימה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לשכוח גם את עניין הטיימינג, שתצטרך להחליף אותו בקרוב וזה גם לא סיפור זול.

כבר כבתבתי בשרשור אחר, שמהנסיון שלי עם פיאט פנדה, כמעט כולם ביד 2 מנסים להפטר מהרכבים האלה לפני הטיפולים היקרים. פה ניראה שהמצב לא שונה.

אם אתה באמת רוצה את הרכב הספציפי, אז אולי כדאי אבל קח בחשבון שבסיום השנה וחצי-שנתיים עם הרכב, אתה כניראה תוציא יותר כסף ממה שתכננת.

פורסם (נערך)

תחילת 2010, ת''א.

כן טיימינג צריך יהיה לעשות עוד 20 אלף ק''מ.

טיימינג מבדיקה מול מוסך התלתן עולה 1600 ש''ח שזה בין הטיימינגים הזולים ששמעתי עליהם (כולל מע''מ וכולל משאבת מים).

להפטר מהרכב היא לא ממש רוצה עם הטיימינג או בלי הטיימינג... אל תשכח שהרכב יד ראשונה וכשמונה שנים אצל אותה בחורה, כבר עבר גם טיימינג וגם טיפולים לא זולים אחרים.

החלפת 4 צמיגים במחיר אגב לא רחוקה מעלות טיימינג ככה שזה לא סכום כ''כ חריג.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא מכיר... הנסיון שלי בעיקר עם אוטואיטליה שאני מאוד מחבב אותם ברמה האישית והמקצועית הבעיה שברוך וגיא בחו''ל לכן אני פוזל לכיוונים אחרים כמו התלתן שהייתי אצלם פעם אחת לפני המון שנים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עישון ולכלוך לא קשורים אחד לשני, כנראה בעלת הרכב לא האדם הכי מסודר. אבל זה לא אמור להדאיג, נקיון עם חומרים טובים אמור להחזיר עטרה ליוזמה (הסלון אגב בהיר)?

בקשר לטיימינג ולקלאץ'. אכן מדובר על 2 הטיפולים הסדירים הכי "כבדים" ברכב, אבל אל תשכח שלאחר ההשקעה יהיה לך שקט לכל תקופת השימוש, וגם יהיה לך יותר קל למכור בסוף התקופה רכב שעבר את כל הטיפולים הגדולים. יש לי חבר שקנה פנדה במצב מעולה ובמהרה עשה את אותם טיפולים. מאז עבר יותר מ40,000 ק"מ (הפנדה חצתה את ה200,000) בלי להשקיע כלום ומבסוט עד השמיים.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

שנתיים, במיוחד בשימוש די אינטנסיבי זה זמן די ארוך. וקניית רכב ותחזוקתו הנכונה זאת נוסחה לשקט. אפשר כמובן לא לעשות כלום, ואז להיתקע איתו ולצרוח שפיאט זה זבל. אני עדיין ממליץ.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

כנראה שבמרבית הרכבים אגיע במהלך השימוש שלי לטיימינג (לקלאץ' כנראה שלא אבל לטיימינג כן).

הבעיה ברכבים שבדקתי שהם לא פיאט 500 שרוב הרכבים הינם משנתון 2012 משמע 5 שנים על הכביש לכיוון ה 6 והם עם ק''מ נמוך, רובם לא ביצעו טיימינג ואז ברכישה צריך לעשות טיימינג.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

נ.ב בנוגע למוסך שמשון - ממליץ מאוד, חיים איש מקסים ואדיב, ללא ספק הידיים הכי מקצועיות שראיתי בכל הנוגע לפיאט (והבנתי שגם בכללי באיטלקיות, הוא נוהג בלאנצ'יה).

ממה שאני יודע הוא לא עושה בדיקות לרכבים לפני קניה אבל יכול לבדוק בכללי לתקלות כמובן.

כפי שכתבתי הכי חשוב לבדוק שבוצעו טיפולים לפחות בכל 15K של החלפת שמנים, קריטי מאוד במנועים מסוג המולטיאייר במידה ומצאת גם כאלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

חיים עושה רק צריך להתקשר ולתאם.

הבדיקה של חיים באה בלי אחריות, מה שכן עקב הרכב כבר כמה שנים לא באחריות חיים יכול רק לאמת את מה מיכאל אמר לך בטלפון.

פורסם

הבדיקה המדוברת מבחינת אוטואיטליה זה חו''ד דעת שלהם על בסיס הסתכלות שלהם על הרכב ללא טופס מסודר וללא תשלום.

גם מוסך התלתן ענו לשאלה כמה לוקחים על הבדיקה אמרו לי שזה בחינם והם פשוט אומרים חוות דעת.

רק מיכאל אלפא טען שיש לו בדיקה כזאת עם טופס שהוא מכין וכמובן תשלום.

למנועי מולטיאייר וטורבו אני לא מתקרב!

האמת הפיאט 500 בפשטות מזכירה לי פיאט אונו, במיוחד התא מנוע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...