Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ליקנות אופנוע שטח 50 סמ"ק

עד עכשיו ראיתי

דרבי סנדה DRD שנת 2003 יד ראשונה

דרבי סנדה R2002 יד שניה משופרת

סוזוקי ק.ט.מ 2001 יד שניה

המכירים של כולם הם בסביבות ה-10אלף וכולם עם קילומטרז' של כ12אלף קילומטר והבנתי שדרבי פשטו את הרגל או משהו כזה אבל אמרו לי שאין לי מה לידאוג כי יש כמה מוסכים שמחזיקים את החלקים שלהם ומתפלים בהם...

רוב הסיכויים שאני ילך על הראשון שרשמתי אבל אני לא סגור על זה ולכן אני שואל אותכם

ועוד שאלה היא מה ליבדוק ליפני שקונים {אם יש איזה חלק שיש בו פוטנצייל לבעיות} י

ועל הדרך אם כבר אני שואל אז תוכלו להמליץ לי על חברת ביטוח טובה ואיזה מקום טוב ליבדוק אותו

בתודה רבה מאוד בן אלפסי

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

ק-קניתי.

ת-תיקנתי.

מ-מכרתי.

:)

אני אומר סנדה שנת 2003 יד ראשונה.

אגב שאלה בלי קשר אבל אם כבר אני כותב הודעה, כמה עולה העברת בעלות על קטנוע 50 סמ"ק.?

תודה רבה..

תתחדש.

פורסם
ואני ראיתי אתמול הונדה ימאהה 2010 יד מאתיים.

בטח התכוונת לסוזוקי RMX 2001

חחחחחחחחחח סוזוקי ק.ט.מ

הרגת אותי!!

לך על הסנדה 2002

אני מכיר כמה אנשים עם האופנוע הזה שאין להם בכלל בעיות איתו

מה משופר בה?

פורסם

אם השיפור הוא הפיכה ל80 סמ"ק אל תחשוב לכיוון הזה בכלל.......

למרות שזה "מגניב" כי זה מהיר אבל במקרה של תאונה חס וחלילה..... חבל על הכסף של ההורים....

בקשר לסנדה הוא חיה רעה בשביל שטח.... אבל אם אתה לא מתכוון להיכנס לשטח תלך על האר אמ אקס.... הוא מהיר והוא ממש יפה (חוץ מזה אין לו כלום)

פורסם

טוב... שמים לב שאני לא מבין כלום באופנועים אה.... הבנדם הטעה אותי.... בהתחלה אפילו לא הבנתי מה אתם צוחקים...

מסכנה... אופנועים זה לא התכום שלי... תנו לי לירכב על אחד אבל אל תסבחו אותי בשמות... {זאת הסיבה שביקשתי עצה מאנשים שיותר מבינים ממני}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
טוב... שמים לב שאני לא מבין כלום באופנועים אה.... הבנדם הטעה אותי.... בהתחלה אפילו לא הבנתי מה אתם צוחקים...

מסכנה... אופנועים זה לא התכום שלי... תנו לי לירכב על אחד אבל אל תסבחו אותי בשמות... {זאת הסיבה שביקשתי עצה מאנשים שיותר מבינים ממני}

ומה אתה חושב?

שנולדנו עם הידע הזה?

כולנו היינו ככה :)

לאט לאט אחי לאט לאט...

יעקב.

פורסם

גם לכתוב זה לא התחום שלך אני רואה..

איך אתה רוצה לקנות אופנוע שטח בלי להבין כלום באופנועים?

כל יום אתה תיהיה במוסך..

ומה הקשר לסבך אותך בשמות?

כתבת סוזוקי ק.ט.מ זה נראה לך כמו שם?

פורסם

בכל מקרה אני הייתי הולך על אחת מהסנדות..

הרבה יותר חזקות בשטח והרבה יותר יפות מהאר אמ אקס!

הסנדה מגיעה מהחברה עם 8.5 כח סוס!!

נראה לי הכי הרבה מבין ה50ים

ובקשר לחלקים זה לא כל כך קשה למצוא ומקסימום מזמינים..

ועוד לא ענית.. מה שיפרו בסנדה?

פורסם

ממממ תראה לדעתי קודם תתחיל עם קטנוע

אלא אם כן אתה מוכשר עם הידיים ואוהב לעבוד איתם כי אם תקנה אופנוע שטח ועם רמת הידע שלך כמו שאני רואה עכשיו אתה תבלה הרבה במוסך

תקנה קטנוע לאט לאט תכיר ואתו תלמד בעיות מי מו מה דברים ואז תעבור לשטח...

בכל מקרה על הRMX אם אתה רוצה יש לי חבר שמוכר RMX במצב טוב 2000 ורוצה עלייה ממש זול כי הוא צריך כסף...

בסביבות ה6 וחצי 7

אם אתה רוצה תקשר אליי...0506428818

פורסם
בכל מקרה אני הייתי הולך על אחת מהסנדות..

הרבה יותר חזקות בשטח והרבה יותר יפות מהאר אמ אקס!

הסנדה מגיעה מהחברה עם 8.5 כח סוס!!

נראה לי הכי הרבה מבין ה50ים

ובקשר לחלקים זה לא כל כך קשה למצוא ומקסימום מזמינים..

ועוד לא ענית.. מה שיפרו בסנדה?

מה פתאום???? לקנוע שלי (גילרה ראנר) יש 8.9....

אין מצב שזה מה שיש לסנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...