Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל במחירונים השונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא משווה.

לבייקס יש את זה ולמוטו אין.

למוטו יש 60?! דפים בגיליון ולבייקס 30 ,אז מה ??

איכות בעיני לא נמדדת בכמות.

עבורי - בייקס הרבה יותר מהנה .

אם נקיש לעולם המדיה , יש אנשים שאוהבים סרטי פעולה שנונים ויש כאלה שיעדיפו ללכת לדרמות.

ואני ? אני לא אוהב דרמות.

כל אחד והמגזין שלו, כל עוד אנשים קוראים על אופנועים.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
בדיוק בגלל השרשור הזה, איבדתי את האמון בממחירון בייקס - היו לו שם עוד "יציאות" מביכות שחלא יאות למי שאמור לשערך מחירי אופנועים - אבל חבל שאני לא מוצא עכשיו את השרשור הנ"ל...

פורסם
כל אחד והמגזין שלו, כל עוד אנשים קוראים על אופנועים.

:mm_yeah:

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
איך אתה יכול להשוות בניהם? בייקס כל קצר שהוא לא מעביר אפילו ביקור אחד בשירותים!

בקשוי כתבה וחצי יש בעיתון, צלמים הרבה פחות טובים, רוכבים ברמה גבוהה אבל לא כתבי רכב מבריקים במיוחד (לך תשווה בין כפיר לוין לעומתם).

מוטו למרות שהיו בלעדיים בשוק תקופה מאוד ארוכה (בתקופה מאוד קשה לשוק הזה) הגיעו לרמה מאוד גבוהה שלא נופלת ממגזינים מובילים בחו"ל! כל הקרדיט מגיע לטל שביט!

לא ראית את הגליונות החדשים, נכון?

מציע לך להביט שוב...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
חכו חכו שפול גז יוציאו עיתון מודפס

:evil::bday::shock3::multi::vamp::loco::drinking::ok::shock2::bad-word:

אם זה קורה אז אני בא לעבוד על העיצוב גרפי...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

רגע אחד.....אני לא מבין זה לא עיתון??? אבל כתוב לי פה למטה שזה "פותח דף" כל פעם שאני לוחץ מה זה אומר בעצם? אני סתם מתאמץ להעביר את המסך עם הבוהן???

פורסם

עכשיו אם זה יקרה, זה הולך להיות מגזין פצצתי ביותר!

ואולי (רק אולי) יקום מתחרה אמיתי למוטו.

כל הכבוד לפול גז אחד אתרי האינטרנט הטובים ביותר, בטוח שיותר טוב מהאתר הלא מושקע של מוטו.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
עכשיו אם זה יקרה, זה הולך להיות מגזין פצצתי ביותר!

ואולי (רק אולי) יקום מתחרה אמיתי למוטו.

כל הכבוד לפול גז אחד אתרי האינטרנט הטובים ביותר, בטוח שיותר טוב מהאתר הלא מושקע של מוטו.

למוטו יש אתר?????:shock: ואני חשבתי שזה מחסן אינטרנט לכתבות מיושנות וקטעים ישנים

אבל באמת כל הכבוד לפול גז ולפורו...אני אומנם חדש פה אבל בשוטטות שלי אחרי פורום איכותי וברמה בהחלט אפשר לומר ששומרים פה על רמה גבוהה ועניינית

• תוכן חדש...