Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים...

היום אני ובן דוד שלי קנינו לו רכב

והרכב שהוא קנה בתחלה קירטע ולקחנו אותו לבדיקה ואמרו לו לעשות עידכון לגיר

עשו לו את העידכון תוך 3 דקות.. ופתאום הרכב נוסע פצצה בלי רעידות ורעשים..

רציתי לדעת אם אפשרי לעשות עידכון לגיר אצלי ברכב (רנו קליאו) והאם זה יכול לתקן לי את הבעיה

המעצבנת של הדילאי המחריד הזה בן הגיר למנוע (לוקח לו שניה וחצי מלחיצה על הדוושא עד שהאוטו באמת זז)

ועוד סתם שאלה יש דבר כזה עידכון למחשב שיעזור לברקסים וכול מני דברים שונים ברכב?

אני מרגיש שאני נוהג ברכב אני לא שולט בו ב-100% כמו ברכבים הקודמים שהיו לי וזה מטריף אותי..

פורסם

מצטרף לשאלה גם אני בעלים של רנו קליאו 1.2 טורבו, אני גם הבנתע שקיים עדכון גירסה לגיר ושהלכתי למוסך מורשה טענו שלא קיים דבר כזה, מישהו מכיר מידע נוסף בנושא ?

פורסם

יוסי יש לי שאלה אלייך

שאתה לוחץ על הגז ברנו שלך הוא מגיב מהר או שלוקח לו כמה שניות עד שהוא מתחיל לזוז..

בכללי הגיר עושה לך דיי בעיות?

פורסם
גירים רובוטיים כפולי מצמדים חווים השהיות - זה ההתנהגות המוכרת של הגיר.

אפשר איך שהוא לתקן את זה? עידכון גירסה ? שיפוץ גיר משהו?

פורסם

אין פה כ״כ מה לתקן, ככה הגיר מתנהג - בכל מבחן שתקרא תראה שההשהיות זה התנהגות הטבעית שלו,

כמה זה חמור? אצלי יש השהיות אבל זה לא נורא ולא מפריע כ״כ(כן קצת מציק מפעם לפעם).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא מפריע יותר מידי, חצי שניה השהייה לא נורא.

מה שמפריע יותר לי אישית זה הרעשי רוח בנסיעה בין עירונית. מכירים את החוויה ?

פורסם

מכיר את הבעיה עם הרעשי רוח.. אבל לא כזה מציק לי.. יותר מציק לי הגיר הזה שבגללו כמעט כול שבוע אני יכול לעשות תאונה..

דרך אגב יצא לי לדבר עם PITSTOP והבנתי שיצא אצלהם עידכון לרנו קליאו 1.2 טורבו ומעלה בעוד 15 כ"ס (135 כ"ס על 1200 טורבו) ואני לא יודע ממש עוד פרטים..

פורסם

עדכון בנושא , הייתי היום במוסך רנו בטבריה. לאחר איבחון מדובר במחשב גיר. באמת מוזר שאחרי 45 אלף קילומטר הולך מחשב גיר. בכל מקרה לאחר 30 אחוז מהיבואן ועוד 1000 שקלים מנציגת שירות המחיר בערך 3700 כולל עבודה , אחריות שנתיים על החלק.

מישהו אולי התנסה בהחלפת החלק במוסך לתיקון גירים ?

פורסם
עדכון בנושא , הייתי היום במוסך רנו בטבריה. לאחר איבחון מדובר במחשב גיר. באמת מוזר שאחרי 45 אלף קילומטר הולך מחשב גיר. בכל מקרה לאחר 30 אחוז מהיבואן ועוד 1000 שקלים מנציגת שירות המחיר בערך 3700 כולל עבודה , אחריות שנתיים על החלק.

מישהו אולי התנסה בהחלפת החלק במוסך לתיקון גירים ?

אתמול הלכתי לבדוק את הגיר ומסתבר שגם אלי יש בעיה עם המחשב ואמרו לי שצריך להחליף אותו...

יום ראשון אני נוסע לאשדוד להחליף את המחשב .. (הרכב עבר 65 אלף)

פורסם
אתמול הלכתי לבדוק את הגיר ומסתבר שגם אלי יש בעיה עם המחשב ואמרו לי שצריך להחליף אותו...

יום ראשון אני נוסע לאשדוד להחליף את המחשב .. (הרכב עבר 65 אלף)

נראה כמו בעיה גורפת, האם יש רצון להתארגנות לתביעה יצוגית ? כמה דורשים ממך על תיקון ?

• תוכן חדש...