Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת שנת ייצור של הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר הרכב אומר פחות או יותר מתי הרכב עלה לכביש.

מדובר פה ברכב שעמד קצת ורשמו אותו כיד ראשונה בגלל איזשהו חוק שמחייב לרשום רכב אחרי זמן מסויים שהוא עומד ללא בעלות/רוכש.

אני רוצה לוודא את שנת הייצור שלו.

פורסם

תאריך ייצור - 12 חודשים אחורה פחות כמה ימים עד שבועות מתאריך עליה לכביש במקרה זה.

פורסם

אפשר איכשהו לברר את זה לפי מספר שלדה?

העניין הוא כזה, קניתי רכב ששנתו אמורה להיות 2016, אני יודע שהוא עמד משהו כמו חצי שנה בסוכנות (רכב חדש לחלוטין).

יש לי איתו הרבה בעיות, ובאחת הקבלות מהמוסך רשום שנת ייצור 2015.

קצת מעלה לי חשד, בעיקר בגלל כל התקלות שכבר עברתי עם הרכב הזה.

פורסם

מה סוג הרכב ועל אילו תקלות מדובר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש הרבה חלקים - שמשות, פנסים, צמיגים שכתוב עליהם תאריך ייצור - זה יכול לתת לך סדר גודל של תקופת ייצור.

בנוסף - היבואן חייב לספק לך את רשימון הייבוא ע"פ דרישה, וברשימון מצויין תאריך הייצור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש הרבה חלקים - שמשות, פנסים, צמיגים שכתוב עליהם תאריך ייצור - זה יכול לתת לך סדר גודל של תקופת ייצור.

בנוסף - היבואן חייב לספק לך את רשימון הייבוא ע"פ דרישה, וברשימון מצויין תאריך הייצור.

איפה בדיוק מסומן תאריך יצור הרכב בשמשה ובפנסים?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

מדובר פה ברכב שעמד קצת ורשמו אותו כיד ראשונה בגלל איזשהו חוק שמחייב לרשום רכב אחרי זמן מסויים שהוא עומד ללא בעלות/רוכש.

זו בתשובה, יוצר שנה לפני שנרשם בישראל.

מה עוד צריך לבדוק?

פורסם
מה סוג הרכב ועל אילו תקלות מדובר?

פיקנטו ספורט ינדית - מקווה שזה 2016 כי אני שילמתי על השנתון הזה ולא 2015.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?631714-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9A-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%99/page2&highlight=%D7%A7%D7%99%D7%94+%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95

אלה התקלות ברכב.

תשמעו אני שילמתי מחיר לפי 2016, לפי מה ש-buki רשם הרכב הוא 2015.

יש לי כאן עילה לתביעה/החזרת הרכב?

פורסם

לצורך חישוב מחיר הרכב הנ"ל מודל 2016, גם אם יוצר ב 2015.

תאריך עליה לכביש הוא הקובע.

פורסם

אז ככה, קודם כל על היצור רכב:

אם חשבתם כשאתם מקבלים רכב בינואר הוא גם יצא מהמפעל בינואר והספיק לעבור QA במפעל לעלות למשלוח ימי להגיע לארץ להימכר לעבור את הכל בקיצור? אז לא! רכב במזל לפחות 4 -5 חודשים מיום הייצור שלו.

יש חוק במדינה שרכב אשר הגיעה לנמל חייב לעבור מכס ורישוי תוך שנה מיום כניסתו לנמל.

במקרה רכב מעל שנה במנמל עבר מכס ורישוי. ככל הנראה גם קיבלתה הנחה כזאות או אחרת.

פורסם (נערך)

תפריד בין שני הדברים - שנת ייצור ומועד עליה לכביש.

רכב יכול לעמוד עד כמעט שנה במגרש אחסנה עד שיעלה לכביש ויקבל מספר רישוי. ממועד עליה לכביש גם נספרת האחריות.

זאת אומרת, רכב שנוצר במרץ 2015 ועלה לכביש בינואר 2016 ייחשב מודל 2016.

כל הרכבים שנמכרים בינואר-פברואר יצרו אותם בשנה הקודמת בכל מקרה .

אין קשר בין עמידת הרכב עד למכירתו לפגם בגיר שהתגלה ברכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש חוק במדינה שרכב אשר הגיעה לנמל חייב לעבור מכס ורישוי תוך שנה מיום כניסתו לנמל.

תוך שנה מתאריך ייצור ולא מתאריך כניסה לנמל.

אם זה היה מתאריך כניסה לנמל, היית יכול לרכוש רכב שעמד שנה או יותר במחסנים בחו"ל ועוד שנה בארץ.

לפי השיטה הקיימת, רכב יכול לעמוד במחסנים מקסימום שנה מתאריך ייצור, זה כולל זמן שינוע והפלגה. אחרי זה חייבים לעשות לו רישוי.

• תוכן חדש...