Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 1.4 ידני 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי השורשים של המנוע הזה בשנת 83'. זהו מנוע הפייר האמין והמעולה, שעם שינויים כאלה ואחרים שרד עד היום.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנוע אמין מאוד, עובד קשה ועובד טוב, גם עבר אצלי התחממות בגלל בעיה ברדיאטור ושום דבר לא קרה לא לראש ולא למנוע, שרד עוד 50 אלף ק"מ אחרי זה ללא בעיות.

Opel Adam S 2017

פורסם

הפייר זה ה-1.25, לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם ה 1.4 הינו מנוע fire. אגב יש המון סוגים של המנוע, כולל מוגדש.

כמו כן רק בדגמים המאוחרים יותר החלו להגיע 1.4 עם מערכת ה multijet.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תחילת 2010, ת''א.

כן טיימינג צריך יהיה לעשות עוד 20 אלף ק''מ.

טיימינג מבדיקה מול מוסך התלתן עולה 1600 ש''ח שזה בין הטיימינגים הזולים ששמעתי עליהם (כולל מע''מ וכולל משאבת מים).

להפטר מהרכב היא לא ממש רוצה עם הטיימינג או בלי הטיימינג... אל תשכח שהרכב יד ראשונה וכשמונה שנים אצל אותה בחורה, כבר עבר גם טיימינג וגם טיפולים לא זולים אחרים.

החלפת 4 צמיגים במחיר אגב לא רחוקה מעלות טיימינג ככה שזה לא סכום כ''כ חריג.

זול זה לא ממש. בפוקוס אקובוסט שלי מנוע 1600 טורבו זה העלות לטיימינג במוסך יבואן , 1600 שקלים עם עבודה ומעמ.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

טוב עליה וקוץ בה

אחרי בדיקה באוטואיטליה לא הסתדרנו על מחיר.

הרג'קטים שצריך לסדר בטווח זמן של חודש גג חודשיים.

טסט - 1200 ש''ח

טיימינג + תושבת כ 2200 ש''ח

קלאץ' + מזלג כ 2500 ש''ח

צמיגים (הנוכחיים מ 2013) - 1200 ש''ח (הכי זולים של מותג מוכר).

הכל ביחד מסתכם ב 7000 ש''ח ללא הפתעות.

לא נכנס למחיר של האוטו וכו', לא הסתדרנו על המחיר, הוצאה של 7000 ש''ח אחרי רכישת הרכב כבדה לנו ועל פי גיא לא ממש קיים משהו שניתן לדחות.

כרגע בוחן i20 1.6 ידנית (בזמנו הייתה של חבר פורום)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

רק אציין שהייתי בכמה בדיקות עם איטלקיות, גם אצל חיים וגם אצל גיא [את מיכאל ניסיתי לתפוס במשך איזה 3 חודשים והוא לא מצא לי זמן :-(] והם שניהם מקצועיים מאוד. היתרון אצל חיים שהוא יכול באותו רגע לבדוק היסטוריית טיפולים בהיותו מוסך מורשה.

ד"א, חיים גילה תאונה שאפילו מכוני בדיקה "רשמיים" לא גילו - אני אישית חוזר רק אליו עם איטלקיות.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

על גיא אני סומך בעיניים עצומות מנסיון עבר, הייתי מטפל אצלם בלנצ'יה תמה ובפיאט בראבו.

כרגע יש מחלוקת על מחיר של הרכב והיא לא רוצה

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המחיר המבוקש על הרכב כעת הוא 28.

נראה לכם שווה?

אם השקעה של 7 אלף זה 35 אחרי יישור קו

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כמה היא רצתה לפני?

מה המחירון?

קח בחשבון שאתה מקבל כאן רכב אחרי טיפול. טיימינג, קלאטץ וצמיגים חדשים עם טסט לשנה. יענו - יישור קו פסיכי.

פורסם

שזה מעולה אם הוא רוצה להחזיק את הרכב לכמה שנים.

מהמעט שראיתי ביד 2, ה-500 הידנית לא נסחרת במשהו שאפילו קרוב למחירון. יש אחת 2014 מחירון 49, בפועל -36

אחרת 2012 מנוע 0.9 מחירון 42 , בפועל 29.

עושה רושם שמעט אנשים מעוניינים בדגם הידני, ומתוכם לעוד יותר מעטים אכפת איזה מנוע יש שם. קונים אותו בעיקר בגלל המראה.

לדעתי מבחינה כספית נטו, זוהי קניה לא טובה. בבוא העת אם לא תצליח ליפול על מישהו כמוך(שמעוניין דווקא ב-1.4 ודווקא בידנית), תפסיד על הרכב לא מעט(בשקלול מחיר ישור הקו הטיפולים).

פורסם

מחירון לוי יצחק משוקלל 33650.

בהתחלה רצתה 29500

הקטע שהם משחקים על העניין שזה יד ראשונה, צבע שנעשה לכלל הרכב ב 7 אלף ש''ח וכו'.

כרגע עוד לא חושב על מכירה היות וזה במינימום תקופה של שנה וחצי.

השוק של הידני בהחלט דיי גמור, אני רואה איך אנשים יורדים במחיר אחרי חודשים בלוח מכירה ובייחוד ה 0.9 טורבו שכשהתעניינתי בה רצה 30 ואמר שהוא לא בטוח ימכור כי מברר על טרייד אין אצל חבר, הפלא ופלא היום מבקש כבר 29.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תשמע..

המחירון 33,650.

לא מצאת משהו עדיף.

התיקונים 7,000.

נגיד היא מורידה לך את כל עלות התיקונים והטסט הגעת ל-26,650.

נעגל ל- 26,500.

לדעתי המחיר הגיוני. לא הייתי מפיל את העסקה בשביל 1,500₪.

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר מצד שני 35 אלף ש''ח זה 5 מעל לתקציב למרות כל האמור על טווח ארוך וכו'.

ישנה אופציה ל i20 סופרים (1.6 ידני מאובזר) עם טסט לשנה מלאה ואחרי טיפול 90 אלף ק''מ (בחברה) עם היסטוריית טיפולים מהיום שיצאה מהחברה במוסך מורשה תמורת 32 אלף ש''ח, ז''א לשים דלק ולנסוע.

הפיאט 500 בהחלט הרבה יותר מיוחדת אבל לא ברור אם זה מצדיק.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...