Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מחשב נייד Dell

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית אומר תודה לפורום שעזר לי בהמון נושאים ולבטים גם בלי פתיחת שרשור אלא רק מקריאה או אפילו בהודעות פרטיות.

בזמן הקרוב אטוס לארצות הברית וחשבתי להתחדש במחשב נייד אחרי ששרדתי שבע שנים עם הטושיבה המזדקן שלי.

חשוב שהמחשב יהיה של חברת dell, קל משקל (יישמש אותי גם לתקופת לימודים, לא רק), גודל מסך בין ארבע עשרה לחמש עשרה אינץ', חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, ssd חובה, אין צורך שיריץ משחקים. הרב יישמש לאינטרנט, יוטיוב, סרטים מדי פעם והרבה לימודים. לא תוכנות כבדות. לפטופ רגיל, בלי מגע ולא מתקפל.

תקציב 700 דולר, אפשר לחרוג אם רצוי כמה שפחות. אצרף קישור לאתר Dell.

http://www.dell.com/en-us/?~ck=mn

תודה רבה,

אבי.

פורסם

לא אכנס לדגמים - אבל לימודים וסחיבה מחייב 3 דברים:

1. קל משקל - גודל "13.3, מכסימום "14. תשאיר מסך "22-24 על השולחן בבית (עם מקלדת ועכבר).

2. חיי סוללה ארוכים, ורצוי מטען קל משקל.

3. מארז חזק ועמיד למעיכות וטלטולים.

בנוסף עליך לרכוש ציוד עזר, ובראשו תיק - קרוב לודאי גב - איכותי, מרופד היטב ואטום לגשם. רצוי גם עכברון ראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בתקציב הזה התמורה באאוטלט טובה יותר

האחריות זהה למחשבים חדשים (3 שנים בלטטיוד),בד"כ יש קופונים ל10%הנחה ואפשר לקבל הנחה נוספת דרך הצאט.

http://www1.us.dell.com/content/default.aspx?c=us&cs=28&l=en&s=dfb&~ck=bt

לדג'

• Latitude 14” 7000 (7480)
  • $699.00

2 in stock

• Processor: Intel Core 7th Generation i5-7300U Processor (Dual Core, up to 3.50 GHz, 3MB Cache, 15W)
    Windows 10 Pro
    128GB M.2 Solid State Drive
    8GB DDR4 Non-ECC SDRAM 2400MHz (1x8GB)
    14.0 inch FHD (1920x1080) Anti-Glare LCD
    Intel HD Graphics
    Dell Outlet Latitude 7480 Laptop
  • Outlet Price From$699.00

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

אני מעדיף ארבע עשרה אינץ, אני חושב ששלוש עשרה קטן מדי לשימושים ביתיים.

מבקש המלצה למחשב עקב אי הבנה בתחום. לפי הבנתי בדור של היום חובה SSD. רצוי לא לפטופ לט מעודפים, לא ידוע למה הוא הגיע לשם ואיזה פגם יש בו אם בכלל.

האחריות תקפה בארץ במידה ורוכשים מיצרן בארצות הברית?

תודה.

פורסם

אולי לא שמת לב, אבל המלצתי להתקין בבית מסך חיצוני (או לקחת מהמחשב הנייח המסיים את תפקידו). ההוצאה אינה גדולה ובמקרה הצורך יכולה להדחות בכמה חודשים. שני הסטודנטים שלי משתמשים בשיטה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כחדש הוא יעלה כ1200-1300. בתקציב הזה כחדש נכנס מחשב מהסדרה הביתית-inspiron. אבל עם שנה אחריות וחומרים פחות איכותיים (משקל גבוה יותר,עמידות נמוכה יותר).

הם מוכרים גם מחשבים חדשים עם פגמים קוסמטים קלים( Scratch & Dent).

למחודשים אי אפשר לקרוא חדשים, אבל הם באותה רמה. האחריות זהה, אפשר להרחיב לעד 5 שנים.

בתוספת 50$ כדאי לבחור באחריות NBD, אז לא תהיה בעיה עם האחריות בארץ. האופציה הזו זמינה רק בלטיטיוד.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • תוכן חדש...