Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעל מקצוע חתך לי עם מסור דיסק משהו מתכתי בבית.

כתוצאה מהגיצים שעפו נהיה כתם שחור ברצפה.

שפשפתי עם אסטוניש. לא יורד לגמרי.

יש איזה פתרון?

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

בעיה.

נסה (בזהירות) עם צמר פלדה או סקוטש עם טיפה חומר חומצי (סנו 00 וכד').

מדובר בגיצים בטמפ' מאוד גבוהה שמצליחים להידבק לאריח ובחלק מהמקרים לגרום לו נזק בלתי הפיך.

כלל אצבע - חיתוך בדיסק של חומר מברזל מחייב כיסוי מוחלט של כל מה שמסביב (שעלול להיפגע מגיצים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חומר ניקוי שנקרא "אסטוניש" (מגיע בצורת משחה) עושה פלאים לכמעט כל משטח שניסיתי אותו עליו.

בזמנו היה גם תרסיס קצף ניקוי רב תכליתי של CIF, להבנתי המותג היום הוא גם של אסטוניש.

שניהם מומלצים מניסיון עם לכלוך עמוק מכיסאות על בלטות, שום דבר לא הוריד את הליכלוך הזה חוץ מהחומרים האלו.

וכמובן, ראיתי שהשתמשת באסטוניש רק אחרי שכתבתי את ההודעה. :|

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם זו קרמיקה אז חומר לניקוי אסלות יוריד את זה בקלות. אם אלה מרצפות רגילות רק לשפשף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני הייתי עושה לו עם אותו דיסק על המצח ושנינו היינו ממשיכים לחיות בשלום עם המצב [emoji34][emoji34]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מכיר את הבעיה לצערי כנראה שמכיוון שהגיץ כלכך חם הוא צרב את הריצפה וגרם נזק בלתי הפיך.

תבדוק טוב ותראה שמדובר בחריכה של הרצפה

הלוואי שאני טועה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חדשות מעורבות.

האקונומיקה הורידה לי 2 כתמים אחרים שאף חומר לא הצליח להוריד.

בקשר לאיזורים עם הגיצים - היא לא הצליחה. אולי היה שיפור מינורי. אבל לא מעבר.

רעיונות נוספים? או כמו שמיכאל אמר, זה אבוד?

פורסם

בעל המקצוע חתך לך משהו מברזל, כנראה. הגיצים הם ברזל מותך והם חודרים את שכבת הגלזורה של האריח ומתיישבים שם. הברזל מחליד ויוצר כתמים בולטים.

אצלי, ריתוך סורגים יצר אותה בעייה.

את הברזל שהחליד תוכל לנקות עם חומצת מלח (חומר לניקוי אסלות). אבל יעבור זמן עד שכל הברזל יחליד ויאכל.

:turn-l:
פורסם

חומר ניקוי אסלות על ספוג כלים. תון שפשוף זריז וזה יירד בקלות. הגיץ לא מספיק חם כדי לחד6ר את הגלזורה.

פורסם

כן. אקונומיקה היא בסיסית וחומר לניקוי אסלות הוא חומצי. הוא פשוט אוכל את הברזל.

פורסם

אקונומיקה זה נתרן כלורי, חומצת מלח זה מימן כלורי.

מקווה שעזרתי [emoji28]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אקונומיקה היא נתרן היפוכלורי.

נתרן כלורי הוא מלח בישול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...