Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 120-130k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכולם.

מחפש המלצות לקנית רכב חדש מהחברה עד תקציב של 130k (כמובן שעדיף פחות)

התעניינתי באיביזה החדשה אבל ראיתי מספיק תגובות שליליות על הגיר לכן גם שללתי את הלאום (עדיין שוקל ידני )

מבחינת שימוש אז נסיעה יומית קבועה הלוך חזור של 15 ק"מ לכוון. בנוסף פעמיים שלוש בשבוע נסיעה הלוך חזור של 120 ק"מ לכיוון .

חשוב רכב עפ מראה צעיר ספורטיבי וכמובן שגם יתנהג ככה(לא משפחתי, אולי האצ'בק)..

הכיוון היה לאון/איביזה..

אשמח להמלצות.

עריכה אחרונה על ידי almogb
פורסם

אם פסלת את תוצרת vag כדאי שתנסה את מאזדה.

ה-2 בגרסאות הבכירות מגיעה מאוד מאובזרת, ה-3 הבסיסית ברף העליון של התקציב גם היא מאובזרת היטב.

פורסם

במחיר שרשמת אתה יכול לקנות 208GTI חדשה מהחברה - רכב צעיר,ספורטיבי שממש מתנהג ככה בניגוד לרכבים שציינת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לצערי פסלתי רק בגלל הגיר..אני חולה על הרכבים האלה ואני מתלבט מאוד אם ללכת ידני.. כי אני מעדיף אוטומאט בעיקרון

פורסם

שקלת ידני, אם כבר ידני - אין לה תחרות במחיר הזה, הייתה לי אחת חצי שנה שהלכה בנסיבות לא טובות - אני נוסע המון באיזור תל אביב-רמתגן-פתח תקווה-הרציהפיתוח, דרכים רצופות פקקים וממש התרגלתי לידני אני יכול להגיד שלא נהנתי מרכב כמו שנהנתי מהGTI(אבל כנראה אני משוחד).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הפורד פוקוס עונה על כל הדרישות שלך. האופל אסטרה גם (עם חריגה תיאורטית זניחה של 2000 שקל - גם היא הרי תלוי התמקחות).

לשתיהן מנועי טורבו דומים עם 150 כ"ס, לשתיהן תיבות אוטומטיות פלנטריות אמינות ולשתיהן שלוש שנים אחריות.

בעולם הגדול שמחוץ לדרום הלבנט, שתי אלה ידועות כמכוניות טובות משמעותית מהליאון וגם בדרום הלבנט צריך הרבה חוסר מושג בשביל להעדיף תוצרת VAG כלשהי על שתי אלה.

פורסם

ההונדה סיוויק החדשה מגרדת את התקציב שלך, יש לה מנוע טורבו, כיול ספורטיבי, אבזור בטיחות מלא (בניגוד לכל האחרות) והמראה שלה "קרבי", בנוסח מה שנראה לי שאתה מחפש.

לפיאט טיפו יש גירסת האצ'בק חביבה מאוד (אני נוסע בכזו) ונאה. הטורבו בנזין הידנית תשאיר לך לא מעט כסף בחשבון בנק, הדיזל הרובוטית מגרדת את התקציב. אבל זה רכב נוח שלא מכויל להיות ספורטיבי ואני לא בטוח שהמראה שלה זה מה שאתה מחפש.

ה308 גם נכנסת בתקציב והיא די עונה על מה שאני חושב שאתה מחפש מבחינת מראה חיצוני. גם כאן, מדובר על רכב נוח ולא כזה ספורטיבי. חשוב לשים לב שטענו פה שבחו"ל היא עברה מתיחת פנים שעדיין לא הגיעה לארץ.

• תוכן חדש...