Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש דיבורית בלוטוס עם רמקול ומיקרופון חזקים, פיצ'ר נוסף שמאוד מעניין אותי הוא תפעול קולי מלא.

אני מעוניין שבאמצעות הדיבורית אוכל לענות ולהוציא שיחות ללא שימוש בידיים.

הדיבורית המקורית בקורולה יודעת לעשות רק חצי מהנ"ל , אני עונה על שיחות באמצעות לחיצה על כפתור המענה שממוקם על ההגה .

לעומת זאת, חיוג מספר הוא פעולה יותר מסובכת-צריך ללחוץ על כפתור מסוים שנמצא על מסך המולטימדיה שיציג את ספר הטלפונים, לאחר מכן, צריך להיכנס לספר הטלפונים ולבסוף, לדפדף ברשימה לשם מציאת איש הקשר.

צריך יהיה לעבוד על המבטא באנגלית :) אבל לדעתי זה שווה את זה כי אז חיוג לאיש קשר ייסתכם באמירת המילה call\dial וציון איש הקשר (רובם רשומים אצלי באנגלית מלכתחילה)

תודה וסופ"ש נעים

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

• תוכן חדש...