Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בעניין,

אני באמצע הליך טסט לרכב ומחפש משאבת הגה כוח משופצת לסיאט קורדובה 07, 1.4 אוטו׳.

ביררתי אצל לא מעט מגרשי חלפים ולכולם אין, חוץ מאחד אך הם רצו את המק"ט כדי לדעת אם יש להם במלאי,

הבעיה היא שגם לאחר חיפוש מקיף ברשת אין לי מושג מה המק"ט.

למישהו יש מושג מה המק"ט של החלק הנ"ל או מכיר מגרש שיש לו חלקים כאלה?

תודה רבה!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

ברכבך מותקנת מערכת הגה כוח אלקטרו-הידראולית כלומר קיים מנוע חשמלי ומיכל שמן הידראולי.

חלק מהרכבים הגיעו עם משאבה תוצרת TRW וחלק עם SMI-KOYO.

הדרך הנכונה לברר את המק"ט היא דרך מוסך מורשה הייבואן לפי מספר הרכב/מספר שילדה.

במקרים מסויימים שם הייצרן והמק"ט מודפסים במקום כולשהוא על המשאבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מאור:

vsszzz6lz7r005681

תודה!

מרק:

אני מתאר לעצמי דרך נסיון אחרים שהמוסך מורשה לא יתן לי בכזו קלות את המק"ט.

ניסיתי להסתכל על המשאבה אבל צריך לפרק כמה דברים כדי להצליח לראות משהו, אולי אעשה זאת מחר. תודה.

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

למישהו מושג כלשהו? בבקשה.

פורסם
מצורפות תמונות של שני סוגי המשאבות.

היי מרק, ראשית תודה על העזרה.

בחיפושיי ברשת מצאתי את המשאבה הבאה באיביי (בלינק המצורף) במטרה למצוא לפחות את המק"ט

של המשאבה אך אני לא בטוח שהמשאבה הזו מתאימה לי בדיוק, אם אתה או מישהו יודע שכן אז אוכל לחפש כזו בארץ לפי המק"ט. תודה.

http://www.ebay.com.au/itm/VW-POLO-LUPO-SKODA-FABIA-SEAT-IBIZA-TRW-ELECTRIC-POWER-STEERING-PUMP-6R0423156BX/171096463663?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D6b2ff93fc73b4615b41d21853a98f59a%26pid%3D100033%26rk%3D1%26rkt%3D8%26mehot%3Dlo%26sd%3D171096463663&_trksid=p2045573.c100033.m2042

פורסם

תודה לעוזרים, מצאתי את המק"ט ולמי שבעתיד יצטרכך המק"ט הוא:

6Q0423156 AB

פורסם

היי מרק, אחרי ששאלתי כל מוסכניק שאני מכיר וכל מגרש חלפים ולאחר שחרשתי את האינטרנט גם באתרים בשפות זרות לחלוטין, החלטתי שזהו והלכתי לאוטו עם ג׳ק וכמה מברגים, תוך כמה דקות מצאתי אחרי שלושה ימים של חפירות באוויר.

בבקשה:

http://www.interload.co.il/upload/4414645.jpg

• תוכן חדש...